Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VIRKELIG DÅRLIGT, købte min billet fra Hirtshals til kristianssand på fjordline.com (dansksprog) til 1787,- dkk, havde jeg købt præcis samme billet på fjordline.com (norsksprog) havde jeg sparet 600 k... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Havde en god oplevelse på rejsen ud med buffet, som lukkede halvvejs, men hvor man kunne blive siddende i restauranten. På hjemrejsen skulle restauranten forlades med 2,5 timer tilbage af rejsen, de... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Torsdag d. 26. Juli var vi på endagstur til Dyreparken i Kristianssand. Turen var købt som en pakkerejse gennem fjordline hvor de sælger den som en rigtig familietur. De burde dog lige informere om... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tog en cykeltur fra goteburg - bestilte så en flex billet hos fjordline tilbage fra christianssand til Hirtshals - jeg skulle med kl 20 men kunne nu nå en færge kl 13.30 - jeg fik at vide at der var p... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Uanstændig kundeservice

Igår kl 15.30 modtager vi mail om at vores overfart i dag kl 10.00 fra Hirtshals til Kristiansand er aflyst.
De tilbyder at vi kan ombooke eller få refunderet billetten. Vi kan dog ikke selv ombooke på hjemmesiden, men kan svare på mailen.
Vi ser der er muligheder til Stavanger igår aftes og til Langesund idag.
Vi besvarer mailen som de skriver vi skal, og modtager derefter en svar mail der fortæller at de har travlt men vil besvare hurtigst muligt indenfor deres åbningstider.
Det kan vi jo ikke rigtigt vente på så forsøger at ringe til deres kundeservice og få en telefonsvarer at der er åbent mellem 08.00 og 11.00.
Vi kan se at afgangene bliver fuld bookede ret hurtigt, så mulighederne med Fjordline de næste mange dage er ikke mulig.
Jeg synes at Fjordline udviser en total mangel på kundeservice og en ligegyldighed overfor deres kunder.
I en sådan situation ville jeg forvente at man havde en hotlineservice som kunne hjælpe os “strandede” passagerer med at finde alternativer.
Forvent no service fra Fjordline

26 de julho de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Manglende kundeforståelse og ubrugeligt…

Manglende kundeforståelse og ubrugeligt lange svartider. Hertil dybt problematisk at personale - når man endelig kommer igennem efter timer i kø - anviser betalingsformer og brug af Fjordlines egne vouchers, der IKKE virker.

23 de julho de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vanvittig dyr overfart med deres…

Vanvittig dyr overfart med deres hurtigfærge fra Kristiansand til Hirtshals og til dels også den anden vej. Har brugt 4000kr for en tur til Norge og tilbage igen på samme overfart. Havde personbil med og min 3 børn.
Desuden blev jeg pålagt at betale 325kr for Mobildata selv om jeg ikke aktivt har brugt noget. Det er 10kr/mb😳.
Så man skal huske at sætte sin tlf på fly mode ellers kan der vente en voldsom regning.

15 de julho de 2022

HVORFOR SKAL DANSKERE BETALE OVER 25% MERE EN NORDMÆND

Fjordline´s danske hjemmeside:
Hirtshals-Kristiansand 2 stk. i Bil-24.juli-10.00-12.15
Club rabat pris i DKK 2412,- Svarende til NOK 3351,-

Fjordline´s norske hjemmeside:
Hirtshals-Kristiansand 2 stk. i Bil-24.juli-10.00-12.15
Club rabat pris.........................................NOK 2670,-

Er du Dansk og bestiller på dansk hjemmeside kommer du til at betale mere end 25% merpris - DET ER DA HELT URIMELIGT, ELLER HVAD?

FORLANG AT PRISEN SKAL VÆRE SOM PÅ NORSK
HJEMMESIDE...

Over 25% er da mange penge at spare!
Terje Bårdsen - +45 41 41 7000

Alt ovenstående kan dokumenteres i form af skærmprint etc. kurs 29.6.22: 1000,00 DEK = 1389,47

29 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Utrygt at sejle med fjordline?

Da vi ankommer til checkin i Hirtshals, anviser personalet forkert bane. Der holder vi i kø i 30 min, før vi kan se skilte over checkinskranken, og indser at personalet har anvist til den forkerte bane, med den forkerte færge.

Der er stadig 20min før vores færge sejler, men de vil ikke sælge os billet, selvom der er god plads.
Har ellers før prøvet at købe billet 5min før afgang.
Tror måske ikke vedkomne i skranken var trænet til at håndtere systemerne ordentligt.

Hvis personalet ikke er dygtige nok, og ej heller er til at stole på, så begynder jeg at tvivle på om det er trygt at sejle med fjordline?
Hvad hvis der sker en ulykke ombord?

28 de junho de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

-I forbindelse med bestilling af Cruise mellem Hirtshals og Norge

-I forbindelse med bestilling af rejsen, var det norske personale simpelthen så søde og tålmodige.
-tiderne blev overholdt.
-meget sødt og smilende personale om bord. Man kunne mærke der var god stemning iblandt dem.
- ren og pæn kahyt.
- gode åbningstider.
Kritikken må lyde på at åbningstiderne på dæk ti - ikke var opdaterede, hvilket var ret irriterende, gjorde opmærksom på dette, og det blev taget godt imod og med servicemindedhed.
- havde bestilt kahyt med fjernsyn, det var der dog ikke og var ikke blevet oplyst om dette inden afrejse, dog fik vi at vide vi måtte flytte kahyt, men da vi allerede havde pakket alt ud og klokken var mange og det for længst havde været sengetid for vores datter, takkede vi nej til dette, men modtog istedet lidt kompensation for denne manglende information, så det var rigtig fint og "kritikken" blev taget godt imod.
Alt i alt en god oplevelse og det er ikke sidste gang vi rejser med Fjordline

15 de junho de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Langsom men god service

Jeg havde bestilt et All inklusive cruise med afrejse den 04/06-22 men fredag den 03/06-22 måtte jeg desværre melde afbud da jeg ikke kunne komme til at holde ferie alligevel.
Efter at have prøvet at ringe og skrive e-mails et par gange fik jeg 16/06-22 en mail med en Voucher på det indbetalte beløb som jeg kan bruge senere når jeg kan. Det bliver desværre kun til 3 stjerner da svaret kom ca. 14 dage efter at have kontaktet jer første gang

10 de junho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores færge er forsinket i næsten to…

Vores færge er forsinket i næsten to timer. Personalet er FANTASTISKE og udviser forståelse og venlighed. De har oven i købet serveret kaffe og søsygetabletter. Jeg kan klar anbefale Fjord Line!

26 de maio de 2022

Dårlig kundeservice

Bestilte billetter på en rejsemesse og fik besked om at man gratis kunne ændre navne på passagere og at det ikke var så vigtigt med de rigtige navne og få alle navne på med det samme, da det var gratis at tilføje efterfølgende.
Nu ringer jeg for at tilføje navne og får at vide det ikke er muligt. Det er bare for dårligt.

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice. Har problemer hver gang, hvor jeg skal bestille kahyt i tillæg til vores booking.
Man kan nemlig ikke bestille kahyt, hvor man må ha hund med via hjemmesiden, når man ellers booker. Det skal af en eller anden mystisk grund gøres via tlf.
Denne gang har jeg nu prøvet at komme igennem igår, og 2 gange i dag - siddet i tlf kø til Norge - 2 x 45 min.
Min rejseledsager har ligeledes prøvet at komme igennem - og bedt om at blive ringet op for 2,5 t siden. Behøver jeg sige at alt har været uden held.
Har ved tidligere rejser forsøgt at skrive, men aldrig fået svar.
Det er virkelig utilfredsstillende, og jeg overvejer kraftigt at skifte færgeselskab.
Ellers rigtig tilfreds med servicen om bord. Det fungerer, men det her er til stor frustration.
I fht at blive ringet op, så forventes der fra Fjordlines side, at man tager telefonen ved første opringning. Fair nok hvis det var inden for overskuelig tid, men de fleste har jo et arbejde at passe i deres tlf tid.
Stram op - der er plads til forbedringer.

Forfærdelig "kundeservice"

Forfærdelig "kundeservice"
Jeg har prøvet at komme i kontakt med Fjordline gennem 4 dage, men det er ikke kunnet lade sig gøre.
Jeg har ringet skrevet e-mail, samt på deres facebookside.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

SUPER GOD SERVICE I HIRTSHALS!

Utroligt godservice i Hirtshals hvor vi er forsinket og næsten ikke kan nå med men færgen ventede på os! :)

Jeg fortrækker helt klart at vende tilbage til Fjord Line hvis jeg skal til Norge igen!

21 de março de 2022

Super oplevelse

Utrolig servicemindet personale, der finder løsninger på hvad som helst. Tusind tak til alle de søde folk i tjek ind, og de unge drenge på kajen. Super sødt og og professionelt personale. Klar anbefaling herfra!

21 de março de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min familie og jeg rejste hjem fra…

Min familie og jeg rejste hjem fra skiferie, vi havde bestilt en kahyt hvor vi kunne slappe og nyde sejturen. Kahytten var som et lækkert hotelværelse, der manglede ikke noget.

Vi havde bestilt bor på gourmet restauranten, som vi var meget spændt på at prøve, det viste sig at være en super oplevelse, vi fik ekstraordinær behandling af den søde kvindelig tjener, da vi ikke spiser kød, spurgte hun kokken, som straks lavede lavede 3 lækre retter til os.

Under sejlturen, blev vi mødt af venligt personale, både i butikkerne, på Starbucks og i restauranten.

Det var den bedste afslutning på en skiferie - vi glæder os til næste år.

9 de março de 2022

Elendig service

Elendig service. I forbindelse med vinterferie får vi med begrundelse i Covid 19 sendt, besked om at færgen er aflyst - og grundet nationale restriktioner. Jeg kender dog ikke til at "restriktioner" gør at selskabet er begrænset til kun at må rejse i weekender. Colorline har ikke lignende regler - Der var ingen hjælp at hente iforhold til rebooking uden ekstra omkostninger. Vi blev derfor nødt til at booke hjemrejse med Colorline som tilsyneladende ikke har samme "restrikioner". Derudover har jeg siddet i kø i 5 timer uden mulighed for at ændre færgebilletten inden 72timer før. Ingen opringning .og absolut ingen service. Der er ikke engang refunderet for den aflyste hjemrejse. Ufatteligt dårlig service. Venligst svar kære Fjordline

21 de janeiro de 2022

covid-19 som en undskyldning for at aflyse afgange

købte tur/retur billet til halv pris under black friday til uge 7 (ca. 2500 DKK). Mine svigerforældre kunne 2 dage efter ikke få plads på samme afgange til fuld pris, så der er rigtig mange der har købt tilsvarende gode tilbud under black friday må jeg formode. Efterfølgende blev vi informeret om pr. mail at vores bestilling var påvirket af at der var taget en færger ud af drift pga. covid-19 (mig bekendt har colourline ikke aflyst afgange med den begrundelse). Skulle vente i telefonkøen i 4 timer for at få at vide at det var hjemrejse der var aflyst, men at vi kunne få en hjemtransport 2 dage senere. Vi kunne selvfølgelig også få pengene retur for hjemtransporten, ca. 800 DKK. Får så aflyst hjemtransporten og bestil enkeltur med colourline og modtager så idag 350 DKK (meget billig hjemtransport må man sige for 2 voksne og 2 børn plus bil, som heldigt for fjordline lige var blevet aflyst).

Det lugter langt væk af at fjordline bruger covid-19 som en undskyldning for at aflyse afgange der ikke er retable for dem, usmageligt!

6 de janeiro de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais