Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VIRKELIG DÅRLIGT, købte min billet fra Hirtshals til kristianssand på fjordline.com (dansksprog) til 1787,- dkk, havde jeg købt præcis samme billet på fjordline.com (norsksprog) havde jeg sparet 600 k... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Havde en god oplevelse på rejsen ud med buffet, som lukkede halvvejs, men hvor man kunne blive siddende i restauranten. På hjemrejsen skulle restauranten forlades med 2,5 timer tilbage af rejsen, de... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Da vi skulle hjem fra Norge den…

Da vi skulle hjem fra Norge den 8/3/2020 var der Høje bølger. De eneste ledige pladser var oppe i lounge baren helt bagerst. Der satte vi os med vores barn på 6. År, som havde det skidt og lå ned og sov. En medarbejder/bartender kom hen og insisterede på, at vi SKULLE hive vores søn op i siddende stilling,- da man ikke skulle ligge ned i et barområde. Vi forklarede, at han havde det dårligt og at vi ikke mente det generede nogen i og med andre sad på gulvet osv samme rum. Han blev ved med at insistere. Virkelig dårlig stil og uprofessionel! Vi vil helt sikkert finde et andet selskab at rejse med næste gang.

8 de março de 2020

Rejser ofte med jer

Rejser ofte med jer, og de små forbedringer der er lavet er simpelthen perfekt. Det område hvor legeområdet var før er laver til Starbucks, det gør at man kan sidde med en god bog og nyde sin gode kaffe, mens mine børn hygger sig i den anden ende, eller er oppe på dæk 10 ved det nye udendørs legeområde. Helt i gennem en fantastisk tur skøn besætning! Rejste fra hirtshals til langesund med ms bergensfjord!

21 de junho de 2019

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Havde mistet min billet på min mail og kontaktede derfor kundeservice over mail og på Facebook. Begge steder fik jeg svar indenfor et par timer. Jeg havde min billet tilbage inden for 30 min. efter henvendelse.

5 de junho de 2019

Ikke for børnefamilier

Torsdag d. 26. Juli var vi på endagstur til Dyreparken i Kristianssand. Turen var købt som en pakkerejse gennem fjordline hvor de sælger den som en rigtig familietur. De burde dog lige informere om det vil sige familier med børn som ikke kræver barnevogn eller klapvogn da det vidste sig at være nærmest umuligt at få dette med på færgen. Desuden manglende der informationer gentagne gange på turen hvilket kostede tid på en ellers kort dag.
Efter hjemkomsten har vi indgivet en klage men har ikke fået nogen tilbagemeldning. Hvilket jo siger en del om et firma.
Jeg vil absolut ikke anbefale at rejse med fjordline, næste gang vælger vi hvertfald colorline.

10 de agosto de 2018

Skuffende oplevelse

Vi sejlede med Fjordline d. 26. juli med afgang klokken 13:30 fra Kristiansand-Hirtshals. Vi var der lidt mere end en time før. Der var en relativ kort kø - ca. 20 meter - men vi endte med at holde i kø i 30 min. Det kan undre en, eftersom størstedelen vel har købt billet? Skal billetten ikke bare skannes? Uanset hvad så er det frusterende at holde i en kø, der ikke bevæger sig. Da vi endelig blev vinket “om bord”, endte vi så med at holde i en ny kø 10 meter fra færgen, mens en masse andre kørte forbi. Det endte med at tage næsten en time at komme ombord på færgen. Når man så ser parkeringscirkusset, hvor mange skal bakke ind og bilerne bliver presset max ind, tænker man sit. Når man så endelig kommer op, holder man så tæt, at det er vanskeligt at komme ud af døren. Heldigvis er vi slanke, så det lykkedes os at klemme os ud. Hvad gør man egentlig, hvis man er overvægtig? I dette tilfælde var man i hvert fald IKKE kommet ud. Det samme gjorde sig i øvrigt gældende den anden vej. Jeg synes ikke, at servicen lever op til prisen på ca 2400 tur-retur.

Næste gang prøver vi Colorline.

26 de julho de 2018

Empati og service!

Kære Fjordline
Søndag den 4. marts tog vi Langesund-Hirtshals. Allerede efter 5-10 min ombord kunne min ældste søn slet ikke kaperer alle de mange mennesker og larmen fra en flok ældre Nordmænd i festlig lag.

Her stod vi på dæk 10 med en dreng med ADD som gør, at han nogle gange bliver dybt ulykkelig i situationer med netop de mange mennesker og larm.

Hurtigt fik personalet og særligt chefen Daniel på dækken fixet en flot kahyt til spotpris med ro og en kold Cola.

Daniels rolige overblik gjorde at drengen alligevel fik en super tur hjem, som et godt slut minde på en dejlig skiferie

Fjordline, hermed mine bedste anbefalinger til hele rederiet, og en kæmpe tak til den empatiske chef Daniel
Bedste hilsner Steen

5 de março de 2018

Uflexibel behandling og regelrytteri

Tog en cykeltur fra goteburg - bestilte så en flex billet hos fjordline tilbage fra christianssand til Hirtshals - jeg skulle med kl 20 men kunne nu nå en færge kl 13.30 - jeg fik at vide at der var plads - men ved indtjekningen fik jeg at vide at jeg skulle betale 600 kr også selvom jeg havde en dyrere flexplads hvis jeg ville med. Jeg måtte vente i 7 timer 😞

12 de agosto de 2017

Ikke imponeret

Vi havde booket en tur fra Hirtshals til Kristiansand - og retur 4 dage efter.
På den første tur afgår færgen først 1t15m efter den oprindelige plan, og sejltiden er ikke 2t15m som annonceret, men 3 timer. Vi ankommer således 2 timer senere end planlagt - og uden nogen form for forklaring, undskyldning eller kompensation fra Fjord Lines side.
På turen hjem skulle vi have været med kl. 20:15, hvilket på SMS kl. 12:28 bliver udsat til kl. 02:00. Igen ingen ordentlig forklaring, undskyldning eller kompensation. I det mindste får vi det den her gang at vide, før vi holder i bilkøen.
Jeg prøver at ringe ind for at blive rykket til en tidligere afgang, men kommer aldrig igennem (prøvede 20 minutter) - her kunne det være rart at vide hvor langt man er i tlf.køen.
Jeg får dog lagt en besked om at de skal ringe tilbage, og det gør de - og derfor stjerne nummer to. Det lykkedes faktisk at få rykket til et tidligere tidspunkt, så vi kommer med kl. 18 (den skulle oprindeligt have sejlet 13:30). Igen er der ingen beklagelse over højtalerne - det er ret dårlig stil synes jeg.
Nå men overfarten tager igen 3 timer, og ikke de 2t15m som lovet.
Jeg ved ikke om det tit er sådan, men føler godt nok ikke at de har særlig meget styr på det.
Så Fjord Line, giv en undskyldning hvis I bliver forsinket, en ordentlig forklaring hvorfor I bliver forsinket, få et system hvor man ved hvor langt man er i tlf.køen - og hvis I ikke kan sejle turen på 2t15m - så lad være med at opgive det som overfartstiden.

10 de julho de 2017
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin tur til Stavanger.

Var med Fjordline på en smuttur til Stavanger. Rejsen var købt som deal og var derfor rigtig billig, men under alle omstændigheder var det en dejlig tur. Færgen virkede ganske ny - alt fremstod pænt og rent. Meget veludstyret med flotte restauranter, cafeteriaer, bar og butikker. God betjening og servicemindet personale. Prisniveauet ombord var ganske højt, men sikkert billigt nok for en nordmand. Det vi købte i toldfri kunne vi have købt billigere i Danmark. Kahytterne, som jo pga vor lave pris formentlig var de billigste ombord, var virkelige lækre, med fint badeværelse og 2 lækre senge. Derudover var der 2 senge der kunne trækkes ned fra loftet. Dem havde vi ikke brug for, så de er ikke bedømt.
Selv om der var lovet lidt hård vind, havde vi en fin overfart hvor vi dårligt kunne mærke at vi var ude at sejle.
Læsning og losning af biler og passagerer gik helt planmæssigt og der var ingen forsinkelser. Tværtimod kom vi tilbage til Hirtshals 15 min før planlagt.
Dejlig tur som vi klart kan anbefale. Dukker der en ny deal op er vi klar igen, for Stavanger og området har mere at byde på. En sommerferie kunne sagtens gå samme vej.

23 de abril de 2017

Svindel vedr. bilettpriser!!!

Vi kjøpte en reise for hele familien fra Stavanger til Hirtshals med avreise den 23.02.17 og hjemreise den 26.02.17. Da vi så ville sjekke mulighetene for å bytte hjemreisedagen fra søndag kveld 26. til mandag 27. event. tirsdag 28. fikk vi sjokk. De skulle da ha 2.800,- ekstra for å bytte biletten!!!!!!!! Dette kaller jeg svindel. At jeg måtte betale et ekstra bookinggebyr kan jeg forstå, men et ekstra pris på 2.800,- for ingenting ekstra utenom å bytte dag høres for meg ut som utspekulert svindel. Samt som oftest er det jo mer travelt en søndag enn en mandag eller tirsdag.

Så vær på vakt overfor hvordan Fjordline (eller Svindelline) tenker og behandler sine Fjord Club kunder og selvfølgelig alle andre kunder.

Svar til Fjordline:

Jeg har ikke sagt at jeg ikke var villig til å betale endrings gebyret som var 600,-. Men det er stor forskjell på 600,- og 2.800,-.

Ellers så skriver du at det var i skolens vinterferie og da lurer jeg på om nå søndag 26.02.17 IKKE er i skolens vinterferie (som er den dagen jeg har billett), mens mandagen eller tirsdagen etter er det? Jeg ville jo tro at de som har vinterferie i denne uka vil foretrekke å heller reise hjem på søndagen eller på mandagen eller tirsdagen uka etterpå nå de helt sikkert skulle ha vært på skole/jobb. Men de som har vinterferie i neste uke vil nok også heller foretrekke å reise søndagen eller tidligere i helga enn på mandag eller tirsdag. Så alt det du skriver om vinterferie blir helt tullet, og bare en bekreftelse på det jeg sa tidligere om svindel vedr. billettpriser.

Så det var IKKE oppklarende i det hele tatt. Men du fikk meg til å mislike Fjordline enda mer, ved at du prøver å skrive deg utav noe så tullet. Bare heller innrøm det at dere "melker på alle måter" alle som prøver å endre noe som helst i systemet deres. Minner mistenkelig om et spesielt lavpris flyselskap, så kanskje vi skal begynne å kalle Fjord Line for sjøens Ryanair.

25 de fevereiro de 2017

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais