Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I wanted to let you know about a really disappointing experience I had at your buffet. Within the first few minutes of getting my food, I found four different hairs in it. It honestly made me... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Med FSTR fra Hirtshals til Kristiansand i buffetrestauranten søndag 3.04.22. 2,5 meter bølger gjorde det vanskelige hente mat og få spist. I tillegg ble det ikke fylt opp igjen på fatene, som gikk to... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hair in my food and cold staff

Within the first few minutes of getting my food, I found four different hairs in it. It honestly made me feel sick, and I couldn’t continue eating after that because I was so put off.

I told a member of staff right away, but they didn’t seem to take it seriously and brushed it off. That made the whole situation even worse, as I felt ignored and not cared for as a customer.

I hope you take this feedback seriously and look into both hygiene and how staff handle situations like this.

Our little honeymoon as newlyweds ruined.

17 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi reiser fleire turer Stavanger til…

Vi reiser fleire turer Stavanger til Bergen i året. For det første synes vi prisen for 2 personar + bil er svært gunstig. Videre så unngår vi ferjekøar og stress. Ein har ro på båten og kan slappe av med bok/pc eller strikketøy og spel. Til slutt vil eg nemne at reisen mellom Stavanger og Bergen er som eit krus å rekne. Mykje vakker natur som du får på kloss hald. Mesteparten av turen er innaskjærs.

8 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjempe selskap å reise med

Kjempe selskap å reise med. Tok Stavangerfjord til Hirtshals og det var en fine opplevelse. Hjem tok vi Fjord Frst som var en flotte båt med hyggelige ansatte. Litt dårlig opplevelse på kaien med 2 ansatte, unge gutter i hvit mercedes som kjørte veldig fort selv om folk gikk ved toalettene. Bare flaks de ikke traff noen.

24 de junho de 2025

Lost wallet

I lost my wallet in one of their ferries and I would like to thank you Fjord line for sorting out that even during the weekend. Even one person who was on her day off call to sort it out and get me my wallet as soon as possible. Thank you very much again.

30 de maio de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg har rejst med fjordlin

Jeg har rejst med fjordline mellem Hirtshals og Langesund/Kristiansand i mange år(over 15).
Kommentarerne om service og priser kan jeg ikke genkende, jeg rejser også alene og har ikke brug for "service".
MEN omlægningen af ruten til Kristiansand er en stor fejl ud fra et turist synspunkt.
Rejsetiden er godt nok lidt kortere, men trafikken i Kristiansand og den lange rejse enten over Evje/Hovden eller langs kysten(E18) gør rejsen ekstrem tidskrævende/lang hvis man vil nordpå til fjordene eller Dovre.
Derfor rejser jeg nu med Colorline fremover.

10 de agosto de 2024

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening. Kom oss raskt om bord. Bra fasiliteter. Loungen var verdt hver krone. Pizzaen var eneste minus. Masse ost og lite smak.

22 de março de 2024

Fjordline Sandefjord - Strømstad

Min mann og jeg samt min datter og hennes familie kjørte fra Oslo for å bli med båten fra Sandefjord til Strømstad. Jeg tok en feriedag for at min mor på 89 år som bor i Sandefjord, skulle få kose seg med det nye oldebarnet sitt som er 3 uker i dag. Vi bestilte bord i restauranten og så virkelig frem til en hyggelig dag. Da båten gikk og vi sto igjen på kaia med min gamle mor, mens datter og familien var ombord var ikke til å tro. De ødela en feriedag for meg og min mor mistet muligheten for en hyggelig dag med oldebarna. Det som provoserer meg mest er at de ikke kom å snakket med oss ? De tok til og med med de som stod i "standby køen". Her har Fjordline stort forbedringspotensial.

18 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte færgebilletter på Black Friday…

Købte færgebilletter på Black Friday til Bergen den 25.2.2023.
Fik så besked 3.1.23 at turen var aflyst da motor på båden skulle renoveres.
Først god korrespondance om at billetterne kunne ændres men alene udenfor højsæson - efter at ønsket om at få pengene refunderet hører vi intet.
Rigtig dårlig service at der ikke sker noget.

2 de janeiro de 2023

Fantastisk god service!

Skulle reise på høstferie fra Kr.sand til Hirtshals 12.10.22. Fikk plutselig store ryggsmerter natt til 12.10.
Og måtte ta sterke tabletter. ( Ulovlig å kjøre bil).
Ringte Fjordline og fikk booked om til 14.10, uten noe gebyr!
14.10 var det like galt med ryggen og jeg ringte Fjordline igjen.
Fikk lov å avbestille 1 1/2 time før avgang:
OG:
Fikk voucher på hele beløpet, kr 990.- ! Som jeg kan betale med neste gang, gyldig i et år.
Enestående GOD SERVICE, takk til Diana på Fjordline.

14 de outubro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

I like the boat

I like the boat. The cabins okey, the staff are nice. The food is good. Buuuut, the price on this boat is sick!! I would travel to the house in DK so much moore if i could just get there without gjetting poor. Why would you not fill the boat up and take less money? Insteed of half full boat for milloners.

Its just to Sad!

22 de junho de 2022

De laver om på bookingen

De laver om på bookingen
De har nu 2 gange lavet om på vores afgangstider, efter vi har booket færgeoverfart. Når man regner med, at man har bestilt og alt er som det skal være, og så forlænger de ligepludselig overfartstiden med 1,5 time og ændrer afgang fra kl. 15:00 til kl. 09:45. Det kan man jo på ingen måde få til at passe ind, når man allerede har planlagt en ferie. Og der er ingen erstatning eller godtgørelse.

31 de agosto de 2022

Knall kundeservice!!

Knall kundeservice! Bedre service "litt utenfor regelboka" skal en lete lenge etter hos ett rederi. Var i Danmark på ferie med min sønn, hadde hjemreise en lørdag med DFDS, min sønn ville være der litt lengre, ikke mulig å få tak i de for evt endre hjemreise(åpent kun mandag til fredag). Bestilte da hjemreise med dere torsdagen etter med dere fra Hirtshals til Langesund. På onsdag fant vi ut vi blir til mandagen etter, tok kontakt med dere igjen. Joda, ikke noe problem sa en "Henrik" på Chatten etter 1 minutt. "Bare si fra når sønnen din vil hjem så endrer vi jo selvfølgelig!". Vi reiste hjem den mandagen etter, hyggelige ansatte ved innsjekk Hirtshals, hyggelige ansatte ombord! Så om ferieplanene kan endre seg litt er nok Fjordline selskapet som får deg hjem siden de har kundeservice tilgjengelig alle dager, selv på høytidsdager! Blir Fjordline til Danmark neste gang her!!

22 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Med FSTR fra Hirtshals til Kristiansand…

Med FSTR fra Hirtshals til Kristiansand i buffetrestauranten søndag 3.04.22.
2,5 meter bølger gjorde det vanskelige hente mat og få spist. I tillegg ble det ikke fylt opp igjen på fatene, som gikk tomme raskt (tross uvær). Da sjøen roet seg noe, var det lite mat igjen på buffeten. Hyggelig personale, men dårlig service ved matserveringen.

8 de abril de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte billetter på en rejsemesse og…

Bestilte billetter på en rejsemesse og fik besked om at man gratis kunne ændre navne på passagere og at det ikke var så vigtigt med de rigtige navne og heller ikke vigtigt at få alle navne på biletten med det samme, da det ville være gratis at tilføje efterfølgende.
Nu ringer jeg for at tilføje navne og får at vide det ikke er muligt. Det er bare for dårligt.

5 de abril de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det her er ubetinget den dårligste…

Det her er ubetinget den dårligste oplevelse jeg har haft med et transportselskab, jeg kommer aldrig nogensinde til at benytte mig af Fjorline igen. En simpel sms og email kunne have sparet mig over 6 timers kørsel ud af en 18 timers rejse som kunne have været klaret på 12 timer. Hvor er det dog useriøst at man aflyser uden at give en eneste melding til deres kunder. Skam jer. Og når man dukker op på havnen og får at vide at færgen er aflyst, får du en langefinger stukket i ansigtet, og ikke en eneste leder til at tage sig af kunderne.
Men med så mangel på kundeservice og moral ville jeg hellere ikke som leder stille mig frem foran kunderne.

1 de outubro de 2021

Utrolig dårlig kundeservice!

Utrolig dårlig kundeservice!
Jeg skal have ændret min billet men det er ganske umuligt at komme igennem telefonisk til Fjordline DK. Sagde ja til at blive ringet op, men efter 5 timer ikke en lyd fra fjordline!
Prøver nu pr mail at få kontakt - men det er tvivlsomt.
Dårlig stil Fjordline!!!!!

19 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Overraskende at det er diskriminering…

Overraskende at det er diskriminering på Fjordlines for uvaksinerte. Det er mange som kan ikke ta vaksine pga helse betingelser. Tenker Fjordlines kunne være mer fleksibelt og kreve f.eks. test for de, som er ikke fullvaksinerte.

15 de julho de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais