This company has stolen my money. The item for order 8221 was delivered not made of linen as it stated and when I returned it to their European address as I am legally required to do they proceeded... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Would give zero stars if I could. Same experience as everyone else - horrendous quality goods, emails bouncing back, phone lines unanswered. I've raised a chargeback with credit card company. It would... Ver mais
Incorrect dress was delivered after a month. The company engaged in email with me and offered 10% refund. I refused as the item delivered was incorrect. They then actively blocked my email communicati... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 26% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Poor after service…
I am currently trying to contact Fjorna regarding 3 wall lights that were delivered. One is faulty and I have tried EVERYTHING to contact them; we have even sent a video to show the fault. No replies, not even automated ones in junk/ and their phone number doesn’t work. Very annoying as I like the lights!

AVOID
AVOID: SCAM
Product doesn't even have the Fjorna label on. Product sent from china in a plastic bag. Comes with Chinese labels. Poor quality.
Werkt niet
Levering traag, vanuit China naar Engeland en het vijverfonteintje werkt niet…
AVOID AT ALL COSTS they are selling…
AVOID AT ALL COSTS they are selling FAKE clothes and when i say bad quality i mean BAD quality white fox tracksuit bought i would be scared to put it in the washing machine its that flimsy it would fall apart
returns is almost as hard as pulling hens teeth like a say AVOID AT ALL COSTS
Svindel Kina varer
Dette er svindel - først lang tid og jeg hørte ikke noe - fikk ikke til å track varen - så kom endelig varen/vegglampen -knst i tusen biter og "kinavare"

Resposta da Fjorna
I absolutely love my candlestick light…
I absolutely love my candlestick light .five stars 🌟

SCAM..
SCAM... Do not order from this store, the products are sent from China. Return is almost impossible.
Fikk varen som er bare elendig kopi
Fikk varen som er bare elendig kopi, og kan ikke returnere pga du må sende varen tilbake til Kina. Styr unna!!
Dette er svindel og de selger…
Dette er svindel og de selger piratkopier fra Kina. Alle positive omtaler på denne siden er garantert svindel så hold dere langt unna. De svarer heller ikke på noen henvendelser.
Jeg er veldig fornøyd med det jeg…
Jeg er veldig fornøyd med det jeg bestilte – produktet er nøyaktig som beskrevet og virker solid. Leveringstiden kunne vært raskere, men servicen fra supportteamet var enestående.
Kvaliteten på varene overgikk…
Kvaliteten på varene overgikk forventningene mine! Jeg satte stor pris på hvor raskt kundeservice besvarte spørsmålene mine. Leveringstiden var akseptabel, og jeg kommer definitivt til å handle her igjen.
Produktet jeg mottok var flott og av…
Produktet jeg mottok var flott og av høy standard. Leveringen tok noe lenger enn antatt, men tweamet hos kundeservice var veldig hjelpsomme og effektive. En god opplevelse totalt sett!
Produktene er fine
Produktene er fine, men frakten tok mye lengre tid enn forventet. Jeg måtte kontakte kundeservice for å spørre om pakken min. De var veldig hjelpsomme og svarte raskt, men jeg vil sette pris på raskere leveringstider.
Jakkan jeg bestilte var akkurat som…
Jakkan jeg bestilte var akkurat som vist på bildet, veldig fin og god kvalitet. Frakten tok litt lengre tid enn forventet, men kundeservice hjalp meg med en gang da jeg kontaktet. De svarte raskt og var veldig vennlige. Alt i alt, en god opplevelse.
Produktene er av utrolig kvalitet
Produktene er av utrolig kvalitet! Jeg var veldig fornøyd med bestillingen min. Selv om det tok litt lengre tid før pakken min ankom, er jeg superfornøyd. Kundeservicen er også utmerket – de svarer raskt og er veldig hjelpsomme. Anbefales på det sterkeste.
Fjørnå leverer virkelig topp…
Fjørnå leverer virkelig topp kundeservice! De vet akkurat hva de gjør og er super hjelpsomme. Selv om pakken tok litt lengre tid, ordnet de opp på en fantastisk måte. Anbefales på det sterkeste!
Falske Kina produkter
De selger Kina produserte Hoka sko. Sier det tar 1-3 arbeidsdager å behandle bestilling, for så 8-12 arbeidsdager i transit. Bestilling gjort 3/12 er enda ikke levert til fraktselskap i Kina. Nå er det 16/12.
Sjekket opp Fjørnå mot Run AS sine offisielle selgere, og der finnes ikke Fjørnå. De gir i tillegg 65% rabatt på allerede veldig billige «Hoka» sko. Det bekrefter dermed at de selger kopier.

Resposta da Fjorna
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.