Jeg bestilte en pakke med julepynt på Flairs webshop en torsdag aften. Dagen efter ser jeg, at der er tilbud, og jeg vil derfor gerne købe en regnbue med. Jeg skriver derfor til Flair, for at... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Jeg blev særligt glad for den lille håndskrevede besked, hvor i roste mine farvevalg og takkede mig personligt for at have handlet/støttet jer. Det føltes ægte. Tak
Super god service. Har bestilt flere ordre og er meget tilfreds med hvor hurtigt det går samt muligheden for at lave en afhentning på adressen. Der er kælet for detaljen og det æstetiske når man modta... Ver mais
Mega hurtig service. Fra bestilling til pakke kunne hentes Max 2 dage. Det bliver sendt mega hurtigt og mega nemt og bestille på siden. Mega god service.
Hos Flair mødes kreativitet og håndværk! Vi er din specialforretning for bomuldsreb, macrame snor og alt det tilbehør, du har brug for til dine hobby-projekter. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, finder du alt, hvad du skal bruge for at skabe smukke og unikke macrame-designs. Udforsk vores nøje udvalgte sortiment og lad dig inspirere til at skabe fantastiske kunstværker med vores kvalitetsmaterialer.
Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Juhu total blødest bomuldsnor Jeg er glad :-)
Altid en fornøjelse at handle hos flair - skøn kundeservice, dejlig nem hjemmeside at handle på - lækre produkter og vejledning til brug af disse :-D
Det er et godt sted og handle der har aldrig været nogen problemer, og altid en sød hilsen i pakken så tak for jer
Hurtigt levering.
Skønt nyhedsbrev og hyggelig at følge med på Instagram
Jeg begyndte at handle hos flair, fordi jeg næsten aldrig kunne få de ting jeg skulle have der hvor jeg normalt handler, og så faldt jeg over flair.
Jeg er meget tilfreds, jeg får det jeg bestiller.
Leveringstid er dog lidt lang, men det gør ikke mig noget 😊

Resposta da Flair
Min søn har tre gange bestilt reb fra jeres hjemmeside, og første gang kom der kun et i pakken, selvom han havde bestilt to. Anden gang fik han en anden tykkelse reb end bestilt, som han så heller ikke kan bruge, og det samme tredje gang. Han har prøvet at skrive til kundeservice, men ikke fået svar. Det er skuffende, at min søn skulle spilde sine penge sådan, og nu prøver han at bestille fra et andet firma.
Mvh
Anne A

Resposta da Flair
Hurtig levering.
Nem vejledning. Og så lige prikken over i'et med en lille postkort hilsen.
Mega hurtig service.
Mega god service.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.