Er waren enkele luidruchtige gasten aanwezig tijdens het diner waar het hele restaurant last van had. Nadat wij er een serveerster over hadden aangesproken boden ze ons een andere plaats aan om rusti... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Gastvrije en vriendelijke ontvangst, Kregen ruimere kamer dat was heel fijn en attent. Kamer schoon en comfortabel, miste wel een leeslam bij het zitje. Leuk dat we via What’s app een bericht ontvinge... Ver mais
Prima schoon hotel met vriendelijke personeel. Goed uitgebreid ontbijt. 1 klein min puntje bij het ontbijt, koude eieren en vleeswaren zijn niet afgedekt. Verder prima.
Drie weken voor onze reservering van een grote kamer met terras voor twee nachten in Het Veluwse Bos wordt deze geannuleerd. Kennelijk was het idee voor de renovatie niet eerder bedacht. We krijgen... Ver mais
Detalhes da empresa
Boek met de laagste prijsgarantie bij Fletcher Hotels! Geniet in een van onze luxe 3- of 4-sterren hotels op de mooiste plekken in Nederland.
Informações de contato
Buizerdlaan 2, 3435 SB, Nieuwegein, Holanda
- E+VfZihjZ24ZKT-
- internet@fletcher.nl
- fletcher.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk, we hadden vooraf niet gereserveerd maar konden probleemloos dineren. Zeer goed eten, mooi ontbijt met veel variatie
Fijne locatie
Fijne locatie. Je loopt zo het centrum in. Auto voor de deur parkeren (wel tegen betaling) zondag geen parkeer kosten
Verdienmodel fletcher hotel?
Let op beste lezer,
Via social deal een voucher gekocht voor fletcher hotel. We hadden hotel Cooghen in texel op het oog voor 21 april 2026. Via socialdeal konden we alleen de 19de en de 20ste terecht tegen extra betaling rest was niet te boeken. Maar nu komt het via fletshit site waren er meer dan 12 kamers vrij. Kennelijk wordt social deal gebruikt om reclame te maken en verstopte slecht lopende hotels te vullen. Alleen vergeten ze dat mensen die ook komen eten ook hun drank moeten betalen. Verdienmodel kan ik in deze niet zien....
Gelukkig kregen we onze geld terug van Social deal op basis van onze ervaringen.
Diner is best prijzig en ontbijt werd…
Diner is best prijzig en ontbijt werd slecht aangevuld croissants waren niet gaar.
Kamer: wc bril was aan onderkant vies dus niet goed schoongemaakt.
Prima schoon hotel met vriendelijke…
Mooi hotel
Mooi hotel, het bos er tegenover, de hond mocht mee, aardig personeel, we hadden een top weekend.
Mooie locatie, fijn verblijf in de bossen
Mooie locatie. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Eten prima.
Onze kamer was wel erg onderkomen, kon wel een onderhoudsbeurt gebruiken !
Fletscher Hotels Marijke Bergen nh, vreselijke ervaring!
Fletscher Hotels Marijke Bergen nh
Ingebrekestelling
Telefonische deal gemaakt a €608.- voor vijf nachtjes, all in. Bij aankomst toch nog wel extra even €37.50 voor P dokken. ‘Ja dat stond in uw bevestigingmail’.
Nonsens dus, all in is all in.
Na onze klacht zou manager nog contact met ons opnemen (werd aantekening van gemaakt, niets meer van gehoord). Meteen bij aankomst afrekenen. De laatste (!) dag kregen we wel een e-mail dat onze bankgegevens op straat hebben gelegen.
Verder: grote zeer ruime P werd dicht gehouden, daar konden wel vier bussen staan, in de tijd dat wij er waren stond er 1 x bus uit DK, verplicht gebruik kleine P was ver lopen, daar was niet en nooit plek, structureel overvol , dus half in de heg parkeren.
De 308 kamer: kun je je kont niet leren: 1 stoel voor twee personen en die alleen onder een bureaau-tafel kan staan, zo krap is de kamer. Knop radiator ( verwarming) werkte niet goed, dus of te heet of koud. Deur van wc die pal uitkomt in kamer sloot niet: lekker voor je partner, gezellig zo met de deur open je behoefte doen, gordijnen hingen aan nog vier a vijf rollers, dus half open, dat gaf dan ook veel te licht ‘s ochtends, geen hoes - lakens, maar te krappe gewone lakens die na drie x je omdraaien los lagen, zodat je direct op een niet al te frisse matras komt te liggen. Loos brandalarm, geen enkele toelichting. Levensgevaarlijk. Bus met Denen die kwart over vijf ‘s ochtends in de gang gaan staan brullen, pokke herrie, kamers sowieso VEEL en VEEL te gehorig, laatste dag was lift (twee hoog) stuk en ook op de laatste dag: douche lauwer dan lauw, met dank aan die Denen.
Wij eisen hierbij de helft van ons geld retour.
Zo niet volgen juridische stappen en alle gerechtelijke/buitengerechtelijke kosten zijn voorbaat voor uw rekening.
Mvrgr,
Weemhoff
Fijn hotel met gastvrij personeel
Fijn hotel, gastvrij ontvangen, ruime kamer moet nieuw en schoon sanitair. Heerlijke bedden.
Kamer zonder ontbijt ter compensatie
We krijgen het aanbod om gratis om te boeken zelfde arrangement zelfde prijs. Wat we krijgen echter is een gewone kamer en zonder terras voor dezelfde prijs!
Na een klacht van ons volgen snel excuses en het aanbod om gratis voor een nacht ook in een gewone kamer te komen, zonder ontbijt (!) Hoogstens een maand vantevoren te reserveren ofwel een kamer die toch al leeg stond. De ruime kamer met terras waarvoor betaald is zit er dus niet in, niet in het Veluwse Bos, niet in Boshotel Lochemse Heuvels, nergens bij Fletcher.
Een fijn verbijf
Vriendelijke dame aan de receptie, fijne kamer, heerlijke shared dining. Kortom alles prima.
Disaster customer service
I wanted to cancel my booking two days before the booking. I had booked with a cancellation option for two days before, but I could not cancel on the website.
I sent an email. The answer is "We don't know when you tried to cancel, so you are too late, so you need to pay."
A disaster customer service level.
De kamer was niet comfort,de frigo was…
De kamer was niet comfort,de frigo was er niet rare badkamer indeling,niet netjes afgewerkt. De bedden heel zacht,en wat doorlegen.
Het ontbijt en de welness waren top,de fietsroutes heel mooi,we komen zeker terug,bedankt.
Perfecte kamers
Zeer teleurstellende afhandeling van…
Zeer teleurstellende afhandeling van klacht door Fletcher Hotels
Recent heb ik vier nachten verbleven in een junior suite bij een Fletcher hotel. Tijdens dit verblijf heb ik meerdere structurele problemen ervaren, waaronder het niet kunnen gebruiken van faciliteiten, ernstige overlast, gebrek aan privacy en hygiëneproblemen.
Zo was het balkon erg vies en niet goed onderhouden, en bleek het ontbijt al rond 10:00 uur grotendeels op, terwijl het ontbijt tot 11:00 uur zou duren. Dit zijn basisvoorzieningen die je als gast mag verwachten en die niet op orde waren.
Wat deze situatie echter extra teleurstellend maakt, is de manier waarop mijn klacht door Fletcher Hotels is afgehandeld.
Ondanks dat de problemen meerdere keren ter plaatse zijn gemeld en later ook uitgebreid zijn onderbouwd richting het hoofdkantoor, werd hier onvoldoende op gereageerd. Zelfs nadat werd erkend dat mijn verblijf vier nachten betrof en de situatie door de hotelmanager is bevestigd, bleef het aanbod beperkt tot een compensatie die niet in verhouding staat tot de ernst van de problemen en het niveau van de geboekte kamer.
De communicatie vanuit Fletcher Hotels voelde daarbij weinig oplossingsgericht en er werd niet echt meegedacht naar een passende oplossing.
Hoewel er uiteindelijk een standaard compensatie werd aangeboden, doet deze geen recht aan de totale ervaring en de wijze waarop de situatie is verlopen.
Voor een hotelketen mag je verwachten dat klachten serieus worden opgepakt en passend worden opgelost. Dat gevoel heb ik in dit geval helaas niet gekregen.
Over het algemeen goed verzorgd
Over het algemeen goed verzorgd. Mooi gelegen hotel, rustig, lekker zwembad. Verzorgde kamers. Er is altijd ruimte voor (positieve) kritiek. In de "lounge" bij de receptie ligt een erg vuil vloerkleed. In het restaurant mag de vloer wel een goede "sop"beurt hebben.
mooie omgeving, fijn zonnig terras
mooie omgeving, heerlijke wandeling vanuit het hotel
Heerlijk gegeten en geslapen.
Heerlijk gegeten en geslapen.
zoals het hoort te zijn
alles was zoals het hoort te zijn in een hotel (boeking, eten, bed, receptie,...)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.