Mooie collectie, goede aanbiedingen en vlotte verzending. Bovendien word je correct op de hoogte gehouden omtrent de verschillende stappen in het verzendingsproces. Ik ben fan!
Veja o que dizem as avaliações
2 kapotte serveerborden ontvangen van Ottolenghi (t.w.v. 100€) want niet goed ingepakt, foto’s en video’s gestuurd en tot op heden na 1 week en rappel geen reactie erop. Uiteindelijk nu telefonisch d... Ver mais
Ik kocht nogal dure borden via deze website. Wanneer ze toekwamen waren ze helemaal vervormd. Ik heb de klantendienst gecontacteerd en na 3 dagen nog geen reactie. Ik hoop dat we nog tot een oplossing... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Móveis
- Acessórios para Móveis
- Loja de artigos domésticos
- Loja de Iluminação
- Loja de móveis ao ar livre
Sobre Flinders België
Flinders Klantenservice

- Deskundig advies
- Heb je een vraag aan onze afdeling Klantadvies? Wij helpen je graag! www.flinders.be/klantadvies/contact
- Gratis bezorging vanaf € 99
- Wat je ook bestelt bij ons, wij leveren altijd gratis bij bestellingen boven € 99, zowel in België als in Nederland
- 100% garantie
- Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product niet bevallen; geen probleem. Je kunt het product altijd binnen 30 dagen retourneren.
Informações de contato
Affuitenhal 10, 1505 RE, Zaandam, Holanda
- 03 808 37 05
- info@flinders.be
- flinders.be
Zending zgn verstuurd maar niet ontvangen, niemand bereikbaar
24 november een geschenk voor nieuwjaar besteld, Ashi Blomus van net geen 200 euro. 30/12 zou de levering zijn. Transportafspraak ingepland bij Dynalogic. Geen levering gehad en ook geen updates of feedback op mails bij zowel Flinders als Dynalogic. Flinders is ook telefonisch niet bereikbaar. Van Dynalogic is er geen telefoonnummer. Online in flinders account staat mijn zending al een tijdje als gefactureerd en verzonden. Track en trace bij Dynalogic geeft geen resultaat. Jammer dit! Geen Flinders meer voor mij en al zeker niet voor duurdere stukken.
To Avoid
To Avoid: After multiple months delay on the original delivery date, the delivery appointment was skipped twice. Eventually a partial delivery showed up, for a 2000€+ order. Now one table is still missing (damaged in transit and returned to Flinders). We've been trying for 3 weeks to get a replacement or refund, now 3 months+ after the original delivery date. Contact by telephone is impossible. Contact by email no answer despite multiple messages over 3 weeks. I wonder if we are ever going to see either the table or a refund back...
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Flinders is niet meer wat het was
Flinders is niet meer wat het was. Sinds enige tijd komen bestellingen uit het centrale magazijn in Hannover, met als resultaat dat de effective levertijden flink zijn toegenomen. Standaard wordt gewacht tot alle bestelde artikelen op voorraad zijn voordat dat deze verzonden worden. Ook als er een artikel bij zit dat bijbesteld moet worden. Andere online winkels bieden (gratis) een gesplitse verzending aan, maar Flinders niet.
Onbetrouwbare, te mijden firma.
Artikelen zouden binnen 4 tot maximum 7 weken geleverd worden. Heb na 2,5 maand zelf contact moeten opnemen, er zou eerst gewoon wat vertraging zijn… naderhand bleek iets fout met hun reservatie en boekingssysteem (en hé dat was toch niet hun fout)... Allemaal spijkers op laag water, slechte inconsistente en trage communicatie. Heb na aandringen mijn geld teruggevraagd. Klantenservice onder nul. Onbetrouwbare, te mijden firma.

Resposta de Flinders België
Ik heb mijn bestelling
Ik heb mijn bestelling, verzonden door jullie via DHL, nog steeds niet ontvangen. Bij de track and tracecode vermeldt DHL dat zij het pakket nog steeds niet gekregen hebben.
Betrouwbaar correct bedrijf
Er moet mijns inziens beter ingezet worden op communicatie. Het duurt zeker 5 werkdagen alvorens een antwoord op je vraag te krijgen.
TOP !!
Comme pour chaque achat pour la première fois sur un site que l'on ne connaît pas on est toujours un peu inquiet !
PAS DE PROBLEME ICI ! La communication est très bonne, l'expédition est extrêmement rapide, bref TRES SERIEUX !! Je recommande vivement.
Tot nu toe altijd alles perfect…
Tot nu toe altijd alles perfect afgeleverd, maar onze laatste aankoop ( 2 Tolomeo muurlampjes) arriveerde in een disproportioneel grote doos, met meters en meters opvulpapier. De doos was groot genoeg om minstens 6 van deze lampjes te herbergen. Zowel de bezorger als wij waren verbijsterd, te meer daar de items vooraf al perfect verpakt waren. Jammer ...
Inplaats van reclame mails te sturen…
Inplaats van reclame mails te sturen zouden jullie /klantendienst beter reageren op de klachtenmails!
In mijn levering waren enkele artikelen beschadigd, nog mails nog telefoon gesprekken worden beantwoord!!!
Hebben ze zelfs een klantenservice?
Correcte levering, helaas was het product defect bij levering.
Ik probeer al 2 weken contact te krijgen met hun customer support, maar die negeren me compleet.
Als we dit nog kunnen oplossen, zou dat aangenaam zijn. Momenteel dus zeer ontevreden; ik wacht sinds 03/12 op een reactie, momenteel is het 17/12.
slechte after sale service - Oluce Atollo lamp
Ik kocht een Oluce Atollo lamp. deze is reeds defect na 1,5 jaar. Ik probeer Flinders te contacteren sinds 24/11/2025.
We zijn vandaag 17/12/2025 en heb nog geen reactie mogen ontvangen, laat staan een oplossing!
Geen reactie op mails, telefonisch bijna niet bereikbaar!
zeer slechte service!
Onbetrouwbaar bedrijf
Onbetrouwbaar bedrijf, het enige waar ze goed in zijn is in incasseren. Over de bestelling van je goederen geen enkele informatie. Contact opnemen met hen onmogelijk. Ik weet bij God niet of de goederen wel of niet gaan geleverd worden. Mijn centen zijn al wel sinds 7 december in hun bezit !
Kies voor een ander bedrijf en bespaar jezelf centen en miserie !!!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.