Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima app helaas nog geen volledige carplay intergratie, hierdoor moet ik alsnog tijdens het rijden mijn telefoon in de hand nemen om het volgende boek te zoeken. Als dat er bij zou zitten zou het e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie boeken, niet alle boeken zo nuttig en soms herhaling. Gezondheidsboeken spreken me erg aan. Hier steek ik wat van op! Als je beetje bewust in het leven staat en 5AM al geleefd hebt, weet je natu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Desenvolvimento mercantil

Flitsboek maakt samenvattingen over zelfhulp boeken. Deze boeken gaan over: mindset, ondernemerschap, persoonlijke financiën, investeren, communicatie, positiviteit, gezondheid en meer. Onze samenvattingen zijn zo gemaakt dat jij ze binnen 15/20 minuten kan lezen. Na het lezen van onze samenvattingen weet je zeker dat je alle belangrijke informatie hebt gelezen.

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

104 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Makkelijk en snel boeken lezen

Makkelijk en snel boeken lezen. App is nog in ontwikkeling, maar zodra je feedback geeft pakken de medewerkers dit goed op. Ik ben erg tevreden over deze app. Zo kan ik sneller kennis tot mij nemen. En hou ik tijd over voor mijn business.

9 de dezembro de 2025

Hoi!

Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden en feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat de app je helpt om sneller te lezen en te leren, en dat de ondersteuning van ons team nuttig voor je is. Jouw tevredenheid betekent veel voor ons!

Als je ooit problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via support@flitsboek.nl

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Matig

Abonnement op een hele vage en onduidelijke manier verlengt, €60. En is ook moeilijk om op te zeggen, maar uiteindelijk wel gelukt, met dank aan de klantenservice.
De kwaliteit van de luisterboeken vind ik matig

1 de dezembro de 2025

Goedendag,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons om te horen dat jouw ervaring niet naar wens was. We willen benadrukken dat we jou nooit willen misleiden en dat we geen oplichters zijn, dat is absoluut niet onze bedoeling en staat haaks op onze waarden.

We werken continu aan het verbeteren van de luisterervaring, en jouw feedback helpt ons daarbij.

Neem alsjeblieft rechtstreeks contact met ons op via support@flitsboek.nl
, zodat we jouw situatie kunnen bekijken en dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen.

Fijn contact

Super app! Contact gehad met de klantenservice over het aanvragen van een boek. 1 week later stond hij er op! Super

6 de dezembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gemiddeld

Genoeg aanbod maar zeer onduidelijk hoe je je abonnement kan opzeggen

6 de dezembro de 2025

Hallo,

Als je abonnement via de App Store of Google Play is afgesloten, kun je dit rechtstreeks via die platforms beheren.

Als je abonnement echter via onze website is afgesloten, kun je ons een e-mail sturen op support@flitsboek.nl
, dan helpen we je met het beheren of annuleren ervan.

Top app

Top app! Ik had een vraag over aanpassen van mijn account en kreeg snel reactie van Sharlene. Top service!

5 de dezembro de 2025

Top app

Top app! Bespaart me bijzonder veel tijd. Gebruik voornamelijk de luister functie in de auto.

5 de dezembro de 2025

niet gebruiken..

Als je de engelse taal machtig bent en echt opzoek bent naar goede, diepgaande samenvattingen abonneer je op Shortform.
Of als je weinig tijd hebt, maar wel wilt verkennen abonneer je op Blinkist.

Flitsboek is naar mijn mening gewoon gekopieerd van veel van de dit soort apps, de tekst wat door elkaar gehusseld en vertaald (door AI, gok ik) naar Nederlands.

Dus houd je geld in je zak, of geef het elders uit!
mvg.

3 de dezembro de 2025

Hallo,

Flitsboek is bedoeld om een gemakkelijke manier te bieden om samenvattingen van boeken te bekijken, en we werken voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van onze inhoud. We waarderen suggesties over hoe we de app beter en nuttiger kunnen maken voor onze gebruikers.

Als u verdere feedback of vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@flitsboek.nl

Zeer waardevol en laagdrempelig

Vroeger kon ik nooit voor een langere periode boeken lezen, maar met Flitsboek kan ik op een laagdrempelige manier en voor een kleine prijs toch waardevolle boeken tot me nemen. Met name de luisterfunctie is ideaal, zo kan ik in de auto naar werk altijd naar een audioboek luisteren. Aanraders: The Compound Effect en The Psychology of Money!

31 de outubro de 2025

Waardeloze club

Proefperiode genomen die me niet beviel. Samenvattingen zijn van lage kwaliteit en niet up-to-date. Proefperiode tijdig opgezegd, maar opzeggen weten ze je erg moeilijk te maken. Vervolgens wordt er toch €60 afgeschreven. Zit nu al twee weken achter m’n geld aan te vangen, maar medewerker ‘Sharlene’ lijkt een buitenlands persoon die haar mailtjes met AI vertaalt. Kom geen stap verder vooralsnog. Pas goed op voordat je hier iets afsluit!

1 de dezembro de 2025

Hallo,

Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor de verwarring.

We willen graag verduidelijken dat we geen betaling kunnen verwerken die nog in behandeling is. Het bedrag stond nog op je bankrekening, en je had de mogelijkheid om het rechtstreeks om te keren. Zoals we eerder al aangaven, hebben we je zelfs een foto gestuurd waarop de status "pending" zichtbaar was. Toen je vandaag contact met ons opnam, zagen we dat de betaling inmiddels door het systeem was gegaan, wat de reden was waarom we onmiddellijk de terugbetaling hebben verwerkt.

Houd er rekening mee dat de ontvangst van de terugbetaling afhangt van de verwerkingstijden van je bank, dus het kan enkele werkdagen duren voordat het bedrag verschijnt.

We waarderen je begrip enorm, en als je nog vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@flitsboek.nl
. We staan klaar om je te helpen!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Wil een proefabonnement nemen....

Wil een proefabonnement nemen, en daarna gebruik maken van de Black Friday aanbieding. Ingeschreven, betaald (0,50 voor registratie) en vervolgens kan ik niet inloggen. Gemeld bij de servicedesk, enkel per mail bereikbaar. Die reageren traag, en hebben me nu sinds de melding drie keer gemeld dat ze er druk mee bezig zijn. Hoe moeilijk kan het zijn om te checken of de registratie goed is gegaan. Tja en morgen is de aanbieding over... Bewuste actie?... Komt iig zeer amateuristisch over en kan het helaas niet aanbevelen... UPDATE: Na reactie van de eigenaar met excuses is getracht dit met een tweede account recht te zetten. Ook dit gaat weer mis. Ik heb nu twee ongebruikte accounts en voor beide is een eerste afschrijving gedaan terwijl er is opgezegd in de proefperiode obv de omstandigheden. Er is een terugbetaling toegezegd, doch vervolgens wordt er vandaag weer een bedrag afgeschreven ipv teruggestort. Ik weet niet wat hier allemaal gebeurt, maar mensen blijf hier weg...

28 de novembro de 2025

Goedendag,

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Na controle hebben we je al de nieuwste link voor de korting gestuurd.

Als er nog verdere problemen zijn, kun je contact met ons opnemen via support@flitsboek.nl

Flitsboek Support

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.