Prima app helaas nog geen volledige carplay intergratie, hierdoor moet ik alsnog tijdens het rijden mijn telefoon in de hand nemen om het volgende boek te zoeken. Als dat er bij zou zitten zou het e... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Proefperiode genomen die me niet beviel. Samenvattingen zijn van lage kwaliteit en niet up-to-date. Proefperiode tijdig opgezegd, maar opzeggen weten ze je erg moeilijk te maken. Vervolgens wordt er t... Ver mais
Vroeger kon ik nooit voor een langere periode boeken lezen, maar met Flitsboek kan ik op een laagdrempelige manier en voor een kleine prijs toch waardevolle boeken tot me nemen. Met name de luisterfun... Ver mais
Mooie boeken, niet alle boeken zo nuttig en soms herhaling. Gezondheidsboeken spreken me erg aan. Hier steek ik wat van op! Als je beetje bewust in het leven staat en 5AM al geleefd hebt, weet je natu... Ver mais
Detalhes da empresa
Flitsboek maakt samenvattingen over zelfhulp boeken. Deze boeken gaan over: mindset, ondernemerschap, persoonlijke financiën, investeren, communicatie, positiviteit, gezondheid en meer. Onze samenvattingen zijn zo gemaakt dat jij ze binnen 15/20 minuten kan lezen. Na het lezen van onze samenvattingen weet je zeker dat je alle belangrijke informatie hebt gelezen.
Informações de contato
Mr. De la Courtstraat 11, 5512AR, Vessem, Holanda
- klantenservice@flitsboek.nl
- flitsboek.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Matige content, slechte service
Matige content. Ik wilde dan ook mijn proefperiode stopzetten binnen 7 dagen, dit gaat alleen niet heel makkelijk. Ik dacht dat dit was gelukt, maar toch was er een afschrijving gedaan van €60. Ik heb hier contact over opgenomen, maar daarin zijn ze weinig behulpzaam. Ik probeerde hierna opnieuw op te zeggen via de app, maar dit kan niet. Je kan alleen via een mail naar de klantenservice opzeggen. Zeer ontevreden hierover!

Op dag 5 stopgezet toch betaling afgeschreven
7 dagen getest. Best leuk en tevreden. Toch op dag 5 op tijd stopgezet. Hebben ze me toch gewoon 60 euro afgeschreven?
Ik ga ervan uit dat dit gerectificeerd wordt.
Inmiddels is het bedrag terug gestort. Dus zeker een aanrader om te proberen, zodat je zelf kan ervaren of het de abbo prijs waard is.

Trap er niet in !!
Nou het komt super leuk over een app waar je een boek al in 20 min heb gehoord…..klinkt leuk en je aanmelden gaat ook heel soepel, maar als je de proefperiode wilt stoppen dan lukt het niet.
Afschrijven gaat wel van mijn rekening….echt een stelletje boeven.
Ik eis dan ook mijn geld terug van jullie

Resposta da Flitsboek
AI, gemengd meertalig in 1 zin of boek, slecht te bereiken.
Meertalig ingesproken door AI, zeer slecht te bereiken op de klantenservice, weinig keuze. Zeer ontevreden op basis van wat voorgeschoteld wordt. Helaas.

Resposta da Flitsboek
60 euro betalen voor iets wat je nog…
60 euro betalen voor iets wat je nog niet eens gezien hebt en dat waarschijnlijk gebakken lucht blijkt, nooit doen.

Onterechte abonnementskosten aangerekend
We sloten in juli 2025 een proefabonnement af en annuleerden dit abonnement 1 dag voor de deadline om kostenloos op te zeggen. De abonnementskosten werden echter wel van onze rekening afgeschreven, hoewel we tijdig opzegden. Ondertussen al verschillende keren gemaild met de klantendienst, maar we krijgen iedere keer een smoes te horen. Ondertussen zijn we bijna 2 maanden verder en nog steeds geen terug etaling gezien. Bende afzetters zijn het.

Dramatische app
Dramatische app. AI gegenereerde samenvattingen met dito vertalingen. Half Duits en half Nederlands door elkaar. De samenvatting is zo beknopt dat de kern van het boek er niet meer uit te halen is.

Resposta da Flitsboek
Niet meer dan een AI samenvatting
Niet meer dan een AI samenvatting. Gesproken door een AI stem die hapert, klemtonen verkeerd legt en soms zelfs per ongelijk in een Duits accent praat. Potentie, maar veel te ontwikkelen.

Resposta da Flitsboek
Leuk samenvatting van boeken kunnen…
Leuk samenvatting van boeken kunnen beluisteren. Zo heb je in no-time de hele context. Helaas is de keuze beperkt en zijn de boeken verouderd.
Mijn doel is te leren, maar ondertussen zijn er nieuwe inzichten e.d. dus de boeken mogen geüpdatet worden.
Great app!
This app is great for busy people, excited to see even more books added!
Ik kon niet inloggen nadat ik via…
Ik kon niet inloggen nadat ik via safari al een account had gemaakt en al had betaald. Hierdoor schrijven ze na 1 week automatisch €59 af voor een jaarabonnement zonder dat ik dit tegen kan gaan. Doordat ik niet kan inloggen kan ik mijn abonnement ook niet opzeggen. Waardeloos

Resposta da Flitsboek
Ik krijg geen verificatie code....
Ik heb zonet lang zitten prutsen om van…
Ik heb zonet lang zitten prutsen om van start te kunnen gaan maar de app bljjft steeds blokkeren. Niet leuk als je zin hebt om van start te gaan!

Resposta da Flitsboek
Ik heb me aangemeld maar ik kan er niet…
Ik heb me aangemeld maar ik kan er niet bij. Dit is raar. Ik heb slechts 7 dagen de tijd om dit gratis te beluisteren….. maar ik wordt eerst nog gebeld. Dat vind ik ook raar. Ik dacht dat het gratis was, ze hebben niet gezegd dat je ervoor moet betalen. Nu weet ik niet of ik na 7 dagen wel kan stoppen met deze app. Ik blijf het raar vinden dat ik niet bij de app kan. Ik heb alles netjes ingevuld.

Resposta da Flitsboek
email klantenservice werkt niet ?
Ik heb ongewild een jaarabonnement afgesloten via mijn iphone, terwijl ik een maandabonnement wou nemen. Via Apple kan ik het niet annuleren en het e-mailadres van de klantenservice werkt blijkbaar niet meer?

Bijzonder 😊
Wat een bijzondere app. Bij toeval via YouTube of Facebook gezien. Eff weekje proberen en ik denk misschien wel een jaartje
Tot nu toe enthousiast.
Goed111112
Leuk maar werkt vaak niet
Leuk maar werkt vaak niet, load niet up. Dus kan er helaas 6 van de 10 keer niet op. Jammer en irritant
In het begin haperend
Leerrijk en inspirerend. Soms wel herhalende info maar herhaling is key zegt m'n.
pls dnt work with this plaform
pls dnt work with this plaform, total scam they scammed my hard earned money pls beware from this plaform and beware from Thomas Maas
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.