Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima app helaas nog geen volledige carplay intergratie, hierdoor moet ik alsnog tijdens het rijden mijn telefoon in de hand nemen om het volgende boek te zoeken. Als dat er bij zou zitten zou het e... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Proefperiode genomen die me niet beviel. Samenvattingen zijn van lage kwaliteit en niet up-to-date. Proefperiode tijdig opgezegd, maar opzeggen weten ze je erg moeilijk te maken. Vervolgens wordt er t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vroeger kon ik nooit voor een langere periode boeken lezen, maar met Flitsboek kan ik op een laagdrempelige manier en voor een kleine prijs toch waardevolle boeken tot me nemen. Met name de luisterfun... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie boeken, niet alle boeken zo nuttig en soms herhaling. Gezondheidsboeken spreken me erg aan. Hier steek ik wat van op! Als je beetje bewust in het leven staat en 5AM al geleefd hebt, weet je natu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Desenvolvimento mercantil

Flitsboek maakt samenvattingen over zelfhulp boeken. Deze boeken gaan over: mindset, ondernemerschap, persoonlijke financiën, investeren, communicatie, positiviteit, gezondheid en meer. Onze samenvattingen zijn zo gemaakt dat jij ze binnen 15/20 minuten kan lezen. Na het lezen van onze samenvattingen weet je zeker dat je alle belangrijke informatie hebt gelezen.

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

104 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Matige content, slechte service

Matige content. Ik wilde dan ook mijn proefperiode stopzetten binnen 7 dagen, dit gaat alleen niet heel makkelijk. Ik dacht dat dit was gelukt, maar toch was er een afschrijving gedaan van €60. Ik heb hier contact over opgenomen, maar daarin zijn ze weinig behulpzaam. Ik probeerde hierna opnieuw op te zeggen via de app, maar dit kan niet. Je kan alleen via een mail naar de klantenservice opzeggen. Zeer ontevreden hierover!

4 de novembro de 2025

Goedendag,

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Na controle blijkt dat uw vraag/probleem al is opgelost. Mocht u nog verdere vragen of problemen hebben, stuur dan alstublieft een e-mail naar support@flitsboek.nl
, dan helpen wij u graag verder.

Hartelijk dank voor uw begrip en geduld met betrekking tot deze zaak.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Op dag 5 stopgezet toch betaling afgeschreven

7 dagen getest. Best leuk en tevreden. Toch op dag 5 op tijd stopgezet. Hebben ze me toch gewoon 60 euro afgeschreven?

Ik ga ervan uit dat dit gerectificeerd wordt.

Inmiddels is het bedrag terug gestort. Dus zeker een aanrader om te proberen, zodat je zelf kan ervaren of het de abbo prijs waard is.

30 de outubro de 2025

Goedendag,

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wilt u alstublieft een e-mail sturen naar support@flitsboek.nl
, zodat wij u verder kunnen helpen met deze kwestie? We verzekeren u dat we ons best zullen doen om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Hartelijk dank voor uw begrip en geduld met betrekking tot deze zaak.

Trap er niet in !!

Nou het komt super leuk over een app waar je een boek al in 20 min heb gehoord…..klinkt leuk en je aanmelden gaat ook heel soepel, maar als je de proefperiode wilt stoppen dan lukt het niet.

Afschrijven gaat wel van mijn rekening….echt een stelletje boeven.

Ik eis dan ook mijn geld terug van jullie

20 de outubro de 2025

Resposta da Flitsboek

Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad , dat is uiteraard niet onze bedoeling.

We helpen je graag met het stopzetten van je proefperiode en kijken het bedrag dat is afgeschreven graag voor je na. Neem hiervoor contact met ons op via support@flitsboek.nl
, dan doen we ons best om het zo snel mogelijk op te lossen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

AI, gemengd meertalig in 1 zin of boek, slecht te bereiken.

Meertalig ingesproken door AI, zeer slecht te bereiken op de klantenservice, weinig keuze. Zeer ontevreden op basis van wat voorgeschoteld wordt. Helaas.

12 de setembro de 2025

Bedankt voor uw bericht.

Wat jammer om te horen dat uw ervaring teleurstellend is geweest. Om uw zorgen beter te begrijpen en u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zouden we u willen vragen om wat meer informatie over de specifieke problemen die u heeft ondervonden.

Uw feedback is belangrijk voor ons, en we willen er graag voor zorgen dat we alles op de juiste manier kunnen oppakken.

We zien uw reactie graag tegemoet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

60 euro betalen voor iets wat je nog…

60 euro betalen voor iets wat je nog niet eens gezien hebt en dat waarschijnlijk gebakken lucht blijkt, nooit doen.

7 de setembro de 2025

Bedankt voor uw bericht.

We begrijpen uw bezorgdheid. Zou u alstublieft uw vraag of probleem iets verder kunnen toelichten? We willen graag precies begrijpen wat er aan de hand is, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

We horen graag van u.

Flitsboek Support Team

Onterechte abonnementskosten aangerekend

We sloten in juli 2025 een proefabonnement af en annuleerden dit abonnement 1 dag voor de deadline om kostenloos op te zeggen. De abonnementskosten werden echter wel van onze rekening afgeschreven, hoewel we tijdig opzegden. Ondertussen al verschillende keren gemaild met de klantendienst, maar we krijgen iedere keer een smoes te horen. Ondertussen zijn we bijna 2 maanden verder en nog steeds geen terug etaling gezien. Bende afzetters zijn het.

23 de julho de 2025

Beste Debby,

Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren.

We willen je situatie graag verder onderzoeken en tot een oplossing komen. Zou je ons hiervoor het e-mailadres kunnen doorgeven waarmee je je Flitsboek-account hebt aangemaakt?

Zodra we deze informatie ontvangen, geven we je verzoek prioriteit en doen we ons best om het zo snel mogelijk op te lossen.

Alvast bedankt voor je geduld en begrip.

Sharlene

Dramatische app

Dramatische app. AI gegenereerde samenvattingen met dito vertalingen. Half Duits en half Nederlands door elkaar. De samenvatting is zo beknopt dat de kern van het boek er niet meer uit te halen is.

13 de agosto de 2025

Beste,

Hartelijk dank voor je feedback — we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Om dit verder te kunnen onderzoeken en de kwaliteit van onze luisterboeken te verbeteren, horen we graag bij welk boek je dit probleem hebt opgemerkt. We kijken het graag voor je na.

We kijken uit naar je reactie.

Sharlene

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Niet meer dan een AI samenvatting

Niet meer dan een AI samenvatting. Gesproken door een AI stem die hapert, klemtonen verkeerd legt en soms zelfs per ongelijk in een Duits accent praat. Potentie, maar veel te ontwikkelen.

10 de agosto de 2025

Beste Max,

We kijken uit naar je reactie.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leuk samenvatting van boeken kunnen…

Leuk samenvatting van boeken kunnen beluisteren. Zo heb je in no-time de hele context. Helaas is de keuze beperkt en zijn de boeken verouderd.
Mijn doel is te leren, maar ondertussen zijn er nieuwe inzichten e.d. dus de boeken mogen geüpdatet worden.

15 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik kon niet inloggen nadat ik via…

Ik kon niet inloggen nadat ik via safari al een account had gemaakt en al had betaald. Hierdoor schrijven ze na 1 week automatisch €59 af voor een jaarabonnement zonder dat ik dit tegen kan gaan. Doordat ik niet kan inloggen kan ik mijn abonnement ook niet opzeggen. Waardeloos

26 de junho de 2025

Resposta da Flitsboek

Hallo, bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat je problemen hebt ervaren. We hebben geprobeerd een account onder jouw naam te vinden, maar helaas kunnen we niets terugvinden in ons systeem. Daardoor kunnen we op dit moment niet bevestigen dat er een actief abonnement loopt.

Neem alsjeblieft contact met ons op via support@flitsboek.nl met het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld (of een betalingsbewijs), dan helpen we je graag zo snel mogelijk verder.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb zonet lang zitten prutsen om van…

Ik heb zonet lang zitten prutsen om van start te kunnen gaan maar de app bljjft steeds blokkeren. Niet leuk als je zin hebt om van start te gaan!

13 de junho de 2025

Resposta da Flitsboek

I'm really sorry to hear that your first experience with the app was so frustrating — especially when you were excited to get started. We completely understand how disappointing that can feel.

We’ve worked on improvements since then, including a fix for the freezing issue you ran into. I also wanted to mention that we replied to your email at the time — just in case it didn’t come through on your end.

We’d genuinely love for you to give it another try when you’re ready.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb me aangemeld maar ik kan er niet…

Ik heb me aangemeld maar ik kan er niet bij. Dit is raar. Ik heb slechts 7 dagen de tijd om dit gratis te beluisteren….. maar ik wordt eerst nog gebeld. Dat vind ik ook raar. Ik dacht dat het gratis was, ze hebben niet gezegd dat je ervoor moet betalen. Nu weet ik niet of ik na 7 dagen wel kan stoppen met deze app. Ik blijf het raar vinden dat ik niet bij de app kan. Ik heb alles netjes ingevuld.

1 de junho de 2025

Resposta da Flitsboek

Thanks for sharing your experience, and sorry to hear things didn’t go as expected. The 7-day trial is indeed free, and there’s no charge unless you decide to continue afterwards. You should also be able to access the app right away, so it does sound like something’s gone wrong.

Please feel free to email us at support@flitsboek.nl so we can check what happened and help you get started properly. We'd be happy to sort this out for you.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

email klantenservice werkt niet ?

Ik heb ongewild een jaarabonnement afgesloten via mijn iphone, terwijl ik een maandabonnement wou nemen. Via Apple kan ik het niet annuleren en het e-mailadres van de klantenservice werkt blijkbaar niet meer?

24 de maio de 2025

Resposta da Flitsboek

We’re sorry to hear about the mix-up. Just to clarify, our customer service email has always been fully active—and we typically reply within 12 hours, especially when it comes to cancellations. We’ve checked our system and couldn't find any previous message from you, so this is the first we're hearing of the issue.

We’re happy to help guide you—just drop us a message at support@flitsboek.nl, and we’ll do our best to sort it out with you.

Bijzonder 😊

Wat een bijzondere app. Bij toeval via YouTube of Facebook gezien. Eff weekje proberen en ik denk misschien wel een jaartje
Tot nu toe enthousiast.

23 de maio de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.