Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima app helaas nog geen volledige carplay intergratie, hierdoor moet ik alsnog tijdens het rijden mijn telefoon in de hand nemen om het volgende boek te zoeken. Als dat er bij zou zitten zou het e... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Proefperiode genomen die me niet beviel. Samenvattingen zijn van lage kwaliteit en niet up-to-date. Proefperiode tijdig opgezegd, maar opzeggen weten ze je erg moeilijk te maken. Vervolgens wordt er t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vroeger kon ik nooit voor een langere periode boeken lezen, maar met Flitsboek kan ik op een laagdrempelige manier en voor een kleine prijs toch waardevolle boeken tot me nemen. Met name de luisterfun... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie boeken, niet alle boeken zo nuttig en soms herhaling. Gezondheidsboeken spreken me erg aan. Hier steek ik wat van op! Als je beetje bewust in het leven staat en 5AM al geleefd hebt, weet je natu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Desenvolvimento mercantil

Flitsboek maakt samenvattingen over zelfhulp boeken. Deze boeken gaan over: mindset, ondernemerschap, persoonlijke financiën, investeren, communicatie, positiviteit, gezondheid en meer. Onze samenvattingen zijn zo gemaakt dat jij ze binnen 15/20 minuten kan lezen. Na het lezen van onze samenvattingen weet je zeker dat je alle belangrijke informatie hebt gelezen.

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

104 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie app met Nederlandstalige…

Mooie app met Nederlandstalige samenvattingen van allerhande management en zelfhulpboeken! Heel fijn dat jullie ook internationale boeken vertalen naar het Nederlands.

1 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk nieuwe kennis op doen

Super app! Ik lees zelf niet graag, maar ik verdiep me wel graag in nieuwe business onderwerpen. Dankzij Flitsboek kan ik gemakkelijk nieuwe kennis op doen terwijl ik in de auto naar het werk zit.

20 de dezembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Top app

Top app! Ik luister vaak in de auto onderweg naar werk, waardoor de tijd vliegt. De samenvattingen zijn helder en to the point.

20 de dezembro de 2024

Hele handige app

Hele handige app, luister naar het werk en terug altijd naar Flitsboek, zo 'lees' ik twee boeken per dag!

10 de dezembro de 2024

Simpel

Simpel, snel en voor mij een briljante oplossing om in een korte tijd veel kennis op te doen.

18 de dezembro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Slechte start

Zeer slechte start gemaakt nadat het onmogelijk lang duurde om hulp te krijgen bij technische problemen. Contact opgenomen via alle mogelijke kanalen. Pas nadat ik een hele tijd later een negatieve review schreef (waar ik een hekel aan heb) kwam er contact. Ondanks alle gedoe uiteindelijk geholpen en een trial van 7 dagen gedaan. Op zich aardige app met nog wat kleine tekorten. Als ze luisteren naar feedback komt dat goed. Aanbod is niet zo groot als verwacht

12 de abril de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Startende app in volle evolutie

Zondag 12 april 2024 heb ik me aangemeld voor proefabonnement voor 7dagen, echter deze app werkte niet. Het bedrag van 0,5 euro ging op zondag van de rekening. Heel vaak gemaild met Max Suttorp maar geen reactie. Vandaag 5 dagen ( dus geen proefperiode van 7 dagen) later zonder 1 keer de app te kunnen proberen, zonder reactie van de klantenservice gaat de som van 19,95 euro van de rekening.
Nog steeds werkt de app niet. Reactie van klantenservice komt er niet, kwam er niet.
Aanvulling op 3 mei 2024:
Ondertussen kreeg ik intens contact met de klantendienst. Ik kreeg direct zonder discussie een terugbetaling. Het abonnement werd gestopt. Na heel wat zoekwerk van de ontwikkelaars van de app kan ik sedert 24 april de app uitproberen. Hij leest fijn. Hij leest snel. Met de audio ben ik nog niet helemaal mee, hoe het werkt. Ik gebruik hem nu vooral om reeds gelezen boeken te herhalen. Hiervoor werkt hij top. Binnenkort probeer ik te grasduinen in de nieuwe voor mij onbekende boeken. Alle opmerkingen stuur ik nu door naar mijn rechtstreeks contact bij de klantendienst. Het is een startende app waar af en toe schoonheidsfouten inzitten. Opmerkingen nemen ze ten harte, (nog) niet op het tempo die een West-Vlaming gewoon is... Ik zou de app nu een 6,5 - 7 op 10 geven.
Ik vul eind mei terug aan.

12 de abril de 2024

Veelbelovende eerste indruk

Goede eerste indruk gekregen van Flitsboek. Handige samenvattingen van een behoorlijk groot aantal managementboeken. Vooral de luisterversie vind ik erg prettig. De start ziet er zeer veelbelovend uit. Zeker de moeite waard om te proberen.

12 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Net aangemeld maar website werkt niet

Net aangemeld maar website werkt voor geen meter. Ik ben ingelogd maar krijg overal de melding dat ik moet inloggen op samenvattingen te zien. Jammer… het leek me een leuk concept

26 de março de 2023
logotipo da Flitsboek

Resposta da Flitsboek

Hey Derrik, wat jammer om te horen dat je een foutmelding kreeg. Heb je onze klantenservice al een mail gestuurd? Dan wordt dit dezelfde dag nog voor je opgelost! Mailen kan naar: klantenservice@flitsboek.nl

Tijdbesparende lees tool

Hulpzame tool voor tijdens mijn studie, ik bespaar veel tijd en ik krijg alle belangrijke leerpunten goed mee voor een laag maandelijks bedrag. 👍

2 de novembro de 2022

Simpelweg top!

Simpelweg top!

Door mijn drukke leven vind ik het vaak lastig om veel tijd vrij te maken om te lezen terwijl ik dit graag doe. Door Flitsboek kan ik toch erg efficiënt een aardig aantal boeken lezen in een redelijk korte tijd.

1 de novembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.