Jeg har været fast kunde hos Florence Nails i et par år og jeg er så glad for at komme hos de søde og dygtige piger. Da jeg startede havde en anden negleteknikker desværre ødelagt mine negle. Bel... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har fået lavet negle her i rigtig lang tid, og hver eneste gang bliver jeg mødt med så meget varme, professionalisme og dygtighed. De tager sig altid god tid, er omhyggelige med hver eneste detalj... Ver mais
A empresa respondeu
Altid en god oplevelse kommet der over 1år og aldrig oplevet problemer laver altid det smukkeste arbejde både på hænder og fødder 😍 uanset hvad jeg har ønsket at farver motiver mm har de altid kun... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har mange års erfaring inden for professionel neglepleje og er stolte af at være den førende professionelle neglesalon i Slagelse. Hos Florence Nails kan I opleve de bedste behandlinger inden for gel- og akryldesign, manicure, pedicure, gellak, vippeforlængelse, voksbehandling, farvning af vipper og bryn samt massage. Florence Nails er altid ved din side for at pleje din skønhed og give dig et afslappende frirum.
Nygade 2 st th , , 4200, Slagelse , Dinamarca
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Virkelig dårlig oplevelse. Fik lavet negle på hænder tirsdag og tå negle torsdag. Kommer ikke igen. Beskidt, dårlig hygiejne og de renser ikke værktøj. Mine tå negle blev KLIPPET ned til huden med en stor 3 i én så de ligner babynegle.
Tirsdag byttede de personale 2 gange og torsdag også 2 gange. Det kan være svært at forklare hvad man ønsker sig når de ikke taler dansk...
Klart det bedste sted at få lavet sine negle i Slagelse!😃 Jeg er kommet i butikken siden 2021, og jeg har kun været tilfreds! Ingen andre kan lave så flotte og holdbar negle som dem! De har min største anbefaling herfra!🙏
Super tilfreds med resultatet og de er super søde kan varmt anbefales hilsen en glad kunde
Virkelige god service og jeg fik min ting lavet ordenligt
Væreste oplevelse ever. Betalte 650 kr for et sæt grimme tykke skæve negle og kunne have fået den væreste allergi over for akryl med det akryl der flød alle vegne ud på mine neglebånd plus hun filede mine neglebånd på huden så jeg fik sår, havde ondt i 2 uger og kunne ik holde ud og vaske hænder eller andet av av mega skod oplevelse sætter aldrig mine ben der igen
Meget tilfreds. Grundig og dygtig. Jeg ER fast kunde.
Vi har fået dejlig bløde føder efter pedicuren og pragtfulde akrylnegle!
Altid glad og tilfreds!😊
Oplever altid søde og imødekommende personale. De hurtige men yderst grundige 🌸 For altid lavet forlængelse og det holder flere mdr!
Jeg vil altid vælge dem!
De var virkelig søde og mine negle blev super flotte 10/10 oplevelse. Pænt meget når du kommer ind spørg de om du vil have noget at drikke og mens de laver neglende tjekker de hele tiden op på at alt er som det skal
Ønsker du silkebløde fødder uden hård hud? Så er det ikke det her sted du skal vælge. Går derfra efter en fodbehandling med stadig hård hud på fødderne, hvor jeg efterfølgende får afvide det er fordi mine fødder har meget hård hud.
Bookede tid hos Tina, men hun hed bestemt ikke Tina hende jeg fik.
Kan ikke anbefales. ØV!
Den bedste neglebiks i Slagelse 🩷 og de laver en helt fantastisk pedicure hvor du kan få det hele.
Et sted med professionelle personale
De er lyttende og vejlede
Søde og rare
Opstår der en fejl rettes den med det samme
Er så glade for at kom hos jer
Jette skov
Virkelig dygtig og professionelle piger. Råder og vejleder meget gerne, altid smilende og imødekommende
Er dygtig til deres arbejde.
Jeg nyder at komme deroppe
Jeg er og forbliver en fast og glad kunde
Anne-katrine skov
Vi var et par veninder, der havde bestilt tid kl. 14, denne blev flyttet til kl. 16.30, de lukker kl. 17, og der var yderligere forsinkelse så fik vi ikke massagen samtidig, som vi havde ønsket, vi var sidste gæster i massagestolene til fodmassage.
Jeg fik vasket fødder i iskoldt vand og følte bare at det her skulle overstås. Der blev indbyrdes talt med hinanden (de ansatte) ind over os kunder/gæster - følte ikke at vi skulle forkæles, det koster dog 300 kr for 20 minutter og der blev kigget mange gange på uret, så jeg følte mig ikke særlig velkommen. Vi fik ikke varmt omslag om fødderne til sidst, som ellers hører sig til. Fik forklaring på at det gjorde de ikke om sommeren, der fik man bare creme på, men kunden før os vi faktisk varmt omslag.
Behøver vist ikke sige, at dette var sidste gang, at jeg lægger penge der.
Jeg var idag henne og få fjernet lak på mine tånegle, og jeg vil gerne understrege hvor virkelig ringe jeg synes behandlingen og hele oplevelsen har været.
Der blev for det første brugt en alt for skrab sliber til at slibe lakken af, og det var i sådan en grad at min egne negle nu er totalt ødelagte og mega tynde og ømme (På grund af at mine egne negle også blev filet ned).
Så skal det så også siges at jeg efter at have forladt salonen, fandt ud af at der stadig sad små rester af lakken på mine negle, så jeg oplevede ikke at grundigheden var i orden heller.
En tredje ting jeg også bemærkede var at medarbejderne i salonen havde alt for travlt til at tage sig ordenligt af deres kunder, fordi de havde gang i flere kunder af gangen.
Så alt i alt et virkelig ringe sted, florence- nails kan virkelig ikke anbefaledes fra min side af, ØV.
Jeg havde en tid til at få fjernet akryl negle, men er så utilfreds med resultatet. For det første, ventede jeg en halv time, og de vidste ikke jeg havde bestilt tid. Da de så endelig havde tid, blev mine negle filet helt i bund, så mine egne negle blev helt ridsede, mens der på nogle andre negle stadig var steder hvor der var akryl tilbage i tykke lag. Derudover så færdiggjorde man ikke en kunde af gangen, men sprang frem og tilbage mellem dem, hvilket fremstod uprofessionelt.
Jeg var oppe og få lavet en pedicure, og dagen efter begyndte det at gøre ondt som om jeg har en indgroet negl, og det begynder at hæve op og blive rødt.
Jeg skriver så til dem, og de svarer og skriver at det fordi der gror hård hud under min tå… hvad har det med min negl at gøre tænker jeg??
Udover det så bruger de en voldsom fil til at file ens hårde hud og er generelt meget voldsomme. De gøre ikke en behandling færdig, før at de påbegynder en ny behandling. De skifter rundt mellem deres kunder og er i gang med flere ting på én gang.
Fantastisk oplevelse!
Her møder du et super sødt og professionelt personale! De er altid super smilene og I skønt humør :) De er virkelig kreative og kan lave selv de sværeste designs. Jeg er kæmpe fan! Kan varmt anbefales.
Ekstremt søde kvinder og vidunderlig god service!
Fejlfrie design efter eget ønske og uden begrænsninger!
De er så søde dernede, og jeg får altid den bedste service dernede. Jeg kommer tit ind med indviklede designs, og de tager det altid med et smil, og kommer frem til et godt resultat. De kan klart anbefales!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.