Florence Nails  Avaliações 46

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været fast kunde hos Florence Nails i et par år og jeg er så glad for at komme hos de søde og dygtige piger. Da jeg startede havde en anden negleteknikker desværre ødelagt mine negle. Bel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået lavet negle her i rigtig lang tid, og hver eneste gang bliver jeg mødt med så meget varme, professionalisme og dygtighed. De tager sig altid god tid, er omhyggelige med hver eneste detalj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en god oplevelse kommet der over 1år og aldrig oplevet problemer laver altid det smukkeste arbejde både på hænder og fødder 😍 uanset hvad jeg har ønsket at farver motiver mm har de altid kun... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Væreste oplevelse ever. Betalte 650 kr for et sæt grimme tykke skæve negle og kunne have fået den væreste allergi over for akryl med det akryl der flød alle vegne ud på mine neglebånd plus hun filede... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Manicure
  2. Salão de Beleza
  3. Loja de Roupas
  4. Campo de férias
  5. Serviço de notícias

Escrito pela empresa

Vi har mange års erfaring inden for professionel neglepleje og er stolte af at være den førende professionelle neglesalon i Slagelse. Hos Florence Nails kan I opleve de bedste behandlinger inden for gel- og akryldesign, manicure, pedicure, gellak, vippeforlængelse, voksbehandling, farvning af vipper og bryn samt massage. Florence Nails er altid ved din side for at pleje din skønhed og give dig et afslappende frirum.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ja den får en stjerne fordi jeg er nød…jeg er tvunget

Ja den får en stjerne fordi jeg er nød til det.
Jeg har fået sat minddt 6 tipper på som er så små. At min egen negl ses så tydeligt..det er så grimt og amatøragtigt og jeg sætter.aldrig mine bern der igen.
Jeg havde ovenikøbet et billede med fra deres egen webside=ja undskyld mig så forventer jeg de jo har lavet dem. Men nej det er helt sikkert ikke tvang som havde lavet dem selvom hun jo selvfølgelig sagde ja selvfølgelig kan jeg lave dem, typisk.sådan nogle løgnere. I næste uge skal jeg til Ålborg hvor de har et sted hvor man bare går ind fra gaden af og få lavet sine negle af de mest professionelle negletekniker og hør her til 250 kr. Jeg glæder mig til at få taget de uens grimme for små tripper af som kostede 600 og få lavet noget som ser hamrende godt til 250kr
Florence nails i burde skamme.jwr over og sende mig ud af døren med de her latterlige negle

7 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det var en meget uprofessionel…

Det var en meget uprofessionel oplevelse! 35 min forsinket og blev sat i stolen hvorefter jeg så blev bedt om at sidde tilbage og vente igen. Trods jeg havde bestilt en fast tid til negle. Viste dem billeder af hvad jeg ville ha lavet og fik besked om at det kunne de godt. Det kunne de SÅ IKKE ! Og jeg måtte diskutere dette med dem mens der var andre kunder. Resultatet var ikke det jeg bad om og neglene var langt fra symmetriske og med en del buler. det var min første gang der og blev også den sidste gang. Det er ikke pengene værd.

29 de dezembro de 2022

Fik en god behandling

Florence nails giver en god behandling. For mig er det ikke så vigtigt at de holder tiden hvis resultatet er godt. Og jeg nogle virkelig flotte Acrylnegle. Det er ikke sidste gang jeg kommer der

20 de dezembro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Acrylnegle

jeg oplevede flere gange at den elektriske fil ramte fejl, så jeg dagene efter har sår som svirrer. Der er en del sprog barrierer, hvor behandler siger ja ja, men ikke har forstået hvad man siger, det gør at jeg ikke føler mig tryg i forhold til mit behov, jeg har bl.a. en stiv finger, efter ulykke, det kunne jeg ikke forklare, så behandler blev ved med at ryste mine finger til at slappe af, hvilket er svært når de er stive.

18 de março de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais