Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønt sted at handle. Jeg køber hø til min datters marsvin og er glad for deres udvalg, pakken kommer 2-3 dage efter bestilling. Fluffybanden.dk får getne mine anbefalinger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have had a regular two week subscription for hay and bedding for almost a year now and am so happy with how much they genuinely care about me as a costumer, both regarding service and quality of pro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte mandag, og fik mine varer tirsdag eftermiddag. Rigtig lækkert og friskt høstet hø , dejlig duft, og lækker farve. Godbidderne er også velduftende, og flotte i farverne. Totterne er helt... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super skøn snak med medarbejderen i chatten, som hjalp med at finde hø til min sultne kanin som ellers var midlertidigt udsolgt, og hjalp med at guide mig da hjemmesiden gik i kludder for mig. Dejlig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de suprimentos para animais de estimação

Escrito pela empresa

Få frisk hø, strøelse, foder og snacks leveret lige til din hoveddøre
hver 14 dag, 1 gang om måneden eller hver 2 måned.
Det bliver ikke nemmere at blive kaninejer

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,8

Todas as avaliações

17 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, hurtig levering og dejlig med smagsprøver på hø 🤩

5 de junho de 2025

Resposta da Fluffybanden

Mange tak, dejligt at læse at specielt vores smagsprøver er en succes Mvh Christina

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det er lidt svært at give stjerner

Det er lidt svært at give stjerner, for kvaliteten af varerne er helt fantastisk
Ting bliver pakket og sendt hurtigt, så her skal der være 5 stjerner, men hjemmesiden er elendig. Den fryser konstant og er ikke nem at navigere i. Her gives kun 1 stjerne.
Men det er besværet værd, når kvaliteten er så lækker

25 de maio de 2025

Resposta da Fluffybanden

Kære Katharina Vi er igang med at lave en ny hjemmesiden på et stærkere system. Da vi startede Fluffybanden, havde jeg ikke troet at vi ville få så mange skynde kunder ❤️ Så webshoppen har lidt svært ved at følge med de mange daglige besøgende. Vi planlægger at få den nye webshop op og kører i løbet af sommeren. Men dejligt at hører at kvaliteten og leveringen er tilfredsstillende 🥰 Rigtig god dag mvh Christina

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super god service

Super god service og marsvinene elsker deres hø.

12 de maio de 2025

Resposta da Fluffybanden

Kære Sanna Det er så dejligt at høre, at marsvinene elsker høet. Det er sjældent dem vi får anmeldelser fra, selvom de nok er vores største fans og kritikere 😅 Tak for din anmeldelse 🥰 mvh Christina

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deres hø er god kvalitet

Har bestilt hø flere gange og det har været god kvalitet alle gange og det blev leveret til tiden

5 de maio de 2025

Resposta da Fluffybanden

Kære Jessie Vi har en lidt længere leveringstid end andre webshops. Tildels fordi vi er kronikere alle hos fluffy, men også fordi alting pakkes lige inden afsending. Så skønt at i oplever at vi levere til tiden 🥰 mvh Christina

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har oplevet en rigtig fin service - også ud over, hvad man kan forvente. Og så er deres hø-produkter af en god kvalitet. Varme anbefalinger herfra.

3 de abril de 2025

Resposta da Fluffybanden

kære Sine Selv tak, du kontakter os endelig igen, hvis der skulle opstå problemer 🥰 rigtig god dag mvh Christina

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv - også ift returnering.

3 de abril de 2025

Resposta da Fluffybanden

Kære Susan Tusind tak for din fine anmeldelse. Den varmere når vi står dækket i hø hver dag ❤️ Rigtig god dag mvh Christina

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service, hurtig levering og mega lækkert hø. Vi har en kræsen kanin, men jeres hø elsker han, mega fedt at i har de varer prøver det gør at man kan prøve af hvad ens kanin kan lide 😍😃
Bestiller kun hø hos jer! 🤩

8 de abril de 2025

Resposta da Fluffybanden

Kære Lykke Altid en fornøjelse at snakke med dig i vores kundeservice 🥰 Vi sidder altid klar til at hjælpe Mvh Christina

Altid en god oplevelse

Altid hurtig levering. De er hurtige til at svare på mails og behjælpelige med at finde det rette produkt. Håber de får flere varer i deres sortiment til kaniner, så jeg i fremtiden kan få det hele et sted.

5 de abril de 2025

Resposta da Fluffybanden

Kære Majs Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Det er altid skønt at høre at i kan lide vores service. Vi ser ind i at udvide vores sortiment ydeligere Mvh Christina

Fin og hurtig aflevering

Bestilte og s dage efter var det i shoppen, hvor jeg kunne hente det.

4 de março de 2025

Resposta da Fluffybanden

Kære Vivi tusind tak for din anmeldelse og dejligt at du ikke mærker, at vi er lidt tunge bag i, ind imellem 😂❤️ Knus Christina

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Får hø leveret en gang om måneden og…

Får hø leveret en gang om måneden og det er virkeligt grønt og frisk. Marsvinene elsker det.

11 de fevereiro de 2025

Resposta da Fluffybanden

Hej Naja Tusind tak for den flotte anmeldelse og vi glæder os over at dine marsvin elsker vores hø

Lækkert produkt

Lækkert produkt, mine små kræsne grise er vilde med høet. rart at hørt er pakket så man kan nemt bruge det.
Handler helt sikkert her igen.

4 de dezembro de 2024

Resposta da Fluffybanden

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre at vores hø bringer glæde og du er glad for vores service. Rigtig god dag og godt Nytår Mvh Christina

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fornuftige priser og hurtig levering

Fornuftige priser og hurtig levering. Dog er leveringsudgifterne alt for høje ift. andre steder.

11 de novembro de 2024

Resposta da Fluffybanden

Hej Leila Tak for din anmeldelse. Vi forsøger at forhandle med GLS omkring vores leveringspriser løbende. Men de er ikke så vilde med at skulle droppe priserne. Men vi håber det bliver bedre. Mvh Christina

Kvalitet og lynhurtig ekspedition 👌

Jeg bestilte tirsdag eftermiddag og allerede dagen efter ved middagstid kunne jeg afhente i pakkeshoppen.

Det må da siges at være lynhurtig ekspedition 👌

Dertil kommer, at det er kvali-varer.

Fantastisk og velduftende hø! Valgte at prøve australsk grøn havrehø, da det er temmeligt groft, med det formål at blande det med det hø, jeg i forvejen har på lager, da mine kaniners jo altid voksende tænder på den måde virkelig får noget at arbejde med. Og de elsker det!

Købte derudover 150 gr tørrede hindbærblade, som mine kaniner ligeledes er helt vilde med!

Det er bestemt ikke sidste gang,jeg handler hos Fluffybanden!

17 de dezembro de 2024

Resposta da Fluffybanden

Kære Claudia Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er så glade for at høre at vores produkter lever op til dine forventninger. Vi går meget op i kvalitet og skønt at høre at I mærker det. Rigtig glædelig jul fra os Mvh Christina

Altid hurtig ekspedition

Altid hurtig ekspedition. Lækkert hø

18 de dezembro de 2024

Resposta da Fluffybanden

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Dejligt at høre at alt er gået efter planen og høets kvalitet er som forventet. Rigtig glædelig jul Mvh Christina

Nemt og bekvemt!

Det fungerede bare!

8 de dezembro de 2024

Resposta da Fluffybanden

Dejligt at høre og tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Rigtig glædelig jul mvh Christina

Hurtig levering & lækker hø

Hurtig levering! Har et par gange nu bestilt hø derfra, og det har alle gange været i rigtig god kvalitet. Det er mine marsvin vilde med 🥳

8 de dezembro de 2024

Resposta da Fluffybanden

Hej Vanessa Tusind tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at vores hø falder i dine marsvins smag 😊 rigtig glædelig jul 🎄 mvh Christina

super service

Alt gik glat! Mange tak

24 de novembro de 2024

Resposta da Fluffybanden

Tusind tak for den fine anmeldelse. Selvom jeg lige nåede at få et chok. Læste den som "Alt gik galt" 😅😂 Men SKØNT og tak Mvh Christina

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais