Fluffy Bnns Avaliações 61

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne communicatie en een super goede zorg voor alle konijnen. Wij hebben een heel lief en knap konijntje mogen ophalen. Een topmatch voor ons rammetje. Bij het ophalen alle konijnen mogen bewondere... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lieve meid, onwijs lief voor de konijnen. Heel sociaal en weet wat ze doet. Mijn ervaring: 2 lieve konijnen bij haar gehaald, contact gehouden voor foto’s en vragen. Nadat mijn 2 konijnen ui... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een supergoeie plek als je opzoek bent naar een goed verzorgd en tam konijntje 😊 Wij zijn vanaf het begin al supergoed geholpen en het contact was heel prettig en vriendelijk. We zijn behulpzaam ge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag hebben we een lief, klein hangoortje gekocht. Ik zou iedereen die een Nederlandse Hangoor Dwerg zoekt, dit adres aanraden. Ze weten waar ze het over hebben, konijntje is handtam. Je wor... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Pet Shop
  2. Loja de suprimentos para animais de estimação

Fluffy Bnns is een kleinschalige fokkerij van de Nederlandse Hangoordwerg.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

61 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag een heel lief konijntje…

Vandaag een heel lief konijntje opgehaald. Ze is handtam net zoals in de beschrijving omschreven stond. Je kan goed merken dat ze met aandacht en liefde is opgegroeid. We kregen ook hele goede tips mee en ze dacht goed mee. Dankjewel!

19 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op 15 oktober 2022 hebben wij 2…

Op 15 oktober 2022 hebben wij 2 konijntjes gekocht bij deze hobbyfokker. Een ram en een voedster. We werden heel hartelijk ontvangen. En echt de konijnen die ze heeft zijn allemaal even tam en lief. Wat wij zeer belangrijk vinden was het karakter van de ouders. Dat zat dus al goed. Onze konijnen genaamd, johnny en nellie, zijn ook allebei zeer lief en sociaal naar elkaar en naar ons toe. We hebben johnny met 12 weken laten castreren, waardoor we de konijnen 3 weken even apart van elkaar moesten zetten. Maar zodra ze weer samen konden was de liefde weer als voorheen. We hebben goed advies gekregen hierin van de fokker. Volgens onze dierenarts hebben we mooie en gezonde konijntjes. Ze zijn inmiddels 5 maanden, en niet meer weg te denken uit ons gezin. Als iemand opzoek is naar een lief, mooi en gezond dwerghangoor konijn, zou ik zeker deze hobbyfokker aanraden!

21 de janeiro de 2023

Hart voor konijnen

Hele fijne verkoopster. Echt een hobby fokker met een hart voor konijnen. De konijnen zijn erg nieuwsgierig en tam. De verkoopster denkt ook echt met je mee en wil dat het dier een fijn thuis krijgt. Zeker een aanrader!

9 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn adresje om je konijntje vandaan te halen

Twee weken geleden een super lief hangoordwerg konijntje gekocht bij Fluffy Bnns. Vanaf begin af aan al gelijk hele fijne en snelle communicatie gehad met de verkoopster. Ze heeft vooraf goed geholpen met het geven van advies over aankopen voor het konijntje en voer etc, en op de dag zelf ook erg vriendelijk ontvangen en geholpen. Ook erna nog contact gehad en kregen snel antwoord met goed advies! Wij zijn ontzettend blij met ons mega lieve konijntje! Dus als je op zoek bent naar een hangoordwergje, zou ik je zeker aanraden je konijntje hier vandaan te halen!

22 de dezembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super konijn en super service

Vandaag een super lief en tam konijntje opgehaald. Het konijn was top en de service ook. De verkoopster was heel aardig, reageerde snel en gaf duidelijk antwoord op mijn vragen. Echt een aanrader!

26 de dezembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een heel goed adres voor een lief en tam konijntje

Drie weken geleden hebben we een heel lief tam klein konijntje opgehaald bij Fluffy Bnns.
Het viel me op dat ze heel geduldig en lief waren toen het best moeilijk was voor mij en m'n 3 dochters om te kiezen welk konijntje we zouden meenemen.
Het werd Jip.
Fluffy bnns wist precies te vertellen welk karaktertje de jonge konijntjes hebben en vanaf dag 1 is Jip heel sociaal, vrolijk, nieuwsgierig en lief.
Je kunt goed merken dat ze de konijntjes al van jongs af aan tam maken en dat ze al heel erg gewend zijn om vastgehouden te worden.
Zelfs kreeg ik na 3 weken een appje hoe het nu met Jip gaat.
Fluffy bnns is een kleinschalige hobbyfokkerij en je merkt dat ze met liefde voor al hun konijntjes zorgen.
Ik raad het zeker aan om hier een konijntje te halen.

19 de dezembro de 2022

Betrouwbaar en vriendelijk

Als je overweegt konijnen aan te schaffen ben je hier aan het juiste adres! Zeer betrouwbaar, vriendelijke verkoopster en prettige communicatie. Wij hebben in juli 2 konijnen gekocht; broer en zus. Het mannetje laten castreren. Het zijn beste maatjes!!

8 de julho de 2022

Vandaag een schattig

Vandaag een schattig, mooi konijntje opgehaald! Vriendelijke verkoopster, zorgt goed voor de diertjes!
Snelle reactie, goede commutatie. Geeft tips mee en advies waar nodig.
Erg tevreden!

1 de dezembro de 2022

Blij met ons konijntje

Wij hebben vorig jaar een heel schattig dwerghangoortje gekocht hier.
Hele aardige mensen die snel reageren en die echt begaan zijn met de diertjes. Ook na het kopen van het konijntje staan ze voor je klaar als je vragen hebt en vinden ze het leuk om te horen hoe het met het konijntje gaat.

20 de novembro de 2022

Goed adres voor konijnen

Wij zijn erg blij en tevreden met onze 2 konijntjes. Ze zijn erg lief en goed gezond. Erg aardige dame die ons goed heeft geholpen met kiezen.

18 de agosto de 2022

Hele fijne verkoopster

Hele fijne verkoopster, weet goed waar ze het over heeft. Gaat erg liefdevol om met de konijnen. De konijnen zien er ook erg mooi uit en zijn allemaal handtam.
Contact is ook fijn, reageert snel.

17 de novembro de 2022

Super lieve meid

Super lieve meid, onwijs lief voor de konijnen.
Heel sociaal en weet wat ze doet.
Nadat mijn 2 konijnen uit elkaar moesten vanwege vechten, hebben we besloten 1 terug te brengen naar het huisje waar hij vandaan kwam en werd ontzettend lief weer opgevangen. Krijg nog steeds updates en foto’s van mijn lieve vriendje 😊 onwijs blij met deze keuze! Zeker een aanrader.

15 de outubro de 2022

Perfect fokkerij

Wij hebben vanaf februari 2 konijnen. Zij zijn prachtig. Ze zijn gezond en worden niet ziek. Goed verzorgd. Zeer goed contact tot vandaag. Vriendelijke mensen.
Ik raad aan:)

9 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Twee hele leuke konijntjes gekocht

Twee hele leuke konijntjes gekocht, de communicatie ging super en er werd duidelijke informatie weergeven over de betreffende konijnen.

Zeker een aanrader!

10 de novembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.