Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service - jeg har købt både indlægssåler og en X-bandage. Sidstnævnte viste sig ikke at passe min fod, trods jeg omhyggeligt havde taget mål til denne efter anvisning. Jeg fik den heldigvis... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så kom min pakke, efter en unormal lang ventetid, grundet leveringsvanskeligheder. Lækre produkter. Tak til Karen for en god oplevelse. Jeg venter stadig på min pakke. Bestilte for en uge siden og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aldrig har jeg oplevet så hurtig levering af en ordre👌🏻 Jeg bestilte fredag eftermiddag og modtog pakken søndag middag, jeg er fuldt ud tilfreds med varen jeg fik leveret, og kommer helt sikkert til... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Cuidados com os Pés
  2. Day Spa

Escrito pela empresa

FodProdukter.dk er en webshop, hvor du kan finde alle former for produkter til dine fødder. Vi ønsker at være eksperten inden for fødders velvære. Hos FodProdukter.dk kan du finde alt inden for plejende cremer uden skadelig kemi, behagelige bambusstrømper, footies og smukke neglelakker. Vi har også udstyr til hjemlig pleje af dine fødder f.eks. pimpsten, massagebolde, balancebræt samt ruller til fodgymnastik. Herudover kan vi også hjælpe dig med effektive aflastninger, hælcups og indlæg til dine sko, der kan sørge for, at du og dine fødder får en mere behagelig hverdag. Endelig kan du her også få produkter mod svamp og vorter på fødder og mod sved og lugt fra fødder. Af nyeste tilføjelser til siden er også dejligt bløde hjemmesko, smarte tøfler samt varme, lange uldsokker, uld-sutsko, Mitchell's Lanolin samt glasneglefile. Vi fører blandt andet mærkerne Allpresan, Gehwol, IQSOX, Essential+, TNS, Mitchell's Lanolin, Cozy Sheep, Montehome, Tuli's, Gärtner og Tecniwork. FodProdukter.dk vil levere den bedste kundeservice ved at svare på alle relevante spørgsmål omkring fødders velvære og fodprodukter. Vi svarer dig altid hurtigst muligt. FodProdukter.dk er startet op af Statsautoriseret Fodterapeut, Karen Olesen. Karen har som fodterapeut udført tusindvis af fodbehandlinger og ved således alt om, hvad der skal til, for at fødder har det godt.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god og nem bestilling

Meget nemt at bestille min ordre og læse omkring den 😊
Nu er jeg begyndt at bruge af den, er meget spændt på om det kan hjælpe på mine negle 😀
Orden kom efter 3-4 dage..
Mvh Lone

Hej Lone!
Mange tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi er glade for, at du fandt vores hjemmeside nem og informativ. :-)
Mvh

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering

Hej Thomas!
Tak for de 5 stjerner. Gode priser og en hurtig levering er ikke det værste at være kendte for :-)

Fødder

Hurtig levering, gode produkter

Hej Mai-Brit!
Mange gange tak for den flotte anmeldelse.
Hurtig levering og kvalitetsprodukter er netop noget af det, vi fokuserer på at kunne levere. Så vi er glade for, at du også har lagt mærke til det :-)
Mvh

Prisen var perfekt

Prisen var perfekt, hurtig levering og fine produkter. Mine anbefalinger herfra.

Hej Annette!
Tak for de 5 stjerner. God pris, hurtig levering og kvalitetsprodukter - det er netop det, vi gerne vil være kendte for :-)
Karen fra FodProdukter.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode priser og hurtig shipping.

Gode priser og hurtig shipping.

Hej Frederik!
Vi er glade for, at du fandt vores priser lave og fik en hurtig levering. Så har vi gjort vores job godt :-)

Reklamation godt håndteret!

Meget hurtig levering. Desværre var produktet (af glas) knust under leveringen. Da jeg reklamerede over mail lørdag formiddag, fik jeg lynhurtigt (samme lørdag) respons, og Karen tilsendte mig straks et nyt produkt. Meget professionelt håndteret.

4 de janeiro de 2025

Hej Morten!
Mange tak for din flotte anmeldelse, selvom du oplevede, at produktet blev knust under levering. Jeg er glad for, at vi hurtigt fik løst problemet og du kunne få et friskt, nyt produkt så hurtigt :-)
Karen, FodProdukter.dkl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og et super produkt

Hurtig levering og et super produkt. Der kommer jeg til at handle igen.

Hej Kenneth!
Tak for den flotte anmeldelse. Vi vil se frem til også næste gang hurtigt at kunne levere endnu et kvalitetsprodukt til dig :-)
Mvh Karen, FodProdukter.dk

Hurtig levering og fine priser😊

Hurtig levering og fine priser😊
Hyggeligt med en personlig hilsen

4 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Flemming!
Mange tak for de 5 stjerner. Det er vi meget glade for.
Dejligt at du sætter pris på den lille personlige hilsen i pakken :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig ekspedition og håndtering hele…

Hurtig ekspedition og håndtering hele processen igennem.

Hej René!
Tak for de flotte ord. At give en hurtig levering er netop noget af det, vi gerne vil være kendte for :-)
Bedste hilsner fra

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og tilfredshed med…

Hurtig levering og tilfredshed med sålerne.

Hej Susan!
Mange tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt, at du er så glad for dine nye såler :-)

Hurtig levering.

Godt udvalg, gode priser.

25 de novembro de 2024

Hej Tanja!
Mange tak for den gode anmeldelse. Vi fokuserer netop på at have et godt udvalg på hjemmesiden til gode priser, så det er dejligt, at det er værdsat :-)
Bedste hilsner, Karen fra FodProdukter.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er altid god service

Der er altid god service, og en lille hilsen med

25 de novembro de 2024

Hej Else!
Mange tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du sætter pris på en god, personlig service. :-)
Bedste hilsner fra Karen, FodProdukter.dk

hurtig levering

31 de outubro de 2024

Hej Bent!
Tak for den gode anmeldelse. Den er vi taknemmelige for.
Dejligt at du oplevede en hurtig levering. Det fokuserer vi meget på at kunne levere :-)
Bedste hilsner fra Karen, FodProdukter.dk

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og godt produkt

31 de outubro de 2024

Hej Ole!
Tak for den gode anmeldelse. En hurtig levering og gode produkter er netop noget af det, vi gerne vil være kendte for :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kvalitet til lav pris

Super kvalitet til lav pris, hurtig levering

2 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Hej Tabita!
Mange tak for den gode anmeldelse. Det betyder meget for os.
Kvalitetsprodukter til lave priser og med hurtig levering er netop mange af de ting, som vi fokuserer på at gøre godt :-)

Det kom hurtigt

Det kom hurtigt

Hej Betinna!
Tak for den gode anmeldelse.
Super dejligt, at du oplevede at få dine varer hurtigt :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og effektiv levering af varer…

Hurtig og effektiv levering af varer til konkurrencedygtige priser.

Hej CB!
Mange tak for den gode anmeldelse. Det er vi så glade for.
Dejligt at du oplevede en hurtig levering og at du kan se, at vi gør alt for at have konkurrencedygtige priser :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt levering og gode produkter 😉😄

Hurtigt levering og gode produkter😉

Hej Allan!
Mange tak for din gode anmeldelse. Det betyder meget for os.
Hurtig leverance og kvalitetsprodukter er netop noget af det, som vi fokuserer meget på at kunne tilbyde :-)

Hurtig ekspedition.

Hurtig ekspedition.
God forklaring om produkterne.
Nu må vi så se hvordan de virker.

Hej Niels-Henrik!
Mange tak for din gode anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. Dejligt at du oplevede en hurtig leverance og fik gode forklaringer om produkterne. Jeg er sikker på, at de vil gøre dine fødder godt :-)
Karen, FodProdukter.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais