Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service - jeg har købt både indlægssåler og en X-bandage. Sidstnævnte viste sig ikke at passe min fod, trods jeg omhyggeligt havde taget mål til denne efter anvisning. Jeg fik den heldigvis... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så kom min pakke, efter en unormal lang ventetid, grundet leveringsvanskeligheder. Lækre produkter. Tak til Karen for en god oplevelse. Jeg venter stadig på min pakke. Bestilte for en uge siden og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aldrig har jeg oplevet så hurtig levering af en ordre👌🏻 Jeg bestilte fredag eftermiddag og modtog pakken søndag middag, jeg er fuldt ud tilfreds med varen jeg fik leveret, og kommer helt sikkert til... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Cuidados com os Pés
  2. Day Spa

Escrito pela empresa

FodProdukter.dk er en webshop, hvor du kan finde alle former for produkter til dine fødder. Vi ønsker at være eksperten inden for fødders velvære. Hos FodProdukter.dk kan du finde alt inden for plejende cremer uden skadelig kemi, behagelige bambusstrømper, footies og smukke neglelakker. Vi har også udstyr til hjemlig pleje af dine fødder f.eks. pimpsten, massagebolde, balancebræt samt ruller til fodgymnastik. Herudover kan vi også hjælpe dig med effektive aflastninger, hælcups og indlæg til dine sko, der kan sørge for, at du og dine fødder får en mere behagelig hverdag. Endelig kan du her også få produkter mod svamp og vorter på fødder og mod sved og lugt fra fødder. Af nyeste tilføjelser til siden er også dejligt bløde hjemmesko, smarte tøfler samt varme, lange uldsokker, uld-sutsko, Mitchell's Lanolin samt glasneglefile. Vi fører blandt andet mærkerne Allpresan, Gehwol, IQSOX, Essential+, TNS, Mitchell's Lanolin, Cozy Sheep, Montehome, Tuli's, Gärtner og Tecniwork. FodProdukter.dk vil levere den bedste kundeservice ved at svare på alle relevante spørgsmål omkring fødders velvære og fodprodukter. Vi svarer dig altid hurtigst muligt. FodProdukter.dk er startet op af Statsautoriseret Fodterapeut, Karen Olesen. Karen har som fodterapeut udført tusindvis af fodbehandlinger og ved således alt om, hvad der skal til, for at fødder har det godt.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt levering og gode produkter 😉😄

Hurtigt levering og gode produkter😉

13 de outubro de 2024

Hej Allan!
Mange tak for din gode anmeldelse. Det betyder meget for os.
Hurtig leverance og kvalitetsprodukter er netop noget af det, som vi fokuserer meget på at kunne tilbyde :-)

Hurtig ekspedition.

Hurtig ekspedition.
God forklaring om produkterne.
Nu må vi så se hvordan de virker.

13 de outubro de 2024

Hej Niels-Henrik!
Mange tak for din gode anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. Dejligt at du oplevede en hurtig leverance og fik gode forklaringer om produkterne. Jeg er sikker på, at de vil gøre dine fødder godt :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service. Mulighed for gode råd. Dejligt.

30 de setembro de 2024

Hej Birgitte!
Mange tak for din gode anmeldelse. Det betyder meget for os.
Og godt at du oplevede hurtig leverance og god service. Det bruger vi netop meget tid på at kunne levere :-)

Hej Gorm!
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er fuldt ud tilfreds med produkter og leveringstid :-)
På snarligt gensyn

Service

Hurtig fragt og lev.
Hjælper meget hurtigt.

Hej Frank!
Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er så glade for, at du har oplevet en hurtig levering og en god service. Det er netop noget af det, vi gerne vil være kendte for :-)

Super betjening

Fodprodukter får min største anbefaling, vil helt sikkert handle her fremover.

Hej Grete!
Mange tak for den gode anmeldelse og de flotte ord.
Vi ser frem til at give dig god service og hurtig levering igen næste gang :-)

Nemt og hurtigt

23 de setembro de 2024

Hej Liv!
Mange tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede, at det var nemt at bestille på FodProdukter.dk og at du fik din vare hurtigt :-)
På snarligt gensyn
Karen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er bare tjek på service og alt gik…

Der er bare tjek på service og alt gik godt TAK

23 de setembro de 2024

Hej Majbritt!
Mange tak for den flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du har været glad for service-niveauet. Vi håber på at kunne give dig en lige så god oplevelse næste gang :-)

Hurtig og god service

Hurtig og god service

Hej Charlotte!
Super dejligt at du både var glad for en god service og at du fik dine varer hurtigt. Det er netop nogle af de ting, vi arbejder hårdt, for at være gode til. :-)
Vi ses snart igen!

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt og hurtig levering

Hej Stine!
Mange tak for den flotte anmeldelse. At du roser både produktet og en hurtig levering er et dejligt skulderklap at få. Vi ser frem til at kunne yde dig den samme gode service næste gang :-)

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering til pakkeboks

Hej Jens!
Dejligt at alt gik som det skulle med leverancen. Håber på at se dig igen så :-)

Altid hurtig betjening

Altid hurtig betjening

Hej Nanna!
Mange tak for din flotte anmeldelse. Altid dejligt med glade kunder, der kommer igen. :-)

Hurtig svar på spørgsmål

Hurtig svar på spørgsmål. Og havde varen i løbet af et par dage. Og lever op til forventningerne.

24 de agosto de 2024

Resposta da FodProdukter.dk

Hej! Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er altid glade for at kunne give hurtige svar på spørgsmål, så vi kan finde det rigtige produkt til kunden. :-)

Hurtigt ekspedition

Hurtigt ekspedition

31 de agosto de 2024

Hej Erland!
Mange tak for den gode anmeldelse. Det betyder meget for os. Også glad for, at du oplevede at få din pakke hurtgt :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Strømperne var pakket pænt ind og…

Strømperne var pakket pænt ind og tilfreds med leveringen,
Tak
Anne S

31 de agosto de 2024

Hej Anne!
Mange tak for den flotte anmeldelse. Glad for at indpakningen anerkendes og at du fik dine varer hurtigt :-)

Jeg er tilfreds med mit forprodukterne

Jeg er tilfreds med mit forprodukterne

24 de agosto de 2024

Resposta da FodProdukter.dk

Hej Susanne! Tak for din anmeldelse. Vi er rigtigt glade for, at produkterne levede op til dine forventninger. På snarligt gensyn :-)

Hej Lisbeth!
Mange tak for din pæne anmeldelse. En hurtig levering og gode produkter er netop det, vi gerne vil være kendte for :-)

God og overskuelig hjemmeside

God og overskuelig hjemmeside.
Hurtig forsendelse af varen.

Hej Jette!
Mange tak for din gode anmeldelse. Og tak for din ros af vores hjemmeside. Den bruger vi også meget tid på :-)
På snarligt gensyn.

Super tilfreds

Super tilfreds. Ikke sidste gang jeg køber noget der. Sød hilsen med 🙏🏻❤️

Hej Susanne!
Mange tak for din gode anmeldelse.
Det lyder rigtigt godt, at du er meget tilfreds med hele forløbet. Ser frem til at se dig igen :-)

Produkt

Godt produkt

Hej Arne!
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du er tilfreds med dit købte produkt. Håber at se dig igen :-)
Karen, FodProdukter.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais