Har haft et fantastisk samarbejde med Fogels. Alt kørte efter planen, der var stor forståelse for ønsker og blev taget hensyn huset. De tog selvstændigt alt skrald med, når nu de alligevel skulle på g... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We hired them to come out and fix a couple doors. They did good work and we are happy with the fixes. The billing didn't seem very honest. He spent 1h 15m at the apartment, most of which was spent... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde et akut problem med en hoveddør i vores hus hvor håndtaget var blevet slidt og havde revet sig løst. Efter at vi fik ringet til Dean fra Fogels kom han meget hurtigt og løste vores akutte p... Ver mais
Vi har netop fået udskiftet 6 ovenlysvinduer, de gamle var udtjente og desværre blevet utætte hvilket førte til en vandskade. Derudover fik vi udskiftet gulvet ilagt gulvarme og udskiftet loftet... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi er en professionel tømrervirksomhed med base i Nordsjælland og hjælper både private kunder, boligforeninger og mindre erhverv med alt fra serviceopgaver til større renoveringsprojekter. Vi har solid erfaring inden for lejlighedsrenovering, tagudskiftning, terrasser, carporte og udendørsprojekter samt reparationer og vedligeholdelse. Hos os er kvalitet, pålidelighed og god kommunikation i fokus. Du får personlig rådgivning, klare aftaler og direkte kontakt med den udførende tømrer gennem hele forløbet. Vi møder til tiden, overholder deadlines og leverer et ordentligt stykke håndværk – hver gang. Vi arbejder struktureret og effektivt for at sikre en smidig proces og et flot, holdbart resultat. Vores mål er tilfredse kunder og løsninger, der holder i mange år. Leder du efter en pålidelig tømrer i Nordsjælland, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt.
Informações de contato
Bougne-åsen 9, 3250, Gilleleje, Dinamarca
- 42205724
- dean@fogels.dk
- fogels.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Flot arbejde
Altid mega flot arbejde der bliver udført. Tidsfrister bliver overholdt. Kan varmt anbefale Tømrermester Fogels.
Har brugt Fogels tømrerfirma til et stort projekt
Har brugt Fogels tømrerfirma til et stort projekt i en andelsforening. Utrolig god kommunikation og løsningsforslag,altid overskud til os (kunden). Har stor erfaring med håndværkere, nogle bedre end andre. Hos Fogels har vi som forening, følt os sikre og fået professionel rådgivning. Samtidig er Dean Fogel sød og imødekommende, og ikke mindst holdes der styr på oprydning. Kan kun anbefale.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.