Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fonefix tarup centeret. Fin service, men deres mærke de bruger som skærmbeskytter til iPhone er noget bras. Spild af 200kr Face ID virker overhoved ikke efter det er kommet på. Endte med at fl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich war in Schleswig mit dem Wohnmobil auf der Durchreise und hatte ein kaputtes iPhone. Die Reparatur wurde sofort (sozusagen ToGo) von dem sehr freundlichen und kompetenten Inhaber erledigt. Zwar g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem fantastisk oplevelse i Fonefix i Bilka! Jeg var inde i butikken den anden dag, da min oneplus telefon var gået i stykker! Den var simpelhent blevet så langsom! Den flinke mand ba... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik skiftet skærm på en Oneplus Nord. Prisen er absolut konkurrencedygtig (ikke som sådan billigere men heller ikke dyrere). Det tog dem lidt over en time at skifte den fordi der var en ekstra bule... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ALDRIG skal jeg igen have lavet min…

ALDRIG skal jeg igen have lavet min iPhone ved fonefix , klagede tre gange (fik af vide det var min skyld) efter udskiftning af skærm flere gange på reklamation flimrede skærmen og der var grønne farver , det samme er nu sket for en jeg kender. Hold jer langt væk fra dem, de ved ikke hvad de laver med elektronikken.

8 de maio de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

After a new battery phone shutdowns randomly

I have replaced my iphone7 battery about 3 months ago. But only after 3 months my battery dies only a few hours later fully charged. I can't speak without a charger for more than 10-20 mins. And even worse my phone is suddenly being shutdown even I have a %50 battery. I think the reason of this is they have used an already used battery that had dead cells.

EDIT( I had my battery changed at Fonefix in Rosengard Center in Odense/Denmark)

10 de março de 2021

Hi kadir,
We never use used batteries, but sometimes there can be bad batteries in between.
You have 6 months warranty on your battery. If you have any problems with it, you can come and get it replaced.

Fonefix

Fonefix - er butikken i det hele taget i live - måske konkurs? Efter utallige henvendelser på telefon og på mail sker der absolut intet. Ej heller ved bestilling af tid på hjemmesiden - fuld radiotavshed.

4 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

WOW,WHAT A GENTLEMAN WORKS IN FONFIX…

WOW,WHAT A GENTLEMAN WORKS IN FONFIX SANDYFORD.MY IPHONE 11 CUT OFF COUPLE OF DAYS AGO.SO BECAUSE DEVICE WAS STILL IN WARRANTY AND HAD NO PHYSICAL DAMAGED WAS REPLACED WITHIN 24HR 👍👍👍

ADAM CALLED IN THE MORNING AND MADE MY DAY:SAYING YOUR PHONE WAS REPLACED WITH NEW.

THANKS TO ADAM AGAIN,BECAUSE IF ILL GO DIRECTLY TO APPLE IT MIGHT TAKE UP TO 10 WORKING DAY...

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ SERVICE AND MOST PROFESSIONAL STAFF I MET ON THIS PLANET 🌏

19 de fevereiro de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg havde bestilt en tid til kl

Jeg havde bestilt en tid til kl. 16.00 lørdag d. 13.2.21.
Jeg havde glædet mig til at komme ind og få sat skærm på så jeg kunne bruge mobilen igen. Havde set at de havde åbent til 17.00 i Rosengaardcentret lørdag og søndag på deres hjemmeside og jeg var blev kontaktet tidligere om at jeg skal ringe til dem når jeg stod uden for butikken så de kunne tage imod den. Jeg ankom 5 min før tid, men da jeg ankommer var der lukket. Der var lukket en time før at de skulle lukke. Nu ved jeg godt at der er Corona og al respekt for det, men når man får at vide at man bare skal møde op og ringe og de så vil tage imod, det er under al kritik når det ikke sker.
Jeg kan så se via google at Fonefix i Bilka har åbent til 16.00 i dag, hvilket jeg synes er besynderligt eftersom at jeg ikke mindes at have set dem derinde længe. Jeg vælger dog at tjekke efter for en sikkerheds skyld og ganske rigtigt så eksisterer fonefix ikke længere inde i Bilka i Odense og har ikke gjort det længe.
Hvorfor kan man ikke få retmæssige informationer, hvis man skal have lavet sin mobil. Nu er jeg i den kedelige situation at jeg har en Huawei og hvad jeg har lagt mærke til, så virker det som om at stort set alle butikker der har med reparation af mobiler at gøre, åbenbart ikke ved at Huawei eller andre modeller eksistere, lige bortsat fra Apple Iphone og i mange tilfælde Samsung. Det kan da ikke være rigtigt at man nærmest skal være halvvejs millionær for at få en mobil, så man kan få den lavet i en butik.
Det er simpelthen for ringe og for dårligt og fonefix, må seriøst gerne få opdateret deres informationer, så man ikke går forgæves.

13 de fevereiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top class customer service by Adam

I visited Fonfix today in Sandyford. I felt compelled to find a place to write a review because the customer service I received from Adam was outstanding. He was incredibly helpful and friendly. He went above and beyond to sort out my repair. It was all sorted out within an hour and a half and I was so happy with the result. Outstanding customer service. FIVE STARS. Thank you so much Adam.
Laura

12 de fevereiro de 2021

Top customer service - Adam

Hi there, I was in your office today as I had a problem with my iPad. Adam met me and helped me. He was very friendly and professional. The advice he gave was brilliant. I would have no hesitation recommending Adam and Fonfix. Super service! Well done. Paddy Collins.

5 de fevereiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I recently had dealings with a very…

I recently had dealings with a very helpful gentleman Adam, to say his customer service was fantastic is putting it mildly. He really went above and beyond to fix my brand new phone. Thanks so much Adam, il definitely use your service again. Charlene

4 de fevereiro de 2021

Excellent service

Excellent service, contacted them about 10 in the morning phone was collected at 12 and fixed and dropped back at 5 that evening, they kept in contact with me throughout the time they had the phone which was great to put my sons mind at ease. Would highly recommend

20 de janeiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

3D Beskyttelsesglas blev flækket af sig…

3D Beskyttelsesglas blev flækket af sig selv 30 min efter monteringen uden den har fået nogen slag eller noget.
Butikken nægter at dække omkostningen for glasset eller tilbyde en nyt beskyttelsesglas.
Fonefix Odense kan absolut ikke anbefales!

15 de novembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg købte et glas til min iPhone

Jeg købte et glas til min iPhone, og efter 20 dage startede det, gik jeg tilbage til butikken, og den (uhøflige) sælger svarede, at glasset ikke kan ændres, fordi det ikke er under garanti. pas på disse svindlere.

24 de outubro de 2020

Hej Roger

som udgangspunkt er der ikke garanti på et beskyttelsesglas, ydermere så var der så meget støv under glasset at det er tydeligt at det har været taget af. Du fik tilbudt et nyt glas til en reduceret pris hvilket du ikke valgte at tage imod. At kalde os for svindlere er ikke i orden. Rigtig god dag til dig.

fonefix

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Der burde slet ikke gives en stjerne…

Der burde slet ikke gives en stjerne Fonefix i rosengårdcenteret skal sig finde andet erhverv havede Knust min skærm på min p30 lite der under en måneder gammel de skifter skærmen og ødelægger hele kanten rundt om da de piller den gamle skærm op og da jeg kommer hjem.opdager jeg den ikke en gang sidder fast i bunden og de siger så det ikke kan undgås at lave mærker køre ud til care1 i Odense og de siger det kan det sagtens de fikset min tlf til ug Hold jer fra Fonefix tag ind i care1 de sørme dygtige

1 de outubro de 2020

Hej Morten

Først og fremmest beklager vi din oplevelse hos os.

vi har repareret flere tusinde reparationer de sidste mange år, og vi vil selv mene vi har en ret stor erfaring, og nogle gange går det galt. Vi foreslog at udbedre fejlen uden ekstra beregning på stedet, hvilket du takkede nej til, og derfor blev vi enige om det og imødekom dit krav om at få pengene retur. Vores kollegaer hos Care1 har vi absolut intet dårligt at sige om, og vi er glade for at du har fået løst din opgave.
Rigtig god søndag til dig.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fonefix Fields ⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐ Fonefix Fields ⭐⭐⭐⭐⭐
Super super service og da min mobil gik død fik jeg den fikset prompte og til UG 🙏
Konkurrence dygtige priser og super super service 🤩
I'll be back 🥰

27 de setembro de 2020

Hej Sandra

Hvor er det dejligt med sådan en tilbagemelding. Det er vi virkelig glade for.

Rigtig dejlig søndag :D

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

FoneFix skiftede mit batteri og ødelagde min skærm

For knap to måneder siden blev batteriet på min gode gamle iPhone SE (2016) skiftet. Under udskiftningen gik min skærm i stykker, hvilket fonefix selvfølgelig dækkede og erstattede uden beregning; hvilket var forventeligt.

Hvad der ikke var forventeligt, er følgende:
a) I toppen at skærmen kan man tydeligt se, at der kommer for meget lys ned på skærmen, hvilket ikke var synligt på min OEM skærm.
b) indenfor de første 2 uger gik batterikapaciteten fra 100% til 89%.

Jeg reklamerede mundtligt over de tydelige fejl: hvor jeg fik et svar tilbage med, at skærmen kan de godt kigge på - men bakteriet skulle jeg give lidt tid, for at se om det fortsætter sådan.

Jeg takkede nej til at få kigget på skærmen på det tidspunkt, men nu, da jeg taber min telefon for første gang siden da, ryger den ene side af skærmen ud af telefonen.

I mine 13 år med tre iPhone 5’ere, To 5S’ere og en SE, har jeg aldrig oplevet en skærm der falder ud pga. et tab på 50 cm. End ikke engang flere meter, der ellers totalskadede en af mine gamle telefoner.

Men denne telefon, der som den eneste har fået skiftet noget indeni, den mister skærmen ved ét enkelt tab.

Jeg har ikke henvendt mig til Fonefix med omtalte skade, da de har lukket i weekenden. Men da jeg har tabt den én gang, så forventer jeg det sædvanlige svar med, at det er selvforskyldt. Skulle det være anderledes, så opdateres anmeldelsen med ny stjerne-vurdering og forklaring på opfølgende forløb :-)

30 de agosto de 2020

Hej

beklager det sene svar, men her får du et svar.

Vi har lukket vores afdeling i Aarhus, men vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig for at afklaret din udfordring. Kan du evt. kontakte os på vores Facebookside, så kan vi finde en løsning på tingene.

god søndag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had my phone repaired and returned…

Had my phone repaired and returned within a day of dropping it in.Adam was great help in particular and it was an all round great customer experience.

18 de agosto de 2020

hi Harry

Thanks for positive feedback. Hope to see you soon!

regards

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais