Fonus - Östersund Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Prästgatan 54 B, 83133 Östersund, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superfint bemötande rakt igenom av varm och ödmjuk personal som guidat oss igenom en svår tid. Rekommenderar varmt Fonus i Östersund. Tack för att ni tog hand om oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mikael Åhslund på fonus Östersund stöttade och hjälpte mig med allt vid min pappas begravning. Vi hade en väldigt god kontakt och han och hans medhjälpare hjälpte mig lösa alla funderingar och problem... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Att i en så jobbig och tung situation ändå kunna på ett bra sätt planera i lugn och ro, samt all hjälp med annons osv för tidningen. Att man känner sig otroligt trygg.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättebra upplevelse. Ett väldigt bra bemötande från trevlig och omtänksam personal. Fått bra stöd och hjälp både innan och efter begravningen.

Detalhes da empresa

1. Funerária

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

56 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

1.671 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Seriositet

Trevligt bemötande och proffsig personal vid en svår stund för de anhöriga.

21 de novembro de 2022

Resposta da Fonus - Östersund

Hej Christer, tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

trevligt och respektfullt bemötande …

trevligt och respektfullt bemötande vid begravningsceremonin fint arrangerat runt kistan och minnesboken utomordentligt fin med vackra bilder

24 de novembro de 2022

Resposta da Fonus - Östersund

Hej Alf, tack för ditt fina omdöme det värmer! Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus.

Lyhörda

Lyhörda, hjälpsamma och lätta att få kontakt med. Magisk hjälp i svår tid.

26 de agosto de 2022

Resposta da Fonus - Östersund

Hej Iris Ulrika Marianne, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Josefin på Fonus

Fonus i Östersund

Fonus i Östersund har verkligen ett trevligt och lungt bemötande både personalmässigt & lokalmässigt. Vår kontakt Kicki får mina varmaste rekommendationer, helt rätt person på rätt position, fantastisk i sin yrkesroll ❤️

26 de julho de 2022

Resposta da Fonus - Östersund

Hej, tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du tagit dig tid att skriva dessa rader om oss. Vänliga hälsningar, Hans på Fonus

Bra omhändertagande och bemötande

Bra omhändertagande och bemötande, snabba svar på frågor och allmänt professionellt och omtänksamt.

2 de junho de 2022

Resposta da Fonus - Östersund

Hej Maria, tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Kicki på Fonus

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick ett mycket fint bemötande och det…

Fick ett mycket fint bemötande och det blev ett fint avslut för mamma

2 de maio de 2022

Hej Gunilla!
Tack för ditt omdöme. Så fint att det blev som du tänkt dig för din mamma.
Det är en svår stund för er i familjerna och det är vi så väl medvetna om.
Allt gott!

Med vänliga hälsningar
Eva på Fonus

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kände ett stort stöd och engagemang…

Vi kände ett stort stöd och engagemang från alla er som bidrog till att skapa ett ljust minne i denna svåra stund.

30 de março de 2022

Resposta da Fonus - Östersund

Stort tack för ditt fina omdöme Helen, vi blir så glada att läsa detta! Vänliga hälsningar, Josefin på Fonus

Tryggt omhändertagande

Inlyssnande och trygg hantering av begravningen

30 de março de 2022

Resposta da Fonus - Östersund

Hej Peter, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till samt att du kände dig trygg med oss betyder mycket. Vänliga hälsningar, Josefin på Fonus

Trevligt och professionellt bemötande

Trevligt och professionellt bemötande. Vi fick bra hjälp både vid planering och genomförande av begravningsceremonin.

15 de fevereiro de 2022

Resposta da Fonus - Östersund

Stort tack för ditt fina omdöme, Marie. Vi uppskattar verkligen att höra detta. Vänliga hälsningar Maria på Fonus

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket varm stämmnig och lättsamt när…

Mycket varm stämmnig och lättsamt när vi planerade begravningen. Vi frågade mycket, fick bra svar. De var inte i säljande och påflugna.

25 de janeiro de 2022

Resposta da Fonus - Östersund

Vad härligt att läsa ditt fina omdöme! Stort tack! Vänliga hälsningar, Hans på Fonus

Jag är mycket nöjd

Jag är mycket nöjd, väntar på att så småningom få minnesboken med bilder och andra minnen från begravning.

23 de novembro de 2021

Resposta da Fonus - Östersund

Hej Maj Elisabet, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar
Patrik på Fonus