Fonus - Hudiksvall Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Storgatan 34, 82430 Hudiksvall, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ringde på eftermiddan och fick en tid för möte redan nästa dag. Ett bra informativt möte, tydligt och pedagogisk upplagt, men ändå med värme och medkänsla. Precis så som jag behövde mitt i sorgen och... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Använde mig av Fonus p.g.a. tidigare positiv erfarenhet, och blev inte besviken heller denna gång. Har bara gott att säga om personalen i allmänhet och Ullica i synnerhet. Kompetens och medmänsklighet... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fonus gjorde sitt jobb bra ( förutom anmärkningen). Men jag blev besviken på att det vackra kapellet var täckt med byggställningar. Inte sånt man vill se på en begravning. Kan förstå om det inte g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiskt fint bemötande samt en lättsam och fin kommunikation som ingav förtroende och trygghet mitt i sorgen, vilket resulterade i en otroligt fin begravning och underlättade allt annat praktiskt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Funerária

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

73 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

1.672 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Högsta betyg för ett fint bemötande

Vi fick ett professionellt, personligt och medkännande bemötande i en för oss väldigt svår stund.

13 de abril de 2022

Resposta da Fonus - Hudiksvall

Hej Sara, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till i en svår stund. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Har stort förtroende för Fonus

Har stort förtroende för Fonus. Fick ett väldigt bra bemötande av personalen där. Bra omhändertagande i vår stora sorg.

6 de abril de 2022

Resposta da Fonus - Hudiksvall

Hej Maria, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och det känns fint att vi kunde ge dig ett bra omhändertagande i er stora sorg. Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig och tillmötesgående personal.

Trevlig och tillmötesgående personal.
Ställer gärna upp om man ber om något som man inte klarar av i den svåra stunden när en anhörig dör.

24 de fevereiro de 2022

Hej Elisabeth,
Tack för ditt omdöme. Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar
Petter på Fonus

Proffsig personal

Kunnig och proffsig personal.
Personligt bemötande.
Snabb återkoppling

19 de fevereiro de 2022

Resposta da Fonus - Hudiksvall

Tack Anders för fina ord! Det uppskattar vi att höra. Vänliga hälsningar Maria på Fonus

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket trevligt bemötande av Henrik…

Mycket trevligt bemötande av Henrik Saur väldigt hjälpsam och trevlig! Begravningen av Far och Mor kunde inte blivit bättre ☺️ Stort tack mvh Steve och Ann - Christin Wallin 💖

2 de fevereiro de 2022

Hej Steve!
Tack för ditt fina omdöme!
Hälsningar
Eva på Fonus

Mycket bra

Bra mottagande, mysig miljö, lugn lyhörd å glad personal, tydlig information.

19 de janeiro de 2022

Resposta da Fonus - Hudiksvall

Hej Anna, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Proffesionellt omhändertagande

Utmärkt omhändertagande. Professionell hantering av de praktiska frågorna. Kan varmt rekommenderas.

18 de janeiro de 2022

Resposta da Fonus - Hudiksvall

Hej Gösta, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tyvärr

Tyvärr, läs det jag skrev på föregående sida.
Vad liksom går det i grundtjänst?
Signera 2 brev?

29 de novembro de 2021

Resposta da Fonus - Hudiksvall

Hej Anneli, vad tråkigt att du är missnöjd med oss. Jag vill gärna komma i kontakt med dig för att se över vad som har hänt. Kontakta mig direkt på ola.nystrom@fonus.se. Vänliga hälsningar, Ola på Fonus

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jag blev bortglömd

Jag blev bortglömd , min representant för Fonus blev sjuk så jag ramlade mellan stolarna. Ingen ringde och stöttade mej inför begravningen .

2 de novembro de 2021

Resposta da Fonus - Hudiksvall

Hej Kristina, tack för ditt omdöme. Det är värdefullt för oss att höra vad du tycker. Vår målsättning är att skapa trygghet för de anhöriga och ge dem ett fint sista avsked. Om du har haft en dålig upplevelse vill vi gärna att du i första hand vänder dig till den begravningsbyrå du varit hos. Vänliga hälsningar, Hans Stipek på Fonus