Fonus - Skellefteå Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Stationsgatan 12, 93131 Skellefteå, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick ett fantastiskt fint mottagande och många goda råd i en annars kaotisk tillvaro då min make gått bort. Fonus representant gjorde det svåra lättare och hela processen kändes genuin och fin.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra bemötande och service från personalen. Gällde mammas jordfästning och då jag och min bror som enda efterlevande bor i Stockholm resp Göteborg var det extra viktigt att allt kunde skötas smi... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra service men dyrt. Det jag menar är att det är ett bra urval och man får jättebra råd i sorgen. Men det borde informeras om billiga alternativ för alla har inte så gott om pengar. Det är enkelt om... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Värdigt, Tryggt, personligt och effektivt. Superfin minnessida som underlättade och gjorde det möjligt att både vi själv och andra kunde bidra till att reflektera, minnas och hålla informationen om be... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Funerária

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

201 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

1.659 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bra bemötande

Dom kan sitt jobb på ett fint sätt

30 de junho de 2024

Resposta da Fonus - Skellefteå

Hej Rosemarie, tack för ditt omdöme och så fint att du är nöjd med hur vi utfört vårt jobb.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Proffsigt

Proffsigt, enkelt, personligt.

17 de junho de 2024

Resposta da Fonus - Skellefteå

Hej Jan-Erik , tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fint bemötande mitt i sorgen

Fint bemötande mitt i sorgen. Löste allt smidigt och snabba på att återkoppla vid frågor.

8 de maio de 2024

Resposta da Fonus - Skellefteå

Hej! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra bemötande av personalen men…

Bra bemötande av personalen men uråldrig utrustning vid hämtning av den avlidna

27 de maio de 2024

Resposta da Fonus - Skellefteå

Hej Carina, stort tack för ditt omdöme.
Det är värdefullt för oss att höra vad du tycker.
Patrik på Fonus

Trygg hantering

Proffsig personal

5 de maio de 2024

Resposta da Fonus - Skellefteå

Hej Gerhard, tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus.

Rekommenderas

Professionellt bemötande och hjälpsam och lyhörd personal.

21 de abril de 2024

Resposta da Fonus - Skellefteå

Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Proffsig personal

29 de abril de 2024

Resposta da Fonus - Skellefteå

Hej Niklas, tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Kicki på Fonus

Proffsigt och lugnt intryck

Fonus Skellefteå gav ett proffsigt, tryggt och lugnt intryck. De guidade oss fint i alla steg och var närvarande i vår tunga stund.

22 de abril de 2024

Resposta da Fonus - Skellefteå

Hej Stina, Tack för att du delar med dig om ditt bemötande hos oss och din trygga upplevelse, de värmer att höra!
Vänligen, Josefin på Fonus

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De hjälpte till med precis allt till…

De hjälpte till med precis allt till begravning, hörde av sig vid frågor och var väldigt tillmötesgående! Rekommenderas starkt!

15 de abril de 2024

Resposta da Fonus - Skellefteå

Tack för ditt fina omdöme.
Vad fint att höra att Ni är nöjda med oss.
Ha en fin dag
Vänligen
Petter på Fonus

Bra bemötande

Bra bemötande , väl genomfört enligt våra önskemål

15 de abril de 2024

Hej Harry,
Tack för ditt omdöme.
Vad fint att höra att ni är nöjda med oss.
Vänligen
Petter på Fonus

Mycket duktig handläggare

Mycket duktig handläggare. Förstod vad vi ville o kom med förslag

24 de março de 2024

Resposta da Fonus - Skellefteå

Hej Elvy, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Omhändertagande

Snabb, enkelt omhändertagande hembesök, erbjöd hjälp med de flesta saker kring begravningen.

26 de janeiro de 2024

Resposta da Fonus - Skellefteå

Hej Hans, tack för ditt fina omdöme!
Vänliga hälsningar, Anders på Fonus.

Professionella

Mycket bra bemötande.

25 de fevereiro de 2024

Resposta da Fonus - Skellefteå

Hej Janne, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Respektfullt bemötande av avliden samt…

Respektfullt bemötande av avliden samt anhöriga. Lyhördhet.

25 de fevereiro de 2024

Resposta da Fonus - Skellefteå

Hej Lotta, Tack snälla för dina fina ord, de värmer att höra om er upplevelse hos oss! Vänligen, Josefin på Fonus