Uitstekende ervaring met Formalis! Dennis Metz heeft mij fantastisch geholpen. Het koopcontract is van topkwaliteit, maar de echte meerwaarde zit in zijn service. Hij is telefonisch goed bereikbaar,... Ver mais
Met 77 jaar heb ik geen ervaring hoe het werkt met de verkoop van eigendom. Gelukkig kreeg ik de gegevens van Formalis van mijn broer. De koopakte is opgemaakt. Het was allemaal heel duidelijk en wann... Ver mais
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Formalis. Ze handelen snel, secuur, professioneel en persoonlijk. Binnen een dag was ons koopcontract gecheckt, ontvingen wij een duidelijk rapportage, en... Ver mais
Wij wilden graag ons koopcontract laten controleren door een kundig persoon.Dennis Metz heeft ons hierbij uitermate goed en snel geholpen. Alle punten die aandacht nodig hadden of veranderd moesten w... Ver mais
Gefeliciteerd, uw huis is verkocht! Nu is het moment om alles goed vast te leggen met de koper. Wij helpen u graag tegen een betaalbaar tarief. Er zijn op internet genoeg voorbeeld documenten te vinden, maar elke woning heeft zijn specifieke aandachtspunten. Wij zorgen voor een sluitend koopcontract tegen een lage prijs. In slechts enkele klikken levert u de benodigde gegevens aan en wij gaan aan de slag met het koopcontract. En tegen een geringe meerprijs ontvangt u het koopcontract kant en klaar binnen 24 uur in uw mailbox. Wilt u dat wij het ondertekentraject ook meenemen? Geen probleem! Wij laten verkoper en koper hun elektronische handtekening zetten. Ook voor het controleren van uw koopcontract bent u bij ons op het juiste adres. Het werkt eenvoudig: u rondt uw bestelling af en ontvangt een opdrachtbevestiging. Vervolgens zendt u de gevraagde documenten naar ons en u ontvangt snel een uitvoerige rapportage met onze bevindingen en aanbevelingen. Ook bespreken we de rapportage en beantwoorden wij uw vragen.
Keurenplein 4, 1069 CD, Amsterdam, Holanda
Formalis gebruikt om ons koopcontract te laten controleren. Behalve het rapport wat er keurig uit ziet, neemt Dennis de tijd om het Koopcontract door te nemen en onze vragen te beantwoorden, zodat wij precies weten waar we meer prioriteit op moeten leggen qua aanpassingen in het contract. Dank Dennis!

Resposta de Formalis
Binnen 24u inhoudelijke en duidelijke reactie. Aanbod om diezelfde avond telefonisch toe te lichten. Formalis kan ik zeker aanbevelen!

Resposta de Formalis
Exactly the type of service required when you find yourself in need of proper legal advice! Fast, reliable and very accurate. What I really appreciated was that I had a question about my purchase contract a few months later and Dennis was able to quickly review that in a couple of hours. Thank you Dennis! I will be recommending you to my network. Cheers

Resposta de Formalis
Snelle service, compleet en visueel aantrekkelijk rapport. Professioneel en serieus bedrijf.
Zojuist geholpen door Dennis. Zeer snelle feedback op de koopakte en duidelijk feedback. Neemt de tijd voor je en je kan met al je vragen bij hem terecht.
Ik kan deze organisatie zeker aanbevelen.
Formation en Nathuropathie effectuée. Formation très contenante achetée à prix cassé sur Groupon. Cette formation s'adresse parfaitement à des professionnels.
J'ai obtenue plus de 600 pages de cours en pdf et il y a également des vidéos explicatives. J'ai eu accès deux ans au site le temps de valider le certificat numérique.
Une amie a fait également la formation en digital marketing et en a été également très satisfaite.
J'ai eu l'occasion de passer par une autre plateforme de formation et j'ai été bien moins satisfaite qu'avec Formalis (formation moins qualitative, certificat numérique payant à la fin et accès à la plateforme limité à 1 mois).

Resposta de Formalis
Vanaf het begin tot het einde zijn wij goed geholpen. Ons koopcontract is snel en kundig gecontroleerd en we zijn altijd vriendelijk te woord gestaan. Alles is duidelijk uitgelegd. Zeker een aanrader!

Resposta de Formalis
Als iemand die recentelijk gebruik heeft gemaakt van de diensten van Formalis, kan ik met volle overtuiging zeggen dat hun service elke euro waard is. Mijn ervaring met de heer Metz overtrof al mijn verwachtingen.
Het begon allemaal met de noodzaak van een koopovereenkomst binnen een strikte termijn van 24 uur. Een uitdaging op zichzelf, vooral gezien het feit dat het weekend was. De overeenkomst werd echter binnen de afgesproken tijd geleverd, en dat zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit. Dit niveau van toewijding aan de klant, zelfs buiten reguliere kantooruren, verdient absoluut lof.
Complexe clausules die in de overeenkomst nodig waren, vereisten zorgvuldige formulering om aan alle betrokken partijen recht te doen. De heer Metz slaagde erin om perfecte formuleringen te leveren die zowel juridisch nauwkeurig als begrijpelijk waren voor alle partijen. Dit getuigt van een diepgaand begrip van juridische terminologie en een vermogen om dit op een toegankelijke manier te communiceren.
Het proces van digitaal ondertekenen was een verademing in termen van efficiëntie en gebruiksgemak. In een tijd waarin snelheid van essentieel belang is, slaagde Formalis erin om een naadloze ervaring te bieden die het hele proces versnelde zonder afbreuk te doen aan de juridische geldigheid van de documenten.
Al met al kan ik zeggen dat mijn ervaring met Formalis buitengewoon positief was. Als u op zoek bent naar juridische dienstverlening die snel, betrouwbaar en van de hoogste kwaliteit is, dan kan ik Formalis van harte aanbevelen. Hun service is werkelijk elke euro waard.

Resposta de Formalis
Formalis helped us to review the Purchasing contract in Dutch within one day ( didn't expect to receive the report in the weekend). With clear explanations in English, Dennis has been extremely helpful and their service is strongly recommended also for foreigners.

Resposta de Formalis
De specialist voor het opstellen van een koopovereenkomst. Zeer goede, snelle en prettige service voor een hele redelijke prijs. We hadden niet beter geholpen kunnen worden, kan ze aan iedereen aanbevelen!

Resposta de Formalis
De heer Metz had de koopovereenkomst binnen 24 uur doorgenomen en is erg flexibel. Hij nam daarnaast goed de tijd (bijna een uur gebeld) om samen met ons door de overeenkomst te gaan, beantwoordde al onze vragen duidelijk en heeft ons ook nog van handige tips voorzien. Helaas is de koop van ons uiteindelijk niet meer doorgegaan, maar bij een volgende aankoop kloppen we zeker weer aan bij Formalis.

Resposta de Formalis
Zeer vriendelijk en vlot geholpen, werd goed geluisterd en uitleg gegeven.

Resposta de Formalis
Na online zoektocht naar een partij die ons koopcontract binnen 24 uur kon reviewen en juridisch advies kon geven, bij Formalis/Dennis terecht gekomen. Soms is goedkoop/duurkoop, maar bij Dennis was dit juist andersom. Zeer scherpe prijs, maar uitgebreid raport en hij nam volledig de tijd om op zaterdagmorgen door het raport te lopen en onze vragen te beantwoorden. Absoluut een aanrader.

Resposta de Formalis
Ontzettend fijn geholpen door Dennis. Ruim binnen 24 uur de opmerkingen over ons koopcontract ontvangen. Het telefonische gesprek was ook erg prettig. Dennis nam ruim de tijd voor al onze vragen en heeft ons erg goed geholpen. Absoluut aan te raden!

Resposta de Formalis
Professioneel, supersnel, vriendelijk en zeer schappelijk geprijsd!

Resposta de Formalis
Snel, duidelijk en vriendelijk. Prettige partner om over voor mij ingewikkelde materie te praten. Ik heb de heldere feedback die ik op mijn concept koopovereenkomst heb gekregen met vertrouwen teruggekoppeld aan de verkoper.

Resposta de Formalis
De service is makkelijk (kwestie van alle stukken mailen en klaar), snel (binnen 24 uur het rapport) en tijdens het telefonische gesprek werd alles goed toegelicht en kon ik al mijn vragen stellen. Tevens zeer vriendelijk contact.

Resposta de Formalis
We zochten iemand die mee kon lezen met ons koopcontract. Dennis heeft ons snel van deskundig advies voorzien.
Kan de service zeker aanraden!
Nadat ik had betaald voor het na laten kijken van een koopcontract kwam ik erachter dat iemand in mijn kennissenkring met mij mee kon kijken. De bestelling was echter al gedaan, het geld al overgemaakt, maar na één telefoontje was alles geregeld en staat het geld weer op mijn rekening! Zo kan het dus ook! :)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.