Sämsta elbolaget jag har varit med om. Att lura människor på avtal som ska vara billigare. Sedan värdecheck jag fick fungerade aldrig . Det var omöjligt att få nån kundservice. Gå inte på deras luren... Ver mais

Att använda aggressiva och oseriösa försäljningsmetoder, där era anställda ger sig på intet ont anande människor och försöker lura dem att teckna avtal med er, är inte acceptabelt. Om ni faktiskt hade... Ver mais
Mkt bra tillägg. Man känner sig trygg och sedd. Dessutom en liten slant i välkomstbonus. Finns nog inget elbolag som matchar det. Dessutom billigare el och en mkt lättfattlig och enkel app där man kan... Ver mais
Jag använde Fortum i ett par år. Sedan valde jag att stänga mitt bolag och därmed glömde jag av att säga upp mitt abonnemang hos Fortum. När jag fick min årsfaktura så blev det en smärre chock. Men ja... Ver mais
Fortums vision är att vara föregångare inom ren energi och förbättra livet idag och för framtiden.
Rättarvägen 3, 169 68, Solna, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
I cancelled my plan after getting peer pressured by their stupid spokeperson outside hemköp and they STILL call me asking me why i cancelled 8 in the morning and evening. Stay AWAY from these rats

Resposta da Fortum Sverige
Vänligt och proffsigt bemötande. Duktig kille som hade svar på mina frågor.

Resposta da Fortum Sverige
Trevlig kundbemötande och kunnig personal

Resposta da Fortum Sverige
Mycket dålig kommunikation mellan säljare och kund.

Resposta da Fortum Sverige
Relativt ok bolag. Men plötsligt smögs månadsavgift in som jag inte hade från början. Fakturan visar heller inte min årsförbrukning. Det fick jag ringa om och kolla. Möjligt att jag byter.

Resposta da Fortum Sverige
Lätt att komma i kontakt via telefon
Fått svar på mina frågor
Duktig och trevlig personal

Resposta da Fortum Sverige
Appen , som var så bra Men inte längre funderar 1 gång på 20 försök. Bra el företag men app och kundtjänst värdelöst

Resposta da Fortum Sverige
Det är anmärkningsvärt att det här företaget fortsätter att betala för att tidigare kunder ska ringas upp och trakasseras, för att sedan bemötas med otrevlighet och få luren slängd i örat, enbart för att de artigt förklarat att de inte kan ta samtalet just då. Vad är detta för slags PR och marknadsföring? Ett föraktligt företag med en lika föraktlig strategi, i en energimarknad präglad av gränslös cynism och rovdrift. Skydda er från den här typen av aktörer.

Resposta da Fortum Sverige
Skrev på ett avtal, kollade igenom allt noggrant hemma & insåg att det inte var något som gav mig någon ekonomisk vinst. Kontaktade dem via mail för att ångra avtalet då jag har 14 dagar på mig.
Dål återkoppling via mail samt att chatboten (Ai) inte var till någon vidare hjälp då dem hänvisade mig till något helt annat jämför med informationen som står skriven på deras hemsida. Lagom förvirrande... Ska ringa idag och hoppas på ett smidigare samtal samt hjälp.
Samtalet gick smidigt! Tog verkligen ingen tid alls och kvinnan jag prata med var trevlig. Skulle rekommendera alla att ringa och skippa mail konversationerna!

Resposta da Fortum Sverige
Bra tills Fortum försökte sälja på mig försäkringar.
” Om du hamnar på sjukhus i över en månad står vi för elräkningen ”
Snacka om el, inga J…a försäkringar!
Jag får inte svära tydligen.

Resposta da Fortum Sverige
Att stå utanför en affär när man är på väg att handla och har andra tankar i huvudet och försöka sälja ett avtal som måste tecknas där och då!
Det är bondfångeri och upprörande försäljningsmetod!
Borde förbjudas!

Resposta da Fortum Sverige
Bästa elbolag jag haft, och jag är ändå 63 år, så jag har haft några stycken. Proffsigt skött. Kanonbra app. Bra pris, ja, finns inget negativt att säga . Rekommenderar starkt.

Resposta da Fortum Sverige
Han va jätte snäll och trevlig

Bra o snabb service
Trevlig kundtjänst

Resposta da Fortum Sverige
Fick en jätte hög räkning av Fortum!.
Ringde kundtjänst och den medarbetare, gav mig hopp på ett betydligt bättre sett!.
Han berättade , varför och sen fick jag delbetala också . Han var riktig duktig grabben inom kundtjänst!.
Janne Karlsson Edholm

Resposta da Fortum Sverige
Fick den hjälp som jag behövde, trevlig bemötande

Resposta da Fortum Sverige
Enkelheten i budskapet å förslag till tillbehör gällande koll på nästkommde faktura.