Jeg havde bestilt 4 foto tiles, hvor 3 af dem skulle være givet i gave, på alle fire var der fejl/mærker, som gjorde at jeg ikke kunne give de 3 videre, jeg har prøvet at få kontakt til kundeservice i... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Hej’sa 🤗 Alle de billeder vi har bestilt hos Fototiles er et hit ☺️ disse pynter på vægen med deres flotte farver, samt familie og venner der kommer i huset, syntes godt om resultatet fra Fo... Ver mais
Købte 8 tiles, som kom i løbet af en uge. Jeg hængte dem op som anvist, men i løbet af 2 uger faldt 3 billeder ned. De efterfølgende 2 måneder er der ingen der er faldet ned. Jeg kontaktede fototiles... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte såvel hexagon som firkantet - rigtig fin kvalitet til prisen, og god tape til ophæng. Ifb. julegave var der kontakt til kundeservice, som gjorde en indsats ud over det forventelige ift leve... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
En super nem måde at lave helt personlige billeder, hvor du uploader billederne direkte fra din kamerarulle. En dag eller to efter modtager du dine tiles, der sættes op med medfølgende klisterpuder, så du ikke laver huller i væggen. Passer ind i alle typer indretninger ❤️
Informações de contato
Tostrupvej 33, 9230, Svenstrup J, Dinamarca
- support@fototiles.dk
- fototiles.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Flotte produkter og hurtig kunde service
Vi har nu bestilt billeder af 2 omgange og vi er super tilfredse med produktet
Ved vores anden bestilling var der problemer med postnord's levering til pakke stedet, derfor kontaktede jeg fototiles på mail kl. 08.41 og fik allerede svar kl. 08.56 det er en virkelig flot svar tid.
Så alt i alt super flotte produkter som også klæber på vanskurede vægge og en rigtigt god kundeservice.
Uskarpe
Bestilte 8 billeder af Blåvand strand. De 6 af billederne er ok. De sidste 2 meget uskarpe. Mega ærgerligt, at der ingen kontrol er med billederne, inden de afsendes
Rigtige fine billeder
Rigtige fine billeder, en smule sorte på bagsiden men Self ikke noget man ser. De klistre fint på væg og ser godt ud.
Har i dag modtaget de fineste 12…
Har i dag modtaget de fineste 12 billeder. Det tog 3 dage fra jeg bestilte dem. Glæder mig til at få dem op når min gang er malet :-) Så fin service og hurtig levering.
God kundeservice og kvalitet til prisen
Ifb. julegave var der kontakt til kundeservice, som gjorde en indsats ud over det forventelige ift levering. Stor ros herfra - og tak.
Utroligt flotte billeder i rigtig god…
Utroligt flotte billeder i rigtig god kvalitet. Det er nemt at komme i kontakt, hvis der er spørgsmål, osv.
Lang leveringstid
Lang leveringstid, fik ikke besked om at pakken kunne afhentes, skrev til kundeservice men fik ikke svar. Inden jeg modtog min pakke tilbød de pludselig 30%, jeg skrev til dem om jeg også kunne få denne rabat, når pakken endnu ikke var modtaget. Har fortsat ikke hørt fra dem.
Kvaliteten var væsentligt formindsket i…
Kvaliteten var væsentligt formindsket i forhold til de første jeg bestilte hvilket er Ærgeligt..
De varmeste anbefalinger
De varmeste anbefalinger. Fin og hurtig ekspedition. Fin kvalitet.
Fantastisk
Nem bestilling, hurtig levering. Mega flotte billeder som jeg glæder mig til at give videre i fødselsdagsgave.
Super god service :D hurtig levering og…
Super god service :D hurtig levering og personlig hilsen lagt sammen med billederne som i øvrigt var såå flotte :)
Er yderst tilfreds og det er absolut ikke sidste gang, at jeg bestiller fra jer :)
Stor tak til Dennis Bøgh som gav en service ud over det sædvanlige :)
The pictures keep falling down from the…
The pictures keep falling down from the wall 🤦♀️🤦♀️
Synes de er så flotte
Synes de er så flotte! De klæder min væg suverænt!!!! MEN kunne godt tænke der var flere klister dutter med, jeg har været nødt til at klippe mine over så der var nok til alle
Har intet at klage over alt var som det…
Har intet at klage over alt var som det skulle være
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering. Er fuldt ud tilfreds
Flotte og fine og hurtigt leveret.
Super gode billeder
Super gode billeder. Meget nemt at lave på hjemmesiden. Jeg oplevede god kundeservice, ved kontakt. Jeg er super glad for mine billeder og bestiller klart flere billeder i fremtiden.
Flotte tiles - dårlig kundeservice
Jeg modtager min ordre, hvor den ene tile er uskarp/pixeleret selvom billedefilen er fin i opløsningen. Jeg retter henvendelse til deres support/kundeservice, men der er ikke meget hjælp eller forståelse. De tilbyder, at jeg kan købe en ny tile til let nedsat pris, hvilket jeg svarer tilbage er flabet og virkelig dårlig kundeservice. De resterende tiles er super fine og pynter så fint på vores vægge, men deres support er virkelig dårlig, og de kender tydeligvis ikke ordet KUNDESERVICE!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.