Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

FEM stjerner!. Jeg kan varmt anbefale Freka Grafisk - har brugt dem i begge mine virksomheder, og har modtaget sublim rådgivning fra Stine og produktet langt over forventet kvalitet:). // J... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Førsteklasses service og god vejledning til at få valgt det/de rigtige produkter. Også en klar anbefaling til deres julegaveløsning til erhverv. Rigtig fine gave og mange muligheder at vælge ime... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Freka Grafisk er intet mindre end en fantastisk virksomhed, som altid er klar på at løse opgave uanset hvor kompleks den kan se du. De er også super stærke på prisen, uden at det går ud over kvalitete... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de Publicidade
  2. Loja de placas

Escrito pela empresa

Totalleverandør inden for reklame - skilte - profiltøj - tryk/broderi, reklameartikler og meget andet.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har i gennem længere tid brugt Freka…

Har i gennem længere tid brugt Freka Grafisk til det meste af vores grafiske arbejde i forb. med nyt logo og udskiftning af samtlige skilte på vores skønne Hotel Toppen af Ebeltoft & i vores idrætscenter i Ebeltoft. Freka er bare en samling skønne mennesker, som ALTID lige går det ekstra skridt for at tingene lykkes. Jeg kan kun give Freka Grafisk og deres medarbejdere de bedste or d med på vejen og anbefaler dem til alle på min vej.

26 de março de 2025

Førsteklasses service

Også en klar anbefaling til deres julegaveløsning til erhverv. Rigtig fine gave og mange muligheder at vælge imellem samt flere prisklasse.

De varmeste anbefalinger herfra.

M2 Bogføring ApS

23 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Freka leverer altid som aftalt

Freka Grafisk laver som altid sponsor-trykket på vores æresdækkener til Hingstekåring Herning - i år var ingen undtagelse. Det er altid en god oplevelse at bruge et firma som kender vores behov, og kender os, i en periode hvor der er fart på. Alt var som sædvanligt efter aftale, og vi modtog de flotte æresdækkener direkte i Herning, helt klar til at skinne på vinderne 🙌😊 Vi har i årevis brugt Freka til mange forskellige opgaver, og anbefaler dem med glæde til andre.

3 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service - "alt kan lade sig gøre"

Freka Grafisk er intet mindre end en fantastisk virksomhed, som altid er klar på at løse opgave uanset hvor kompleks den kan se du. De er også super stærke på prisen, uden at det går ud over kvaliteten.

1 de janeiro de 2026

5/5 stjerner

Arbejdstøj, bannere, bilreklame og messe stand - Freka har hjulpet mig med det hele og nogle af tingene på rekordtid. Jeg kan kun give Stine og resten af holdet 5/5 stjerner - de får mine allerbedste anbefalinger.

// Troels

Seekings A/S
Lege Revet ApS

10 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget højt serviceniveau og levering til aftalt tid

Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med Freka.

Jeg havde brug for en pålidelig partner til at levere kvalitetsprodukter til min virksomhed, og Freka har virkelig leveret varen. Deres serviceniveau er imponerende højt, og deres evne til at levere til tiden er enestående.

Jeg har haft flere samarbejder med Freka, og hver gang har jeg oplevet en professionel og venlig service. De har altid været meget imødekommende og hjælpsomme i forhold til mine specifikke behov og ønsker.

Det er tydeligt, at Freka er en virksomhed, der går op i kvalitet og god kundeservice. Deres produkter er af høj kvalitet, og leveringstiden er hurtig og til aftalt tid.

21 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtige folk og gode priser

Super dygtige folk med hjertet på rette sted!
Ingen opgave er for stor og ingen er for lille - lige præcis sådan nogle, vi alle har brug for ind imellem, når vi får en skør/god idé!
Jeg bruger Freka både professionelt og privat, for priserne er ofte billigere end andre steder, jeg har tjekket.
Alle mine varmeste anbefalinger!

9 de março de 2021

Top professionelle....

Vi har brugt Freka Grafisk i en årrække og har altid oplevet top professionel service. De har et omfattende katalog af varer til enhver løsning og vi har endnu ikke haft en opgave, de ikke har kunnet løse. Der er masser af spændende sparring om tingene og lyn hurtig eksekvering og levering af alt, hvad vi bestiller.

8 de março de 2021

5 stjerner til Freka

Freka opfylder altid alle vores krav og forstår vores idéer. Vi får super personlig service og hurtig respons.

8 de março de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais