Ik heb zwembroeken en petten besteld, echt top kwaliteit. Setje vader en zoon petjes genomen helaas was het petje van de zoon wat te klein maar zonder moeite om kunnen ruilen echt top service!!
Veja o que dizem as avaliações
Beste Franky Bedankt voor het helpen met het afhandelen van het retourneren en het krijgen van de juiste maat, dat is service.
Set besteld helaas was dit niet aangekomen hierop contact gehad met klanten service en een super nette en fijne contact ervaren en oplossing. Dit weekend het setje mogen ontvangen en kwaliteit i... Ver mais
2 zwembroeken Besteld, helaas was de volwassen zwembroek te groot. Teruggestuurd maar na een aantal dagen nogsteeds niet retour aangekomen. Meerdere malen Contact gehad met Erik, gelukkig was hij uit... Ver mais
Detalhes da empresa
Kledingmerk voor vader en zoon. Frenky S richt zich volledig op trotse vaders die willen matchen met hun zoon. Onze mini-me collectie blijven wij constant uitbreiden.
Informações de contato
Holanda
- frenky-s.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Snelle en duidelijke bestelproces
Snelle en duidelijke bestelproces. Snelle afhandeling van de bestelling (volgende dag bezorgd). Goed op de hoogte gehouden middels e-mails. Bestelling netjes verpakt. De kleding is van goede kwaliteit.
Mooi pakkie
Inmiddels al 3 pakken besteld voor mij en mijn 2 jongens. Super goede en snelle service en topkwaliteit. Absoluut een aanrader!!
Super leuke vader/zoon kleding!
Super leuke kleding voor vader en zoon besteld. Top kwaliteit en goede service en snelle levering. Super blij ermee.
Enige nadeel...
Ik had eerder een pak voor mijn zoon gekocht, hier zat een vlek op. Kreeg een aantal vergoeding keuzes. Werd allemaal goed afgehandeld, snelle reacties op vragen en mail. Heb een nog een pak gekocht. Nu bezit hij er 3! Enige nadeel is....ik zie hem bijna nooit meer in een leuke spijkerbroek met shirt/trui ...😅😋
Gewoon perfect
Gewoon perfect, goeie pasmaat snelle verzending en de kwaliteit vele malen beter dan ik had verwacht en het pak zit lekker en is nog lekker warm ook.!
Zo geweldig
Zo geweldig pakje voor me zoon en voor zijn vader binnen gehad meteen nog een voor me kleintje bij besteld
Matching trui vader en zoon
Ik heb voor het eerst truien gekocht voor mij en men twins kids!
Super goede kwaliteit en snel bezorgt. Zeker een aanrader!!!
Wat een leuke pakken echt een aanrader
Wat een leuke pakken echt een aanrader! Mijn man en zoontje krijgen er super veel complimenten over. En de klantenservice is top!! Ik had eerst een maat kleiner besteld voor mijn zoontje maar direct na mijn bestelling bedacht ik me dat een grotere maat leuker zal zijn (kan hij er langer mee doen). Met een kort mailtje werd dit direct voor mij geregeld en kreeg ik de juiste maat thuisgestuurd! Geweldig!
Liefst altijd aan
Mijn man en zoontje lopen het liefst in niets anders. Gelukkig staat het ook nog eens heel stoer.
Helle leuke pakken
Helle mooie pakken en helle vriendelijke mensen!!!

Resposta da Frenky S
Super fijne kleding met hoge kwaliteit…
Super fijne kleding met hoge kwaliteit en goede pas vorm! Voor zowel mijn zoontje als mijn vriend! Mega aanrader 🤩

Topper!!!
Snelle levering, goede kwaliteit en hele leuke producten. En ik kan de manier van communiceren erg waarderen. Kortom een Topper!!!

Resposta da Frenky S
Snelle verzending en de kleding is van…
Snelle verzending en de kleding is van goede kwaliteit

Vader zoon pak besteld
Vader zoon pak besteld.
Na een dag kwam ik er achter dat de rits van mijn broek niet goed was.
(Hij ging niet meer open)
Dit kwam omdat de rits te ver omhoog kon. Hierover contact gehad via de mail met bij behorende foto’s gestuurd.
De zelfde dag kreeg ik nog een reactie dat dat zeker niet de bedoeling was en dat de kwaliteit boven aan stond.
In de zelfde mail gaven ze aan dat ze meteen een compleet nieuw pak zouden opsturen.
Die heb ik de volgende dag binnen gehad
Was al super te vrede over de pasvorm en kwaliteit maar met deze serves ga ik zeker te weten hier meer bestellen.
Een xxl is ook echt een xxl geen Chinese maten en kwaliteit is top

Resposta da Frenky S
Ik kreeg eerst geen reactie op mijn…
Ik kreeg eerst geen reactie op mijn vraag maar een dag later toch wel erg sympathiek netjes opgelost
Kwaliteit is top
De kwaliteit is goed en ze leveren snel. Daarnaast word er ook nog aan onze medemens gedacht. Top
Blij met frenky-s
Paar pakken voor me vriend besteld bij frenky-s en voor de kids onze zoon kan dan zelfde als papa aan en voor onze dochter ook een beige pak besteld die kon niet achter blijven toch en eerlijk ook al is het niet voor meisjes het staat zo leuk !!zo is iedereen blij met deze kou goeie dikke pakken en de kwaliteit is top!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.