Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De verwerking van de retour ging al mis bij het verkrijgen van een retourlabel. Ik heb het product dezelfde dag van ontvangst aangemeld voor retour.Na mailen en telefonisch contact kreeg ik dat met ge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nog niet gebruikt maar lijkt mij heel handig ! Wij vliegen ongeveer zes keer per jaar naar Spanje. Hebben daar ook kleding dus hoeven alleen een paar dingetjes mee te nemen en hebben geen zin om ieder... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De FRENKY rugzak ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook heel fijn om mee te reizen. En wat een service… daar kunnen menig bedrijven nog was van leren. Er was iets kapot gegaan bij mijn rugzak, nada... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de bolsas e malas
  2. Loja de Bolsas
  3. Loja de malas

FRENKY is dé slimme underseater voor reizigers die licht, slim en zonder extra kosten willen vliegen. Met afmetingen van 40 x 30 x 15–20 cm past hij perfect onder de stoel en mag gratis mee als handbagage bij vrijwel alle grote luchtvaartmaatschappijen – zoals KLM, Transavia, easyJet, TUI, Vueling, Wizz Air en Eurowings. Wat FRENKY uniek maakt: 50% meer pakruimte dankzij een slim vacuümcompartiment Waterdichte toilettas voor al je verzorgingsproducten Verborgen paspoortvak + handige fleshouder Weerbestendige, duurzame stof en geïntegreerde waszak Onze missie is om reizen makkelijker te maken. Met slimme, ruimtebesparende oplossingen en het gebruik van gerecyclede PET-flessen combineren we duurzaamheid met praktisch gemak. Zo pak jij sneller in, reis je lichter en hoef je je geen zorgen te maken over extra bagagekosten.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

46 avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

ik heb nog niets ontvangen- is geheel opgelost

ik heb nog niets ontvangen
ik heb geen geen bericht gekregen over levering

Alles is prima en op tijd opgelost. Bedankt voor de extra stappen

9 de dezembro de 2025

Resposta da Frenky

Hoi Henk, dank je wel voor je bericht. We hebben inmiddels contact gehad en alles samen netjes opgelost. Je bestelling betrof een pre-order die oorspronkelijk pas vanaf 22 december geleverd zou worden, maar we hebben de trolley gelukkig eerder kunnen uitleveren. We hopen dat alles nu naar wens is en dat je veel plezier hebt met je FRENKY. Safe travels. ✈️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een mooi product dat zijn werk doet en service boven verwachting

Een mooi product dat zijn werk doet, namelijk de belofte van gemak en toepassing bij het reizen met het vliegtuig met 1 tas. Ook service bij een vraag was zeer adequaat, snelle persoonlijke reactie en super oplossing van en antwoord op mijn vraag. Boven mijn verwachting.

10 de novembro de 2025

Resposta da Frenky

Dank je wel voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat FRENKY doet wat het belooft: gemak en zorgeloos reizen met één tas. Extra goed om te lezen dat onze service boven verwachting was. Dat is precies waar we voor staan. Safe travels met FRENKY ✈️

Top product !

Snelle levering, prachtig product. Super handige tas voor een weekendje weg!

5 de novembro de 2025

Resposta da Frenky

Dank je wel voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat de underseater perfect past bij een weekend weg en zo prettig in gebruik is. Precies ontworpen voor reizen zonder gedoe.
FRENKY goes to… wherever the weekend takes you ✈️ Safe travels.

Frenky handbagage

De Frenky handbagage rugtas werd binnen beloofde termijn geleverd. Tas ziet er goed uit met een leuke opbergtas die als waszak mee te nemen is op reis.

7 de novembro de 2025

Handige mooie tas

Tas is niet alleen mooi en handig op de rug en er kan veel in. Handig met stofzuiger vaccuum te zuigen en anders eerst met handen zoveel mogelijk lucht eruit duwen en de rest met het hand pompje. Al aantal keer gebruikt en geen problemen bij inchecken gehad.

31 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Klantvriendelijk een tien

De eerste keer kreeg ik een lege doos. Zonder morren werd een nieuwe opgestuurd en binnen de vier dagen was hij er !
Nog niet gebruikt maar ziet er prima uit!

14 de outubro de 2025

Resposta da Frenky

Dank je wel Leona voor je lieve woorden! Wat jammer dat het de eerste keer misging met de levering, maar fijn dat we het snel hebben kunnen rechtzetten. Klantvriendelijkheid vinden we enorm belangrijk, dus jouw tien voelt als een groot compliment! 💙 We wensen je veel plezier met je FRENKY tas!

Supersnelle levering.

Supersnelle levering.
Binnenkort gaat de tas mee, ben benieuwd

3 de outubro de 2025

Resposta da Frenky

Dank je wel Tinie voor je review! Wat fijn dat de levering zo vlot verliep. We wensen je veel reisplezier!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Handige en zeer compacte tas

Handige en zeer compacte tas van robuust materiaal.
Zonder problemen meegenomen als handbagage.
Gaat verrassend veel in.

19 de setembro de 2025

Resposta da Frenky

Dank je wel Deborah! Wat leuk om te horen dat de tas zo goed bevallen is — compact, stevig én zonder moeite mee als handbagage, precies waar we ‘m voor gemaakt hebben. ✈️ Veel plezier met je FRENKY op al je volgende trips!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het product is wel van een zeer mooi…

Het product is wel van een zeer mooi design met hoogwaardige materialen, maar is in mijn ogen totaal onpraktisch en daarom jammergenoeg een grandioze miskoop voor 149 €!

30 de setembro de 2025

Resposta da Frenky

Dank je wel Sabine voor je eerlijke review. Jammer dat de tas voor jou niet voldeed qua praktisch gebruik, al waarderen we je compliment over het design enorm. We vinden het altijd waardevol om van onze klanten te leren, mocht je nog suggesties hebben, mail ons gerust op info@frenkygoesto.com we luisteren graag! En misschien goed om te weten: er komt binnenkort ook een trolley-variant met het underseat formaat aan, met een uitritsbaar vacuümvak.

Snelle levering, prima product

Snelle levering, prima product. Veel ruimte, goede indeling met verschillende vakken en voldoet aan de restricties voor handbagage. Fijn in het dragen.

22 de setembro de 2025

Resposta da Frenky

Dank je wel Harry! Fijn om te horen dat de tas precies doet wat we voor ogen hadden — ruim, slim ingedeeld en helemaal binnen de handbagageregels. Praktisch, comfortabel én doordacht, zodat reizen net wat makkelijker wordt. Veel reisplezier met je FRENKY

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nooit meer stress met incheckbagage

geen gedoe meer met incheckbagage. Echt een must-have voor elke reiziger!

24 de setembro de 2025

Resposta da Frenky

Dank je wel Frederique! Wat leuk om te horen dat je geen stress meer hebt met incheckbagage — precies waar FRENKY voor gemaakt is. Reizen hoort makkelijk te zijn, niet stressvol.

Snelle levering briljante underseater

Snelle levering. Goede customer service!!!!

16 de setembro de 2025

Resposta da Frenky

Dank je wel Inge voor je fijne review! Super om te horen dat alles snel en soepel verliep. Heel veel plezier, en vooral fijne reizen met je FRENKY underseater! ✈️

super leuke ondernemer

16 de setembro de 2025

Resposta da Frenky

Dank je wel Wouter!!! Wat een fijne reactie, dat waarderen we enorm. We doen dit met passie, dus zo’n compliment maakt echt onze dag! 🙌

Levering order was binnen 24uren

Levering order was binnen 24uren, ondanks dat de verpakking deels open was.

Resposta da Frenky

Dank je wel Marcel voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling zo snel is aangekomen. Jammer dat de verpakking deels open was, we geven dit door aan onze logistieke partner zodat het volgende keer helemaal perfect aankomt. Veel plezier met je FRENKY underseater tas.

Prima rugtas

Goed en snel geleverd.Rugtas is goed te dragen en past idd onder de vliegtuig stoel. Alleen jammer dat ze geen elektrische vacuumpomp erbij leveren. Handpomp werkt niet lekker.

Resposta da Frenky

Dank je wel Alfred voor je review! Fijn om te horen dat de rugtas het ideale underseater formaat had voor je vlucht. Over de pomp: we hebben bewust geen elektrische variant gekozen, omdat die opgeladen moet worden, snel leeg raakt en soms problemen geeft bij de douane. Daarbij zijn ze vaak minder krachtig dan een stofzuiger 😉 die werkt nu eenmaal het beste voor vacuüm. De handpomp is vooral bedoeld als handige on the go oplossing. Op onze website vind je ook een korte uitleg met tips voor gebruik: How to use: https://frenky.com/nl/pages/how-to-use
Hopelijk helpt dat!

Top tas

Snelle service. Fijne tas waar idd heel veel in past. Draagt goed.

Resposta da Frenky

Dank je wel Patricia voor je mooie review! Geweldig om te horen dat de tas zo fijn draagt en dat je er lekker veel in kwijt kunt. We wensen je heel veel plezier met je FRENKY tas en hopelijk neem je ’m mee op veel mooie trips! ✈️🎒

Geleverd zoals beloofd

Geleverd zoals beloofd

6 de setembro de 2025

Resposta da Frenky

Dank je wel Anton voor je review! Fijn om te horen dat alles precies is geleverd zoals beloofd. Veel plezier met je FRENKY tas!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is echt de best tas ooit

Dit is echt de best tas ooit! hoge kwaliteit voor een goede prijs. Ik gebruik de tas dagelijks voor werk!

12 de setembro de 2025

Resposta da Frenky

Wat een geweldige review, dank je wel Sander! 🙌 Super om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit en dat de tas je dagelijkse werkmaatje is. We wensen je nog heel veel plezier met je FRENKY

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.