Fri BikeShop Avaliações

7.540
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 meget velfortjente stjerner. Bestilte en cykel i weekenden, og allerede mandag aften blev den leveret 100% samlet på hjemmeadressen. De andre forhandlere vi kiggede på leverede kun 85% samlet,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe skud ud til Mikkel fra Fri BikeShop på Roskildevej i Rødovre. Selv fem minutter i lukketid tager han sig tid til at fixe min cykel - og det er ikke første gang! De er altid servicemindet og go... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Locadora de Bicicletas
  3. Conserto de Bicicletas
  4. Loja de acessórios para bicicletas

Sobre Fri BikeShop

Escrito pela empresa

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Escrito pela empresa

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(7.540)

894 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, og venlige cykelfolk

Tak

5 de setembro de 2026

Hej.

Vi sætter stor pris på de fine ord! :)

5 meget velfortjente stjerner

5 meget velfortjente stjerner.

Bestilte en cykel i weekenden, og allerede mandag aften blev den leveret 100% samlet på hjemmeadressen. De andre forhandlere vi kiggede på leverede kun 85% samlet, eller man skulle hente i butikken, hvis den skulle samles - evt. mod betaling.

Det er ikke sidste gang, vi handler cykel hos Fri BikeShop.

14 de setembro de 2026

Hej Rasmus.
Tak for den flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os meget at høre, at både bestilling og levering levede op til forventningerne. Vi ved, hvor vigtigt det er at få sin nye cykel hurtigt og klar til brug, og derfor er vi glade for, at vores levering direkte til din adresse gjorde en forskel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fem store stjerner herfra.

Flinke, hjælpsomme og servicemindede medarbejdere.

Fem store stjerner herfra.

2 de setembro de 2026

Hej Søren.
Tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du oplevede vores medarbejdere som flinke, hjælpsomme og servicemindede. Tusind tak for de fem stjerner – det sætter vi stor pris på!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har kun gode erfaringer med Fri BikeShop, rigtig god service og hjælp hver gang, det har været både i Roskilde, Svendborg og på Nørrebro

11 de setembro de 2026

Hej Caroline.
Tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft gode oplevelser med både service og hjælp i flere af vores butikker.

Alt var bare i orden.

Alt var bare i orden.

4 de setembro de 2026

Resposta da Fri BikeShop

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du valgte at handle hos os, og vi håber at se dig igen en anden gang.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

dårlig service og lang ventetid

Sendte min cykle ind, indtil service plusligt skulle der lige laves 4 ting ekstra. regning blev på omkring 3300 kr.

Det tog dem 1,5 måned om og lave min cykle, simpelhen for ringe. Der jeg kommer, og henter min cykel spørger jeg pænt og, der kunne være nedslag i prisen. fordi de har glemt og bestille den ene del de mangler til cyklen. har de glemt og bestille 2 gange. Det kunne så ikke lad sig gøre " du kan bare betale og smutte din idiot" spurgte ham Tobias om han kunne pumpe min cykel "gør det selv!! idiot" det er simpelhen for amatør agtig at de ikke gøre det imens de laver service på cyklen.

Ubehøvlet personale føj!!!
Tag en alvorlig snak med ham der Tobias.

Hvis jeg kunne give jer 0 stjerner havde jeg gjordt det

Vh hilsen en engangs køber der aldrig kommer til at får lavet service eller køber noget fra fri bikeshop igen

14 de setembro de 2026

Resposta da Fri BikeShop

Vi er kede af at høre, at dit serviceforløb ikke har levet op til dine forventninger. Vi forstår godt, at den lange ventetid og de ekstra reparationer har været frustrerende.

Vi tager din feedback alvorligt og tager den med videre. Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse, og vi beklager, at det ikke har været tilfældet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Advarsel mod at købe cykel i FriBike Shop.

Dette er en advarsel mod at købe cykel i Fri Bikeshop på hjørnet af Ringgaden og Bethesdasvej, Aarhus. Der er en super dårlig vejledning.

Vi købte sidste sommer en cykel til vores barnebarn hos Fri Bikeshop på Bethesdasvej i Aarhus.
Cyklen skulle naturligvis have både en lås og en bagagebærer på. Men da vi kom for at hente cyklen, havde den ikke bagagebærer på. Den kunne først sættes på, når sædet kom lidt op, altså når barnet voksede.
I år kom vi så for at få en bagagebærer på, og en anden lås, da vi ikke kunne låse den op uden at skulle stikke hånden ind i kæden.
Denne gang talte vi med en cykelmekaniker og ikke en salgsassistent. Han sagde, at der ikke kunne sættes bagagebærer på den cykel, og at den cykel ikke skulle have haft sådan en fast lås på. Den krævede en kædelås, hvis den skulle låses.

Vi gik til en specialforretning for få vejledning, og det fik vi ikke. Hvis vi havde fået at vide, at cyklen hverken kunne have en bagagebærer på eller en fast lås, så havde vi købt en anden.
Min anbefaling er, at du finder en anden butik, eller blot køber cykel i Bilka. Der kan du få din cykel til to tredjedel af prisen, og der kan du også få dårlig vejledning.

Efter at have skrevet denne anmeldelse på Trustpilot fik jeg en slags svar fra hovedfirmaet 'Fri Bike Shop'. Men indehaveren har ikke lader høre fra sig. Måske fordi han også syntes, at det var en dårlig rådgivning og regner med at den forsvinder, hvis han ignorerer den.
Derfor advarer jeg stadig folk mod den dårlige rådgivning, som vi fik i den butik.
Faktura nr. 33723

1 de julho de 2026

Ringer tilbage og skriver

3 de setembro de 2026

Resposta da Fri BikeShop

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at opleve, når vi kan få fat i vores kunder og holde dem opdateret undervejs.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Holder ikke prisaftaler

Vi skal købe en cykel til vores dreng og bliver tilbudt deres serviceordning/kundeklub/hvad de nu kalder det. De siger at det koster 30,- kr/md for børn.
Da vi skal hente cyklen, siger de at det er en juniorcykel, og det derfor koster 40,- kr/md. Jeg fortæller at jeg fik tilbuddet med børnecykel, men de vil ikke rette prisen til det, de har givet mig tilbud på. Det mener jeg er imod forbrugerloven.
Cyklen og betjeningen omkring selve cyklen var fin, som ethvert andet sted.

18 de agosto de 2026

Hej.

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med cyklen og betjeningen omkring købet. Samtidig er vi kede af at læse, at der er opstået usikkerhed omkring prisen på abonnementet.

Vi vil meget gerne se nærmere på sagen og undersøge, hvad der er blevet oplyst i forbindelse med købet. Derfor vil vi sætte stor pris på, hvis du sender en mail til kundeservice@fribikeshop.dk med flere oplysninger om forløbet samt hvilken butik det drejer sig om.

Når vi har de nødvendige oplysninger, kan vi gennemgå sagen nærmere og vende tilbage til dig.

Amazing, super-fast service

I took my bike to Fri Bike in Lyngby in a very busy period for the shop to have a bike lock mounted, and they did the job super-fast, by the following morning. Amazing service, very kind shop assistants who know all about bikes and repairs. Also, they give you reliable advice and a smile!

11 de setembro de 2026

Hi Gergo.
Thank you for your wonderful review! 😊 We're delighted to hear that you received such fast service and helpful advice from the team in Lyngby, even during a busy period. Providing reliable guidance, quality workmanship, and a friendly experience is exactly what we strive for.

Best regards

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu en omgang kunden i fokus

Trods ankomst 20 min. før lukketid, var der tid til at skifte en kurv og få monteret en taske. Føler mig virkelig værdsat som kunde.

Resposta da Fri BikeShop

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, når kunder føler sig godt behandlet og oplever, at der bliver taget sig tid til at hjælpe.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at se dig igen.

Service af cykler

Bestilte afhentning og levering af cykler. Super service. Ringede omkring arbejde. Nødvendig løsning og ekstra løsning. Fungerede perfekt

1 de setembro de 2026

Hej Anette.
Tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at afhentning og levering af cyklerne fungerede perfekt, og at du oplevede en god og fleksibel service hele vejen igennem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super venlig og imødekommende personale…

Super venlig og imødekommende personale
Hjælpsom og dygtig.
Fribikeshop Glostrup får top karakter

10 de setembro de 2026

Hej :)
Tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du oplevede personalet som både venligt, imødekommende og hjælpsomt. Vi sætter stor pris på dine pæne ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service og meget…

Virkelig god service og meget hjælpsomme med at finde den rigtige cykelhjelm

31 de agosto de 2026

Hej Lis.

Det glæder os at høre, at du fik god hjælp til at finde den rette cykelhjelm. Vi sætter stor pris på dine pæne ord og håber, du får stor glæde af dit køb :)

Super god service

Super god service. Intet at klage over

Resposta da Fri BikeShop

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på, og vi håber, at vi også kan hjælpe dig næste gang.

Udskiftning krankboks

Jeg fik udskiftet krankboksen på min cykel hos Fribikeshop Slagelse. Selve arbejdet er udført professionelt og uden fejl. Min anmeldelse skyldes udelukkende prisen på 1108,- kr, det er markant mere end de andre i klubben har betalt. Det er jo en reparation der tager Max 15 min, så jeg spurgte ind til deres timeløn, hvortil de svarede at de har fast pris på denne reparation. Selve arbejdslønnen er 700,- kr.
Fremover spørger jeg om prisen inden

7 de setembro de 2026

Resposta da Fri BikeShop

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Vi forstår selvfølgelig godt, at prisen har betydning for den samlede oplevelse og kunne være kommunikeret bedre. Priserne kan dog variere afhængigt af både cykeltype, de anvendte dele og det konkrete arbejde, der udføres.

Tak fordi du delte din oplevelse og dine tanker. Det tager vi med os fremadrettet.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Ledte efter en cykelkurv og medarbejder var super god til at vise sortiment samt straks montering på værkstedet.

Resposta da Fri BikeShop

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, når vi kan hjælpe med at finde den rette løsning og få kunden godt videre med det samme.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De er super gode der inde nu anden gang jeg handler ved dem og det er super service

15 de agosto de 2026

Resposta da Fri BikeShop

Mange tak for din anmeldelse og for, at du har valgt os igen. Det betyder meget for os, når kunder vender tilbage, og vi sætter stor pris på din tillid.

Vi glæder os til at hjælpe dig næste gang og ønsker dig mange gode ture på cyklen.

Fri BikeShop Kundeservice

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais