Fri BikeShop Avaliações

7.540
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 meget velfortjente stjerner. Bestilte en cykel i weekenden, og allerede mandag aften blev den leveret 100% samlet på hjemmeadressen. De andre forhandlere vi kiggede på leverede kun 85% samlet,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I took my bike to Fri Bike in Lyngby in a very busy period for the shop to have a bike lock mounted, and they did the job super-fast, by the following morning. Amazing service, very kind shop assistan... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg fik udskiftet krankboksen på min cykel hos Fribikeshop Slagelse. Selve arbejdet er udført professionelt og uden fejl. Min anmeldelse skyldes udelukkende prisen på 1108,- kr, det er markant mere e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe skud ud til Mikkel fra Fri BikeShop på Roskildevej i Rødovre. Selv fem minutter i lukketid tager han sig tid til at fixe min cykel - og det er ikke første gang! De er altid servicemindet og go... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Locadora de Bicicletas
  3. Conserto de Bicicletas
  4. Loja de acessórios para bicicletas

Sobre Fri BikeShop

Escrito pela empresa

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Escrito pela empresa

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(7.540)

894 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kæmpe skud ud til Mikkel fra Fri BikeShop

Kæmpe skud ud til Mikkel fra Fri BikeShop på Roskildevej i Rødovre.
Selv fem minutter i lukketid tager han sig tid til at fixe min cykel - og det er ikke første gang! De er altid servicemindet og gode rådgivere her.

8 de setembro de 2026

Hej Anders.
Tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du har oplevet den gode service og rådgivning flere gange. Vi sender gerne de rosende ord videre til butikken i Rødovre.

Fin service

Fin service - både da jeg ringede til kundeservice inden jeg købte cykel online og ved levering fra Fri bikeshop i Slagelse.

27 de agosto de 2026

Hej Annette.
Tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede god service både fra vores kundeservice og i forbindelse med leveringen. Tak fordi du valgte at handle hos os, og vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye cykel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der var ingen problemer og den blev…

Der var ingen problemer og den blev lavet samme dag.

7 de setembro de 2026

Hej Malene.
Tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at din cykel blev lavet samme dag, og at alt forløb uden problemer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kom ned i butikken i dag fik…

Jeg kom ned i butikken i dag fik rådgivning af olie til kæden. Jeg fik den bedste service jeg nogensinde har fået. ☀️☀️☀️☀️☀️ fantastisk service ! Klart anbefales

7 de setembro de 2026

Hej Nick.
Tak for de flotte ord! 😊 Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede så god service og rådgivning i butikken. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super imødekommende personale og go…

Super imødekommende personale og go service .

1 de setembro de 2026

Resposta da Fri BikeShop

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er altid en fornøjelse at høre, når vores indsats bliver værdsat, og vi sætter stor pris på din feedback.

Hurtig og professionel betjening

Hurtig og professionel betjening
Betjening i øjenhøjde

4 de setembro de 2026

Resposta da Fri BikeShop

Tak for de pæne ord og for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

12 de agosto de 2026

Resposta da Fri BikeShop

Mange tak for din feedback. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flinke folk og hurtig service samt god…

Flinke folk og hurtig service samt god rådgivning

28 de agosto de 2026

Hej Kirsten.
Tak for din anmeldelse og de meget fine ord :)

Det sætter vi stor pris på.

Super Service og rådgivning

Super Service og rådgivning. Derfor har vi købt 2 cykler

Hej Sven.

Vi takker mange gange for de fine ord og håber i er glad for cyklerne :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En klar anbefaling fra mig!

Personalet fremstod med stor imødekommenhed, hjælpsomhed og yderst kompetent vejledning. Jeg vil anbefale alle at handle hos Fri BikeShop.

20 de agosto de 2026

Hej:

Vi takker mange gange for de fine ord! :) Det betyder meget for os.

Super god service

Jeg har lige hentet min nye elcykel i Fri Bike Frederikshavn, som jeg glæder mig til, at skal i gang med at bruge nu. Utrolig flink og venlig ung kvinde, der ekspederer i butikken i Frederikshavn. Hun ved, hvad hun snakker om, og giver sig god tid til at forklare tingene, da det er min første elcykel. Fik også hurtigt hjælp af en af cykelmekanikerne, som også virkede meget flink. Alt i alt en rigtig god oplevelse i butikken i Frederikshavn.

Hej Jan.

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse ved afhentningen af din første elcykel.

Det er vigtigt for os, at der bliver taget sig god tid til at vejlede og besvare spørgsmål, så man føler sig tryg og godt klædt på, når man skal i gang med at køre på elcykel. Derfor er det skønt at høre, at du følte dig godt hjulpet hele vejen igennem.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye elcykel og mange gode ture fremover.

Høj kvalitet

Høj kvalitet, hurtig service og rigtig god rådgivning.

Hej Jens.

Vi sætter stor pris på de fine ord :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skulle reparere min cykel

Skulle reparere min cykel. I gamle dage kunne man få den lavet fra den ene dag til den anden. Men det er blevet lavet om.
Når man kommer ind fra gaden kan man ikke få lavet for man skal bestille tid.
Så nu må man undvære cyklen en uge eller to uger.
Dårlig service.

1 de setembro de 2026

Hej Henning.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når man er afhængig af sin cykel i hverdagen og ikke kan få den på værksted med det samme.

Mange af vores værksteder arbejder i dag med tidsbestilling for at kunne planlægge reparationerne bedst muligt og sikre den nødvendige tid til hver enkelt cykel. I perioder med ekstra travlhed kan det desværre også betyde længere ventetid, end man kunne ønske sig.

Med venlighilsen

Altid god service

Altid god service, det er nu nr. 7 cykel vores familie køber ved Erritsø fri bikeshop. Har kun godt at sige.

Hej Heidi.
Tusind tak for de flotte ord og for den store tillid til Fri BikeShop Erritsø. Det glæder os rigtig meget at høre, at jeres familie nu har købt hele 7 cykler hos os, og at I fortsat har gode oplevelser.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at vi også fremover kan hjælpe jer, når behovet opstår.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alt som forventet

Alt som forventet. Ikke noget ekstraordinært 😊

Hej.

Vi er glade for at høre at alt var som forventet :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har købt elcykel i Fri Bikeshop i…

Vi har købt elcykel i Fri Bikeshop i Esbjerg på Gl Vardevej. Det var en virkelig god oplevelse. Stort udvalg og kompetent og venlig betjening.

2 de setembro de 2026

Hej :)
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din cykel, og vi glæder os til at se dig igen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ok men ikke med prikken over I’et

For mig virker det bare som om når du køber på hjemmesiden er det bare at hente produktet og ikke noget vejledning om selve produktet, det var fint at få af vide at om 2 måneder kan man komme ned og få den strammet op, så ok service men ikke prangende

Hej Anders.
Tak for din anmeldelse og for den ærlige feedback.

Det glæder os, at du oplevede god service ved afhentningen, og at du fik information om muligheden for et opfølgende serviceeftersyn. Samtidig er vi kede af at høre, at du savnede mere vejledning omkring produktet ved udleveringen.

Vi tager din feedback med videre til butikken, da vi gerne vil sikre, at alle kunder føler sig godt klædt på, når de henter deres nye cykel. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God og hurtig hjælp

Min mor afleverede min cykel i Glostrup-afdelingen, fordi kæden blev ved med at hoppe af, og der samtidig manglede luft i det ene dæk. Det var ikke noget problem for Sebastian, som faktisk kunne fikse den med det samme, så jeg trygt kan cykle på arbejde i morgen.

Mange tak for den gode service Sebastian! Jeg kommer helt sikkert tilbage næste gang, jeg får brug for hjælp, og jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme.

2 de setembro de 2026

Hej Kristina.
Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik hurtig hjælp, og at cyklen blev klar igen, så du trygt kunne komme afsted.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og det betyder meget for os at høre, når vores butikker leverer den service, vi stræber efter hver dag. Tak for anbefalingen, og vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Fri BikeShop

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais