Bestelling gedaan, wordt niets geleverd Ze reageren niet op mails, bellen lukt ook niet wordt gelijk weggedrukt Bestelling op 17 januari gedaan Heb er via klarna werk van gemaakt Ook die k... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb goedkoper frisdrank kunnen inslaan bij jullie bedrijf dan ik normaal deed bij andere bedrijven, tot zover de snelste levering die ik ooit met frisdrank gehad heb ook daar ben ik zeer tevred... Ver mais
In de afgelopen jaren vaste klant geworden. Als ik iets wil vragen of wil bespreken krijg ik snel reactie via Whatsapp. Levering is meestal dezelfde dag via hun bezorgservice aangezien ik plaatseli... Ver mais
Ik bestel al ruim twee jaar bij FrisExpress en tuurlijk kan je overal je drinken bestellen maar hun service is echt top en staat bij mij op nummer 1. Ik bestelde dit keer om 23:11 en had de volgende d... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
FrisExpress is de Frisdrank specialist van Zuid-Holland. Wij hebben alleen de beste producten van de bekende merken. Door onze lange ervaring en ruime openingstijden kunnen we u op pad helpen van een standaard bestelling tot grote partijen. Hiernaast worden alle bestellingen tot aan de voordeur geleverd. Tot slot bezorgen wij overal in Nederland!
Informações de contato
Touwbaan 38, 2352 CZ, Leiderdorp, Holanda
- 0640016656
- info@frisexpress.nl
- frisexpress.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Snel en vriendelijk bezorgd
Snelle en goede service. Netjes op tijd bezorgd.
Geweldige service
Geweldige service! 22:45 besteld en volgende dag rond 14:00 al ontvangen. Beter kan niet. Vriendelijke bezorger die alles tot aan de deur kwam brengen in tegenstelling tot sommige concurrenten.
Snel en makkelijk
Bestelling makkelijk te plaatsen. Leuke kortingsasnbieding. Snelle en correcte levering.
Goede levering en service
Mijn bestelling had ik snel nodig, na het bestellen kreeg ik een email over de bestelling dat ze hun best zouden doen om het te leveren en het was ze gelukt👍🏼.
Het feit dat ze contact met mij namen om te overleggen vond ik erg fijn.
Snelle reactie en snelle bezorging👍🏻
Top bedrijf
Donderdagochtend besteld Donderdagmiddag binnen en dat tijdens een drukke maand. En vriendelijk als altijd
Het is weer helemaal toppie geregeld,
Het is weer helemaal toppie geregeld,
Ben er heppie de peppie mee.
Ga zo door FrisExpress.
Aanrader
Altijd correct en snel geleverde door vriendelijke bezorgers
Snel in huis
Snel verzonden
Snel in huis
Juiste producten
Top
Top zaak
Top zaak! Was eerst een beetje bang omdat ik er nooit eerder van had gehoord, maar eindstand ging alles goed. Ze hadden diezelfde dag nog mijn drinken geleverd en enorm aardige klantenservice! Ik bestel hier zeker opnieuw
Was snel en netjes geleverd
Top zoals altijd we zijn zeer tevreden…
Top zoals altijd we zijn zeer tevreden klanten al een aantal jaar 👍🏻
Topwater snelle levering en top…
Topwater snelle levering en top mountain dew thanks
Snelle bezorging
Wat een topservice!
Om 4 uur besteld en aangegeven dat het per post kon worden bezorgd. En toen stonden ze de volgende dag rond de middag al met hun eigen vervoer voor de deur.
Prima systeem snelle levering nu alleen…
Prima systeem snelle levering nu alleen nog Carvan Cevitan in t pakket en we zijn tevreden
Uiterst behulpzaam en snel.
Snelle levering. Bezorgd zoals afgesproken
Op tijd binnen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.