Veja o que dizem as avaliações
Pakket is foetsie, ze wijzen naar PostNl. Daarna geen enkele reactie meer. PostNL opent alleen een onderzoek als Kinnie dat vraagt, maar ja...Kinnie is onbereikbaar. Dus bestel hier niet: onbet... Ver mais
Snelle en correcte levering. Geweldig drankje, ontdekt op vakantie te Malta en er meteen aan verknocht. Geweldig ijskoud, als mixer of als mocktail. Top ontdekking!
Snelle en nette levering. Mooie duidelijke website. Bestellen gaat makkelijk, ook geen problemen met betaling. Over het product zelf is alles al vaak gezegd. Het is en blijft gewoon een heerl... Ver mais
Detalhes da empresa
Ontdek Kinnie, de unieke bittersweet frisdrank uit Malta. Exclusief verkrijgbaar in de Benelux. Proef de Mediterrane smaak van Kinnie!
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle levering en duidelijke communicatie
Na het bestellen had ik een kleine fout gemaakt in mijn bestelde producten, waarna ik met het contact opnemen vrij snel een reactie kreeg en daardoor nog de volgende dag de correcte bestelling op de deurmat ontving! Ga zo door!
Foute levering
Foute levering. Geen communicatie. Geen antwoord op mijn vraag via e-mail.

Resposta da Kinnie Benelux
Pakket is foetsie
Dus bestel hier niet: onbetrouwbaar.
O, ze zijn toch nog bereikbaar, blijkbaar moet je hier klagen om een reactie te krijgen. Ze hebben ook nog eens het lef te vragen deze recencie eraf te halen en dan het geld retour te storten. Wat denken ze wel niet!!! Deze recencie blijft staan en als ze niet terugbetalen doe ik het wel via de bank (want ik heb met creditcard betaald).
Ik heb mijn bestelling NIET ontvangen!

Resposta da Kinnie Benelux
Snelle en oplossingsgerichte reactie
Snel gereageerd op mijn mail met een vraag over mijn bestelling en een oplossing aangeboden waarmee ik tevreden ben
Geweldige ontdekking!
Snelle en correcte levering.
Geweldig drankje, ontdekt op vakantie te Malta en er meteen aan verknocht.
Geweldig ijskoud, als mixer of als mocktail.
Top ontdekking!
Thuis lekker Kinnie drinken!
Heel fijn om Kinnie nu thuis te kunnen drinken! De bestelling en bezorging gingen vlot.
Great to get Kinnie here :-)
Toppie!
Goed en vriendelijk contact met klantenservice Kinnie rondom trage bezorging door PostNL. Na levering middels de smaakpapillen 30 jaar terug in de tijd naar Malta. 😎
Snelle en nette levering.
Snelle en nette levering.
Mooie duidelijke website.
Bestellen gaat makkelijk, ook geen problemen met betaling.
Over het product zelf is alles al vaak gezegd.
Het is en blijft gewoon een heerlijk drankje.
Dit keer ook een traytje Kinnie Zero voor het eerst geprobeerd.
De typerende Kinnie smaak is er. Net zo lekker met minder suiker.
Wellicht maak de overstap naar de Zero versie. Mijn vrouw zal ik daar in ieder geval blij mee maken.. 😉
Keurig snelle bezorging!
De drank is (natuurlijk) 100% hetzelfde als op Malta. Supersnel bezorgd!
Snel en correct geleverd
Dit product zou eigenlijk gewoon in het…
Dit product zou eigenlijk gewoon in het schap van de supermarkt moeten staan
Kinnie in Nederland!
De enige plek om kinnie te verkrijgen in nederland. Ik ben super blij dat de mogelijkheid er is! Snelle verzending met post nl.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.