Frøsø Køkkenfornyelse Avaliações 155

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores gamle køkken fra 1977 er blevet genfødt som Fugl Fønix, og vores forventninger til fornyelsen er blevet mere end indfriet. Alle låger, fronter, bordplade, vask, armatur og emhætte er blevet sk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået nye fronter til mit køkken, og jeg må sige at jeg er blevet så glad for oplevelsen, god samtale med Claus der stod for opmålingen og rådgivning. Jan stod for montering og det står bare k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har fået renoveret bryggers og selvom der var nogle udfordringer med at få skjult varmeanlæg fandt I en flot løsning. Vi er meget tilfredse med hele forløbet og kan stærkt anbefale Frøsø. Vh... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har netop fået opdateret vores køkken fra år 2005, og det føles som et helt nyt rum. Det bedste ved hele processen var rådgivningen – vi blev vejledt til at "skære ind til benet", hvilket gav et... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Remodelador de cozinhas
  2. Loja de Balcões

Informação fornecida por fontes externas variadas

Frøsø Køkkenfornyelse sælger køkkener samt låger, bordplader og skuffer. Vi leverer til tiden og nøgleordene er god service, kvalitet og stærke priser.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service fra start til slut

Super god service fra start til slut. Flot stykke arbejde ifm. vores renovering af køkkenet.

27 de novembro de 2024

Hej Jan
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig. at i er meget tilfreds med vores service samt arbejdet og slutteligt resultatet. Jeg håber, at i vil nyde jeres køkken i mange år frem. Dine roser giver jeg selvfølgelig videre :-D.

Meget anbefalelsesværdigt firma

Renovering af vores køkken blev udført af Frøsø køkkenfornyelse. Den startede med god opmåling af Frank, stor Tak til Dig!!!. Selve renovering bestået af nye bordpladerne, låger, fronter på skufferne, og ny beklædning af sokkel i matchende farve. Arbejdet blev udført af firmaets montør Henrik som jeg gerne ville rose for den udførte arbejde med omhu og stor præcision. Køkkenet fremstår som nyt. Fuld tilfredshed. Seriøst Firma som jeg vil stærk anbefale.

31 de julho de 2024

Hej Maciek
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig, at du har været tilfreds med forløbet hele vejen igennem. Især lægger jeg også mærke til din glæde over vores montør. Dine roser vil jeg meget gerne give videre til ham. Jeg håber at i vil nyde jeres "nye" køkken i mange år frem.

Som at få et nyt køkken

Vi har fået fornyet vores køkken med nye skabslåger of skuffefronter. Alt fra første møde med præsentation af muligheder, rådgivning, opmåling til levering med montering har været imødekommende og professionelt håndteret og helt som aftalt.

11 de novembro de 2024

Hej Peter
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig at du er tilfreds med hele forløbet. Vi tilstræber alle hver dag at gøre vores bedste for at få glade og tilfredse kunder. Jeg vil med største glæde give dine roser videre til de respektive som har været inde over jeres køkken.
Jeg håber at i vil nyde jeres "nye" køkken i mange år frem.

Køkkenrenovering

Allan Lind Jyderup - Lige fra vi bestilte køkkenrenovering, til arbejdet blev gjort, var det virkelig, tip top professionelt arbejde

28 de outubro de 2024

Hej Allan
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os, at i er tilfreds med alt fra start til slut. Alle som har været inde over jeres køkken vil jeg videregive jeres roser til. Jeg håber, at i vil nyde jeres "nye" køkken i mange år frem.
Frank Foidager

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Flot "nyt køkken"

Flot "nyt køkken". Fantastisk service og gode forslag til nye muligheder i det gamle køkken. Det er blevet så flot. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke.
Kan varmt anbefales.

14 de agosto de 2024

Kære Helle
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os alle meget at du er tilfreds med dit "nye" køkken. Jeg er meget tilfreds med at du synes vores service samt gode forslag. Vi går utroligt meget op i begge dele og også at vores aftaler holdes.
Vi håber at du vil nyde dit "nye" køkken i mange år frem.

Hjælp og god vejledning

Hjælp og god vejledning

5 de junho de 2024

Kære Preben.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os alle meget at du har været meget tilfreds med vores hjælp og vejledning i processen. Vi tilstræber alle hver dag at hjælpe vores kunder med det rette valg til køkkenet. Vi håber at du vil nyde dit "nye"køkken i mange år frem.

Flot resultat

Har netop givet vores gamle køkken nyt liv - et utrolig flot resultat.
Fantastisk behandling af Frøsø køkken, lige fra første tlf samtale, til opmåling og til sidst opsætning.
Aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke. STOR ROS TIL JER ALLE!!

9 de agosto de 2024

Kære Mona
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os alle i Frøsø Køkkenfornyelse at i er tilfredse med resultatet, især vores kommunikation, opmåling samt montering. Vi tilstræber alle hver dag for at overholde de aftaler vi måtte indgå med vores kunder. Vi håber at i vil nyde jeres "nye" køkken i mange år frem.

Flot resultat

Flot resultat - god betjening og service - perfekt montering. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Frøsø Køkkenfornyelse. Tak for god behandling.

29 de julho de 2024

Kære Anders
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os alle at du er meget tilfreds med vores betjening, service samt ikke mindst monteringen. Vi håber at i vil nyde jeres "nye" køkken i mange år frem.

Vi har for 2 mdr

Vi har for 2 mdr. siden fået lavet en køkkenfornyelse, som vi er meget glade for. Det er lavet meget professionelt . Rigtig flot arbejde af tømreren , kan desværre ikke huske hvad han hedder. ALLE ROSER DET.
KAN STÆRKT ANBEFALE DETTE FIRMA.

24 de abril de 2024

Kære Jette.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig at i er tilfreds med forløbet. Vores konsulenter samt montører gør altid deres bedste for at vores kunder skal være glade og tilfredse. Jeg giver selvfølgelig dine roser videre til konsulenten og montøren som har arbejdet med jeres køkken. Vi håber at i vil nyde jeres køkken i mange år frem. Tusind tak for anbefalingen.

Fuld tilfredshed👍

Fuld tilfredshed👍

Vi er fantastisk glade for vores renoverede køkken - opgaven involverede omrokering af eksisterende skabe, ekstra skabe, nye låger, nye bordplader samt nye hårde hvidevarer og det færdige resultatet er et nyt og velfungerende køkken.
Alle fra Frøsø har været meget professionelle, engagerede, kompetente og kom med gode ideer og løsninger.
Processen har været lidt langstrakt grundet lange leveringstider og en nødvendig efterleverance men det har været det hele værd - god kommunikation undervejs herunder kontakt efter afslutning om vi var fuldt ud tilfredse med resultatet .
Vi kan stærkt anbefale til alle andre at benytte sig af Frøsø Køkkenfornyelse. Godt arbejde!

22 de abril de 2024

Kære Anni
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at i er tilfreds med resultatet. Desværre sker der engang noget som forlænger færdiggørelsen, men jeg er glad for at i er glade for vores kommunikation undervejs. Vi gør alt for at i skal være glade for jeres "nye" køkken i mange år frem. Jeg vil med største glæde give jeres roser videre til Claus og Jan.

Alt er gået godt

Alt er gået godt - fra start med samtale og prisoversigt, opmåling og montering har gået som smurt og med et tilfredsstillende resultat. Selv om vi kun har fået skiftet lågerne, føler vi at vi har fået et helt nyt køkken.
Vi er meget tilfredse og kan helt klart anbefale Frøsø Køkkenfornyelse.

17 de abril de 2024

Kære Marianne
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at i er tilfredse med hele forløbet, fra sælger til færdigt resultat. Vi tilstræber alle i Frøsø Køkkenfornyelse hver dag at yde vores bedste tor at få glade og tilfredse kunder. Vi håber at i vil nyde jeres "nye" køkken i mange år frem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis bare Frøsø også udførte fornyelser af badeværelser

Stiftede bekendtskab med Frøsø Køkkenfornyelse på livsstilsmessen i Forum oktober 2023. 3 dage senere kom Claus på konsulentbesøg og vi indgik en aftale. Ugen efter kom Frank og målte op. 31. januar (vi aftalte at vente til efter jul med at få udført opgaven) blev bordpladerne leveret, den 5. februar kom Jan, og efter 2 dage havde vi et "nyt" køkken - præcis som vi havde drømt om.
Vi kan kun give Frøsø Køkkenfornyelse vores allerbedste anbefaling. Kompetente, effektive og venlige medarbejdere. Elsker det nye køkken!

5 de fevereiro de 2024

Kære Helle
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at du er tilfreds med forløbet samt resultatet. Vi tilstræber alle i Frøsø Køkkenfornyelse hver dag at gøre vort yderste for at få glade og tilfredse kunder. Vi håber at i vil nyde jeres "nye" køkken i mange år frem.
Med hensyn til badeværelse fornyer vi også låger mm. til det, men dog ikke helt nyt badeværelse, som jeg kunne forstå på dig at i skulle have.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget tilfreds med forløb og resultat af nyt køkken.

Godt møde med sælger, som hurtigt imødekom ønsker.
Efterfølgende god kommunikation med Frank ang. levering og opsætning.
Effektiv montering og opsætning af det fineste køkken, der står snorlige.
God kommunikation hele vejen igennem forløbet og et super flot resultat, med et produkt i høj kvalitet.

9 de abril de 2024

Kære Charlotte.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med konsulenten og efterfølgende vores kommunikation samt ikke mindst dit "nye" køkken. Vi tilstræber alle i Frøsø Køkkenfornyelse at gøre vort yderste for at få glade og tilfredse kunder. Vi håber at du vil nyde dit "nye" køkken i mange år frem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner er en "No Brainer"

Vi mødte Frank ved Bolig, Mad og Design messen i Forum.
Frank sagde, at han kunne montere et “nyt” køkken på to dage. Med de historier som vi har hørt fra venner, bekendte og læst om, var vi noget skeptiske, men besluttede at et møde kunne ikke skade.
Frank kom forbi, og det var ærlig talt en god oplevelse. Det gjorde nok heller ikke noget, at vi begge er glade for Italien, deres vin og at vi kommer i samme område. Ikke desto mindre, så blev vi overbeviste om, at det kunne lade sig gøre.
Og det kunne det 😊
Vi løb ind i mindre uforudsete udfordringer, men det var vores egne fejl, men både Frank og hans montør Jan (som er utrolig dygtig og kan virkelig finde på gode løsninger undervejs) var med hele vejen for at hjælpe.
De er begge to utrolig løsningsorienteret og var hele tiden på, for at hjælpe os med råd og vejledning.
Selvom de brugte flere timer end forventet på vores køkken, var det kun fordi jeg insisterede på, at skulle betale for deres tid, at jeg fik ”lov” til det, og jeg tror, at jeg fik en god rabat.
Vi kan helt klart anbefale Frøsø Køkkenfornyelse, og vi har fået et helt “nyt” køkken – meget hurtigt, som lovet fra start.
Godt gået Frank og Jan…..

31 de outubro de 2023

Kære Per
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at du er tilfreds med forløbet og resultatet af jeres "nye" køkken. I jeres tilfælde kunne jeres ønske om omkring placering af jeres emhætte ikke lade sig gøre, så vil vi selvfølgelig gerne hjælpe jer efter bedste evne. Også her forsøger vi at finde en god pris til jer så i kan komme i mål hurtigst muligt. Italien er jo et dejligt land, med gode vine (som vi jo kan købe med hjem :-D) og dejlig mad :-D. Så det kan man kun nyde. Vi tilstræber alle i Frøsø Køkkenfornyelse at gøre vort yderste for at få glade og tilfredse kunder.

Tak for et godt produkt.

Tak for et godt produkt.
Vi fik skiftet låger og leveret et nyt skab til køleskabet.
Sælger var god til at komme med ideer til lågernes farver og overflader, hvilke greb m.m.
God kommunikation m.h.t. levering. Montørerne til aftalt tid.
Hilsen Martin

7 de fevereiro de 2024

Hej Martin
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig at du er tilfreds med sælgerens rådgivning samt firmaets kommunikation omkring monteringstid mm. Vi tilstræber alle i Frøsø Køkkenfornyelse hver dag for at gøre vores yderste for at få glade og tilfredse kunder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik nye låger og skuffer 2021, som vi har været fuldt ud tilfredse med.
Desværre var der et par kanter der var gået i stykker og det fik vi skiftet under garantien hurtigt og effektivt. Vil her tilføje at hos Frøsø får man 5 års garanti, hvilket jo er en stor fordel.
Stor ros herfra.

4 de março de 2024

Kære Annette
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du er tilfreds med vores service. Hos Frøsø Køkkenfornyelse tager vi alle garanti sager meget seriøst og som skal løses hurtigst muligt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Frøsø har leveret godt håndværk og…

Frøsø har leveret godt håndværk og kvalitet og jeg er meget tilfreds med det endelige resultat af køkkenfornyelsen.

6 de janeiro de 2024

Kære Dorrit
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du er tilfreds med resultatet. Vi tilstræber alle i Frøsø Køkkenfornyelse hver dag at gøre vores yderste for at få glade og tilfredse kunder. Vi håber at du vil nyde dit "nye" køkken i mange år frem.

En god oplevelse

Fra første kontakt til Carsten fra Frøsø til den afsluttende gave fra Frøsø. En helt igennem god oplevelse. Lidt leveringsproblemer undervejs, men alt blev løst hurtigt og effektivt. Så kan kun anbefale andre at bruge dette firma til køkken renovering.
John Vangsgaard

13 de dezembro de 2023

Kære John
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at i er tilfreds med resultatet. Desværre var leveringen fra fragten forsinket et par dage, så vi måtte skubbe monteringen det samme. Vi tilstræber alle i Frøsø Køkkenfornyelse hver dag at gøre vores yderste for at få glade og tilfredse kunder. Vi håber at i vil nyde jeres "nye" køkken i mange år frem.
Samtidig vil jeg benytte lejligheden til at ønske jer en god jul, samt et godt nytår.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin service og rådgivning igennem hele…

Fin service og rådgivning igennem hele forløbet . Super flot opsætning. Levede helt op til forventningerne !
Rimelig pris.
Gitte & Bo

21 de novembro de 2023

Kære Gitte og Bo
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Det glæder os at i er tilfreds med hele forløbet. Vi tilstræber hver dag alle i Frøsø Køkkenfornyelse at yde vort bedste for at få glade og tilfredse kunder. Vi håber at i vil nyde jeres fornyelse i mange år frem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fint forløb og god kommunikation

Jeg kan varmt anbefale Frøsø Køkkenfornyelse, hvis du ønsker at revitalisere dit eksisterende køkken. Vores køkken er oprindeligt lavet på specialmål, så et helt nyt køkken havde kostet uforholdsmæssigt meget. Ved at at beholde "skelettet" og skifte fronter og "indmad" har vi forlænget levetiden på vores køkken mange år frem.

Vi har været fint tilfredse med forløbet og ikke mindst med kommunikationen med de involverede. Behagelige mennesker.

8 de novembro de 2023

Kære Søren
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget at i er tilfreds med hele forløbet og ikke mindst med kommunikationen. Vi tilstræber alle i Frøsø Køkkenfornyelse hver dag, at yde vort bedste for hver dag at få glade og tilfredse kunder. Vi håber at i vil nyde jeres "nye" køkken i mange år frem.
De bedste hilsner
Frank Foldager

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais