Vores gamle køkken fra 1977 er blevet genfødt som Fugl Fønix, og vores forventninger til fornyelsen er blevet mere end indfriet. Alle låger, fronter, bordplade, vask, armatur og emhætte er blevet sk... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har fået nye fronter til mit køkken, og jeg må sige at jeg er blevet så glad for oplevelsen, god samtale med Claus der stod for opmålingen og rådgivning. Jan stod for montering og det står bare k... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har fået renoveret bryggers og selvom der var nogle udfordringer med at få skjult varmeanlæg fandt I en flot løsning. Vi er meget tilfredse med hele forløbet og kan stærkt anbefale Frøsø. Vh... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har netop fået opdateret vores køkken fra år 2005, og det føles som et helt nyt rum. Det bedste ved hele processen var rådgivningen – vi blev vejledt til at "skære ind til benet", hvilket gav et... Ver mais
A empresa respondeu
Frøsø Køkkenfornyelse sælger køkkener samt låger, bordplader og skuffer. Vi leverer til tiden og nøgleordene er god service, kvalitet og stærke priser.
Oldenvej 7, 3490, Kvistgård, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vores køkken trængte virkeligt til at blive udskiftet. Vi var faktisk meget glade for selve indretningen som vores køkken havde, og alle skuffer og skabe fejlede ikke noget, det var bare laminatet som var sluppet flere steder. Derfor var mødet med Frøsø Køkkenfornyelse det bedste vi kunne løbe ind i. Vi havde fået udleveret en flyer fra Claus, og dagen efter stod han i vores køkken og gav os et tilbud, og vi slog til med det samme. Nogle dage efter kom Frank og målte det hele op. Vi aftalte fornyelsen 3 måneder længere fremme, og Jan arbejdede intensivt i de 2 dage der var sat af, alt var korrekt i opmålingen, ikke en eneste rettelse, han var så professionel, og afleverede det smukkeste arbejde og oprydning. Vi kan med sikkerhed anbefale det 25 år gamle firma, nok er det gammelt, men vi har fået et nyt frisk køkken med skønne massive fronter og vi er meget glade og tilfredse. Tusind tak fra Tommy og Isabelle, Fredensborg

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Blev guidet grundigt og følte os trygge i processen. Alt blev leveret og monteret på en dag, og vi er yderst tilfredse med resultatet. Stor anbefaling herfra!

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Super godt og professionel hele vejen igennem. Flot udført arbejde og løsning. Kan klart anbefales

Renovering af køkken.
Var på boligmasse i Bella Centret hvor vi talte med Claus på en stand og fik en god gennemgang af firmaets produkter. Vi tog imod tilbud om et uforpligtende besøg hvor vi bestilte nye låger,lyslister,sokkel og nogle flere skabe. Det blev opmålt af Frank. Det blev monteret til aftalt tid der var et par små fejl fra lågefabrikkens side som blev rettet hurtigt og nemt af Jan. Alt i alt super rare og professionelt team som kom til aftalte tider. De største anbefalinger herfra. Tommy.

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Glad for resultatet men ventetiden var lidt lang.

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Vi tog en impulsiv beslutning på en messe, og fik aftalt et hjemmebesøg.
Det var god vejledning og klokkeklare aftaler. Nu har vi nærmest et nyt køkken. Det hele passede perfekt og tømreren var omhyggelig og pertentlig.
Vi giver den bedste anbefaling til Frøsø. Helene og Morten

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Seriøst firma med dygtige folk og en indstilling om at projektet skal lykkes fra start til slut. Er super tilfreds med resultatet. Der var et par ting som ikke fungerede som forventet efter opsætning af de nye låger, men det fandt Frøsø en god løsning på så jeg fik god hjælp hele vejen

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Vi oplevede en professionel tilgang/rådgivning til udskiftning af låger og bordplade med vask. Der blev taget god tid til de forskellige muligheder for et “løft” af køkkenet.
Tømrerne, der stod for monteringen af de forskellige køkkendele, var hurtige, effektive og servicemindede.
Vi er ovenud tilfredse med hele forløbet.

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Det har været en super god oplevelse, fra besøg af sælger til lågerne var monteret.
Alle aftaler er overholdt, tidspunkter, priser, farve og kvalitet.
Det er længe siden et firma har levet op til alt hvad der er lovet.
Hvis du overvejer, så kontakt dem.

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Vi har fået et fantastisk nyt køkken!
Vi er nogle meget glade ejere af et “nyt“ køkken, som fra første dag har fået opfyldt vore bedste forventninger til udseende, form og funktion. Ikke mindst forløbet fra det første møde med Claus Langtved, som gav os gode råd med farvevalg og valg af materialer og den senere omhyggelige opmåling samt det meget professionelle team, der monterede køkkenlågerne til perfektion har været en fornøjelse, der har gjort , at vi hele tiden har følt os trygge i processen. Vi kan kun give vore bedste anbefalinger til Frøsø køkkenfornyelse ApS

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Helt igennem flot arbejde. Jeg kan på det varmeste anbefale at benytte køkkenfirmaet Frøsø.

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Min kæreste og jeg fik fornyet vores køkken i februar måned i år og vi er utrolig glade for forløbet og det endelig resultat.
Under formødet med køkken konsulenten havde vi en oplevelse af at blive vejledt og udfordret både i forhold til antal af skuffer og deres placering og ligeledes farvevalg. I forhold til farvevalg blev vi præsenteret for en farve vi nok ikke havde turde ellers, men vi er simpelthen så glade for valget og resultatet. Samtidig var monteringen af køkkenet hurtigt, effektiv og af høj kompetence. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Efter mange overvejelser om skift af det knapt 30 år gamle køkken, hvis indretning vi var glade for, faldt valget på en renovering med Frøsø.
Det har været så nemt og enkelt, samt med nye løsninger som store praktiske udtræks skuffer er en daglig glæde.
Kvaliteten, servicen og pålidelighed har været i top, samtidig med det er en bæredygtig løsning.
Vi kan varmt anbefale Frøsø Køkkenrenovering.

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Vi fik nye køkkenlåger i en flot, blå-grå farve, og vi er meget glade for dem. Køkkenet er som nyt. Alt gik efter planen.

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Vi har fået fornyet vores køkken låger og køkkenet fremstår nu som nyt 🙏 vi har været meget tilfredse med hele processen - lige fra første møde med Frank , til opmåleren og til sidst med montøren , der arbejdede hurtigt , præcist og effektivt.
Kan varmt anbefales til andre 😀

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
en professionel oplevelse får man hos frøsø overalt hvor man møder dem og oplever at de holder hvad de lover med et godt resultat og fantastiske håndværkere
kvaliteten er helt i top,jeg anbefaler varmt frøsø køkken
fornyelse.

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Mit køkken blev fornyet med nye låger. Jeg fik god rådgivning og det blev gjort pæn og hurtig, da de var igang.
Jeg er super tilfreds.

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Vi fik lavet nyt vores køkken . Super flotte!!!
Kan varmt anbefales!
God service af Frank og senere montøreren Jan, der både var effektiv og havde sine ting i orden
Derfor kan I varmt anbefales af andre 🥰🥰👌😎
Mvh
Jiyan Aci

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Fantastisk oplevelse, der holder hele vejen! Lige fra 1. besøg v/Claus Langtved, over opmåling v/Frank Frøsø til montering v/dygtig tømrer Jan. Kvaliteten af køkkenet og skabene på værelser samt monteringen er i topklasse - noget af det bedste jeg har set som mangeårig husejer, der selv har renoveret og bygget en del. Vi har haft god og behagelig sparring gennem hele forløbet, og de er ordholdende, omhyggelige, præcise og har ikke 'sluppet' mit køkken, før det stod tip top. Kan kun anbefales, og så er det samtidig en bæredygtig måde at få et nyt køkken med et nyt look på.

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
har lige fået nye køkkenlåger, så fint og hurtig, på en dag :) det er meget flot, rigtig god service :)

Resposta de Frøsø Køkkenfornyelse
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.