Topkarakter herfra! Frøsø Køkkenfornyelse skiftede vores bordplade, og alt gik perfekt. God hjælp ved opmåling og valg af plade, levering før tid, og montøren kom præcis til aftalt tid og leverede et... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har fået forvandlet vores gamle 80'er køkken til et moderne køkken. Skaberne skiftet til skuffer, lavt overskabe blev højt til luftet og alle låger skiftet. Resultatet meget tilfredsstillende... Ver mais
A empresa respondeu
Super detaljeret opmåling efter en god dialog omkring ønsker og behov. Sælgeren gik først lige før aftensmad, da han lige skulle have de sidste vigtige detaljer på plads og dobbelttjekke målen... Ver mais
A empresa respondeu
Renovering af vores køkken blev udført af Frøsø køkkenfornyelse. Den startede med god opmåling af Frank, stor Tak til Dig!!!. Selve renovering bestået af nye bordpladerne, låger, fronter på skufferne... Ver mais
A empresa respondeu
Frøsø Køkkenfornyelse sælger køkkener samt låger, bordplader og skuffer. Vi leverer til tiden og nøgleordene er god service, kvalitet og stærke priser.
Oldenvej 7, 3490, Kvistgård, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi har desværre hyret denne virksomhed til at lave vores køkken, de har nu været i gang i 5 måneder!! Og køkknet er ikke færdig endnu, da vi bliver ved med at opdage fejl og mangler!
- Skæve skabs låger, som har nu været under genbestilling i over en måned
- De havde åbenbart ikke tænkt sig at sætte lister mellem køkkenbordene og væggen..hvilket er jo en vigtig ting for at forhindre vandskader ved bordene. Vi måtte selv bede dem (eksperterne) om at sætte det op, de fik sat nogen ved det ene bord, som ikke er egnet til at sætte ved et komfur. Listen har allerede fået en brandskade fra en gryde, hvilket betyder at den ikke er brandsikker heller.
- Køkkenbordet ved vasken havde de mæst ind så det bullet i midten, og vi måtte bestille et nyt bord. Den ny bord har nu stået i vores stue i 3 uger,
-kommunikationen med dem har været utrolig dårlig, de svare ikke altid med det samme, man må prikke til dem flere gang før de reagere. Jeg er ret utryg ved at jeg har købt det her køkken, fordi hvis der sker noget med den i fremtiden så bliver det sgu en hovedpine at kontakte dem og reklamer på det.
- Vi venter fortsat på at de færdiggøre vores køkken på ubestemt tid.. et køkken er jo ikke et værelse som man godt kan undvære i 5 måneder, og det er heller ikke fordi vi har betalt billige penge for det.
- jeg har fået anbefalet dem af mine naboer i Ishøj- Elmelunden, og jeg havde derfor tillide til dem, men jeg vil helt klart advare mine andre naboer i vores Facebook gruppe mod at hyre dem!
Jeg vil helt klart ikke anbefale dem videre grundet det dårlig behandling og det total langtrukket proces!

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Tilfreds med hele forløbet - fra godt oplæg, forslag til lidt fornyelse og fornuftigt tilbud fra Lars - til hurtig montering af Adam - kan bestemt anbefales.
Vh Anette Bjerre

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Tak for svar frank men vi står alligevel stadig med et køkken som vi ikke.mener som fremstår som nyt da vi. Stadig efter to besøg hår skuffer der gaber han skar endda af både skuffer og bestik indsats mener vi ikke er ok hilsen Heidi og Finn i enslev

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Virkeligt flot køkken jeg har nu. Har fået nye låger,bordplade og håndvask. Ligner et nyt køkken. Håndværker der opsatte det virkelig dygtig. Han kom enda tilbage og sætte glasplader op da min maler ikke var færdig.
Jeg havde besøg af sælger der havde rigtig mange prøver med på det hele. Han hjalp med at løse et problem i køkkenet så jeg fik låger over det hele. Så kom opmåling og derefter håndværker. Alt passede perfekt. Færdig på 1 dag. Pris rigtig fin og meget billigere end nyt køkken.
Har anbefalet min søster at bruge dem.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Vi fik lavet vores køkken i november, og vi er yderst tilfredse med resultatet. Køkkenet fungerer og fremstår som et helt nyt køkken. Det kan vi kun anbefale.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Vi ville have nyt køkken men havde ikke råd til at lave det hele om og så fik vi at vide at vi skulle kontakte Frøsø Køkkenfornyelse. Og hold op hvor er vi glade for det valg. De er simpelthen så dygtige og guider kun én i den helt rigtige retning. Så nu står vi med et så flot køkken udført af en rigtig dygtig håndværker. Vi er SÅ glade og vil til hver en tid bruge dem igen. De kan klart anbefales!

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Vi har fået et stort set helt nyt køkken som er udført efter aftale og til den aftalte pris. Resultat af god håndværksmæssig kvalitet, god kommunikation og målrettet indsats.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Vi har flere gange bedt om et svar på en reklamationssag af Claus vedr: Ordrebekræftelsesnr. 11095.
Et par køkkenelementers belægning er slået fra, og vi ønsker dem repareret indenfor garantien.
Men at Claus simpelt hen bare holder os hen, er helt useriøst.
Jeg gik et par år og tænkte på et nyt køkken, mit gamle var trist og gråt, ganske enkelt kedeligt. En dag så jeg muligheden for færre penge og mindre besvær, nemlig at udskifte fronterne på skabe og skuffer. Nu var det bare at handle, så det gjorde jeg. Kontaktede Frøsø Køkkenfornyelse, super service fra sælger til kontor til montører. Da dagen oprandt for montering af mine nye låger mødte 2 montører op med alt til faget hørende, (de gjorde endda rent efter dem). Jeg svæver endnu, tænk et nyt køkken til under halv pris og uden svineri og besvær med at fjerne det gamle køkken. Jeg fik endda 2 skuffesektioner, så jeg ikke skal på knæ for at se hvad der står inderst i skabet. Så skal I har nyt eller forny jeres køkken, så gå til Frøsø først. I bliver ikke skuffet. Mange glade tanker fra Ammanda Holm

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Vi fik nye låger og et par skabe i november 2019, alt er velfungerende og vi er meget tilfredse. En foliekant på en låge, som er ved vores ovn, er krakeleret en smule. Jeg var i kontakt med Frank fra Frøsø i denne uge, og skaden bliver udbedret i kommende uge.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Man skal da lede længe efter så dårlig kommunikation som der er i dette firma.
En charlatan af en sælger, det eneste gode ved ham, var en ok pris. Skulle skrive under på købsaftalen på en computer uden at kunne se hvad man skrev under på. Det viste sig efter jeg endelig fik en mail, måtte rykke for den, med kontrakten at der stod en leveringstid på 8-12 uger, så de er virkelig dækket ind i forhold til det jeg vil brokke mig over. Sælger lover levering og montering på Max. 6 uger, så jeg bliver træt af at skulle give lyd til sælger flere gange om at få sat gang i opmåling - sælger lover alle gangene om at få det sat i gang. - 3. gang lykkens gang, og det var først der at montøren havde fået det at vide.
Montøren havde fået at vide af sælger, der var 10 dages levering på bordplade, men gav dem et par dage mere at løbe på og aftalte en tid hvor den så kunne monteres. Montør skulle være her kl. 8.30, men bordplade kom kl. 15 - hvor smart er det - hvor er kommunikationen henne. Montøren har spildt en masse timer - det må da koste Frøsø en stor regning - og jeg kunne ikke overholde mine aftaler hen på aftenen, da montøren ikke var færdig. Ringede til sælger 3 gange, de 2 gange lovede han at ringe tilbage - skrev yderligere sms til ham - virkelig latterlig sælger - han ved åbenbart godt han har lavet noget møg - men er åbenbart ikke voksen nok til at tage ansvar for det. Ringer man til bossen himself bliver man bare spist af med at de har overholdt deres - "8-12 uger". Ingen kompensation - PAS PÅ DERUDE . Montøren er en god og dygtig mand (Håber han får ekstra betaling for spildt tid) det kan man ikke sige om sælgeren Kenn Mikkelsen

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Det har været en fornøjelse at anvende Frøsø Køkkenfornyelse som leverandør. Dygtig sælger, perfekt opmåling og installationen blev udført perfekt og professionelt både hvad angår tidspunkt for aftale installationens kvalitet.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Fuldstændig useriøst og uprofessionelt forløb med en sælger der anede meget lidt om produkterne og gav et tilbud som vi valgte at sige ja tak til da prisen var meget skarp. Der var ikke det han ikke ku klare. Jeg fik en sms (efter 2-3 ugers snakke frem og tilbage) om han måtte bakke ud da de ikke kunne levere den løsning jeg ønskede. Den løsning jeg ænskede var så noget sælgeren havde sagt "ork ja det kan sagtens lade sig gøre" - Jeg ku vælge lige præcis den farve jeg ville etc. Da han sagde det ønskede ikke kunne lade sig gøre, efterspurgte jeg flere gange hvad lignende der så kunne lade sig gøre. Det fik jeg aldrig svar på.
For som hans 2.grund var: De ville tabe for mange penge på det tilbud han havde givet mig.
Så alt i alt bakkede han ud fordi han havde fortrudt den pris han gav os!
Som tidligere sælger vil jeg anbefale jer FRØSØ at fortælle kunden hvad I kan levere og hvad I ikke kan levere og SÅ er det kunden der beslutter om de vil bakke ud, ikke jer! Spild af vores tid, tid vi kunne ha brugt på et andet firma.
Jeg klagede til direktøren af virksomheden og sendte ham alt mail korrespondace mellem mig og sælgeren så han kunne se sort på hvid hvad aftalen var. Han bakkede hans sælger fuldstændig op og ville ret flabet ikke høre på mig. Jeg spørger ham flere gange om han har set den mail korrespondance jeg har sendt til ham da jeg slet ikke forstår hans argumenter, hvor han efter 10 minutters dialog, siger "nej, for han kunne ikke læse den grundet dårlig opløsning på billederne jeg sendte" - Ergo han var slet ikke interesseret i at se sagen fra kundes side af og havde besluttet sig for de ikke ville lave køkken hos os. Han lovede at vende tilbage til mig, jeg rykkede ham et par gange og han svarede mig aldrig igen. Jeg vil desværre ikke anbefale dem til nogen. Til gengæld fik vi en MEGET proffesionel behandling af OK KØKKENRENOVERING - Så kontakt dem istedet.
Og det passer ....
Nyt køkken på een dag. Tømren kom klokken 8 om morgenen og gik midt på eftermiddagen - nye låger og lister, bordpladen hævet, skuffer i stedet for underskabe ... alt glider og lukker lydløst. Det er SÅ godt. Og så er prisen jo en fed sidegevinst.... det hele kostede cirka det samme som to Ole Wancher Colonialstole få et slidt, gammelt køkken med alt for lavt køkkenbord til at fungere og fremstå som et moderne køkken med et look, der passer til vores gamle “københavnerlejlighed” med originale fliser på væggen.
Frøsø- folkene yderst flinke, hurtige og imødekommende. De er kort sagt til at tale med, de holder hvad, de lover Og de rydder opefter sig.
Det er i øvrigt anden gang, jeg har brugt dem - første gang i et parcelhus i Jylland. Og nu på Sjælland.
Marie

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Det har været værd at vente på min køkkenfornyelse, bordplader, skuffefronter og låger.
Morten firmaets nye montør fra: "Berg´S Tømrer & Snedker" i Nørresundby har været professionel til fingerspidserne og samtidig med et godt gemyt.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Jeg kan kun anbefale Frøsø køkkenfornyelse. Alt gik efter planen og resultatet er blevet flot. Det var en super håndværker der gik stille og roligt og blev færdig til den lovede tid. Flot arbejde. Han skal have ros. Mvh Solveig Petersen

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Det har været en god oplevelse at bruge Frøsø Køkkenfornyelse.
Alt har fungeret lige fra opmåling og til opsætning.
Nye låger og køkkenbord.
Montøren Finn var super og meget effektiv.
Kan kun anbefale Frøsø Køkkenfornyelse til andre.
Venlig hilsen
Irene Poulsen

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Tak til Lars Dahlin og Frøsø Køkkenfornyelse.
Jeg har fået det fedeste køkken. Top professionelle fra 1 besøg af Lars til monteringen af nye låger / bordplade. Snedkeren har udført sit arbejde til mere en 5 stjerner. Jeg ved hvad jeg snakker om, da jeg selv er inde for køkkenbranchen.
De vil blive anbefalet til alle jeg kender.
De bedste hilsner fra Heidi

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Skulle have renoveret mit lille bitte køkken - 2x2 meter med 5 nye skabe og bordplade med vask. Det tog mere end 8 måneder fra bestilling til næsten færdig montage (der mangler stadig en liste) - samt 5 monteringsdage!
Flere fejl-opmålinger og dårlig kommunikation prægede hele forløbet.
Frøsø får 2 stjerner da køkkenet trods alt blev OK og montøren var flink og omhyggelig.
Kan ikke anbefale Frøsø - kun hvis I er i besiddelse af mange penge, kan vente længe på resultatet og har stor tålmodighed.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.