Fruentimmerture byvandring København Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En helt fantastisk byvandring – varm, levende, underholdende og fuld af overraskelser! Vi kan varmt anbefale Danner, darlings og dygtige damer. Det er ikke bare en byvandring – det er his... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var i går på min anden byvandring med Fruentimmerture, og igen var turen sjov, tankevækkende og lærte mig nye ting om min by og mit land - tilsat en skøn omgang feminisme.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En unik oplevelse venter på dig med Fruentimmerture gennem København's historie. Dyk ned i fortællingerne om stærke kvinder, fra fiskerpiger og glædespiger til historiske bedrifter, der har formet b... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Entretenimento para Empresas
  6. Provedor de excursões culturais
  7. Sociedade Histórica

Escrito pela empresa

Fruentimmerture tager dig med på byvandring rundt i det gamle København, hvis historie er mageløs og uden sidestykke. Og kender du ikke Københavns historie , så er det måske på tide? Den er jo trods alt en del af din DNA ;-) På mine byvandringer er der altid et særligt fokus på kvindernes historie, som ikke hidtil er blevet fortalt, så nu kan både mænd og kvinder spejle sig og der er dobbelt så meget at fortælle om på firmaturen, jubilæet, fødselsdagen, mandeaftenen, tøseturen, teambuilding dagen. Vi skræddersyer gerne private byvandringer og/eller du kan komme på åbne ture. Chek hjemmesiden Fruentimmerture.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

En helt fantastisk byvandring

Vi kan varmt anbefale Danner, darlings og dygtige damer. Det er ikke bare en byvandring – det er historiefortælling, når det er allerbedst.

Dorte formår på en helt særlig måde at gøre historien levende. Hun fortæller med både humor, engagement og masser af personlighed, og man bliver hurtigt fanget af de mange fascinerende kvindeskæbner, som har sat deres aftryk på København – både de kendte og dem, som alt for ofte er blevet glemt i historien.

Det bedste er næsten, at man går rundt i gader, man måske har gået i hundredvis af gange, og pludselig ser man dem på en helt anden måde. Man får historierne, dramaet, menneskene og de små finurlige detaljer med – og der bliver både grinet, lyttet og tænkt undervejs.

Dorte har en fantastisk evne til at fortælle, så man føler, man står midt i historierne. Hun er vidende uden at blive tør, sjov uden at det bliver påtaget, og hun har en helt særlig energi, som gør turen utrolig levende.

Vi gik derfra med følelsen af både at være blevet underholdt og have lært en masse. Og ikke mindst med lyst til at tage med på endnu en af Fruentimmerturene.

En kæmpe anbefaling herfra – især hvis du tror, du kender København. Det gør du måske ikke helt alligevel.

19 de setembro de 2026

Kære Rikke
Af hjerte tak for din feedback ... jeg blev SÅ glad og har brugt den som et opslag på FB og Insta. :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk spændende og oplysende tur

Fantastisk spændende og oplysende tur. Dorte fortæller levende og sjovt, og hun har en meget stor viden indenfor feltet. Jeg vil klart anbefale at opleve hendes ture. Jeg har selv deltaget på flere, inkl på privat gruppetur, og jeg er hver gang blevet imponeret over hendes viden, formidlings evner og skønne humor. Hun er dygtig og formår at fortælle om et gammelt København, som næsten opleves levende med hendes beskrivelser og historier.

12 de setembro de 2026

Resposta da Fruentimmerture byvandring København

Kære Line. Tusind tak for din fine feedback. Den kommer jeg til at fremhæve på FB eller min hjemmeside. Det betyder meget for mig. :-)

Fantastisk byvandring

5 de setembro de 2026

Resposta da Fruentimmerture byvandring København

Tak for dejlig feedback :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dorte er en dygtig formidler

Dorte er en dygtig formidler, som fortæller de bedste historier fra det gamle København.
Det er interessant og man får mange detaljer.
En tur der huskes.

8 de agosto de 2026

Resposta da Fruentimmerture byvandring København

Tak for din dejlige feedback :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var sammen med 3 veninder på…

Jeg var sammen med 3 veninder på byvandring med Dorte, med flere forskellige kvindefortællinger i hovedrollen. Turen var både oplysende og underholdende. Dorte er en virkelig fremragende og dygtig fortæller/formidler, som formår at gøre historien interessant og levende. Og skønt at få sat spotlys på så mange oversete kvinder i historien.

20 de agosto de 2026

Resposta da Fruentimmerture byvandring København

Tak for din dejlige feedback :-)

Blåstrømper, Rødstrømper og Netstrømper

Blåstrømper, Rødstrømper og Netstrømper. Fantastisk oplevelse. Vi var en gruppe på 10 personer fra arbejde, som havde tilmeldt os ovenstående tur 1. maj. Virkelig en god oplevelse på alle parametre: underholdning, arkitektur, historie, kvindehistorier

1 de maio de 2026

Resposta da Fruentimmerture byvandring København

Tak - dejligt at fik en god oplevelse :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En oplysende rigtig fin rundtur i…

En oplysende rigtig fin rundtur i Københavns gader med kvinder som frontfigurer. En påmindelse om at mænd har skrevet historien, men at kvinder også har levet i alle de år der er gået.
Book en tur det fortryder du ikke 👍

2 de maio de 2026

Resposta da Fruentimmerture byvandring København

Tak for roserne - dejligt at fik en god oplevelse :-)

Medrivende fruentimmertur med Dorte Persson

En tur gennem det gamle København med Dorte Persson som formidler er virkelig en rundtur, man ikke glemmer. Dortes store viden og fortællekunst, der blev båret af humor og talent for teater gjorde den ekstra mindeværdig.

28 de março de 2026

Resposta da Fruentimmerture byvandring København

Tak for din fine anmeldelse - jeg håber vi ses en anden gang :-)

En fabelagtig Fruentimmer byvandring

En fabelagtig Fruentimmer byvandring. Dorte er en super dygtig storyteller med stor historiekendskab, skæve fortællinger og fortalt med både seriøsitet og humor.
Jeg skal bestemt på flere af Dortes byvandringer.

28 de fevereiro de 2026

Resposta da Fruentimmerture byvandring København

Hvor er det bare godt at høre - vi ses. Tusind tak !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk historieformidling med humor og hygge

Dorte er bare den bedste guide i Københavns historie! Byvandringerne er altid fulde af spændende historier med finurlige koblinger til nutiden, kendte personer og ordsprog, man pludselig ser i et nyt lys. Og fruentimmerture er IKKE kun for fruentimmere, men for ALLE. Mine varmeste anbefalinger!

14 de fevereiro de 2026

Resposta da Fruentimmerture byvandring København

Wow hvor skønt at høre ... spred enelig budskabet blandt dine venner. Vi ses :-)

Skøn tur

Skøn tur! Gode historier, godt fortalt. Ikke for kort, ikke for lang - men lige tilpas.
Kan varmt anbefales.

23 de janeiro de 2026

tusind tak :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for gode byvandringer..

Jeg har nu været på 2 Fruentimmer-ture med Dorte. Begge ture har været en fornøjelse. Du kan din historie og formidler den på en spændende, levende og humoristisk måde. Man går hjem med flere aha-oplevelser og gode historier på fortidens ordsprog og det gamle København.
Stor anbefaling herfra :)

15 de setembro de 2025

Og måske vi ses på denn 3 tur? Tusind tak

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super underholdende og anderledes…

Super underholdende og anderledes byvandring. Vi napper helt sikkert nogle flere fortællinger. Jette

30 de agosto de 2025

Hej Jette
Tak for roserne - i er SÅ velkomne :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fantastisk sjov og lærerig oplevelse…

En fantastisk sjov og lærerig oplevelse at blive guidet igennem det gamle middelalder - København og få fortalt et væld af spændende historiske fortællinger om bydele, personer og de udtryk vi stadig bruger i vores sprog og som er opstået i Københavns gamle gader. SÅ interessant 👏..og så med fokus også pa kvindernes historie!
Wow 👍

23 de agosto de 2025

Resposta da Fruentimmerture byvandring København

Hej Kirsten Tak for din feedback - så dejligt at du kan lide byens fortællinger og forstår at værdsætte såvel det sproglige som det særlige perspektiv på kvindernes fortællinger. Skøønt at være guide for dig og dine, jeg håber i havde en rigtig dejlig dag .

Fantastisk tur

Fantastisk tur. Kan varmt anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 de agosto de 2025

Tak Yvonne :-)

Gad godt en tur mere.

God intro, god stemme, gode historier, gode nye vinkler på mit elskede København. Velsignet af giodt vejr.
Gad godt en tur mere.
Men hvad hed bødlen? Det er mit sidste spørgsmål 🤣

8 de agosto de 2025

Resposta da Fruentimmerture byvandring København

Ja nemlig "dit elskede København". Det er skønt med tilhørsfølelse til sin by. Tak for roserne Maja og du er SÅ velkommen. Jeg har 9 ture du kan vælge imellem , så mon ikke vi ses :-) Bøddelen hed sigurd den Grusomme og havde klap får øjet og lus i skindpelsen ;-)))

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dorte var en meget kompetent og levende…

Dorte var en meget kompetent og levende fortæller, og hun var god til at kombinere fakts og små anekdoter på en måde, så man både følte sig underholdt og oplyst .
Turen hed : “ Danner, darlings og dygtige damer “, og kan kun anbefales .

5 de julho de 2025

Resposta da Fruentimmerture byvandring København

Kære Heidi - tak for din anbefaling , det glæder mig meget at du fik noget godt ud af turen :-)

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais