Fantastisk spændende og oplysende tur. Dorte fortæller levende og sjovt, og hun har en meget stor viden indenfor feltet. Jeg vil klart anbefale at opleve hendes ture. Jeg har selv deltaget på flere, i... Ver mais
A empresa respondeu
En helt fantastisk byvandring – varm, levende, underholdende og fuld af overraskelser! Vi kan varmt anbefale Danner, darlings og dygtige damer. Det er ikke bare en byvandring – det er his... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var i går på min anden byvandring med Fruentimmerture, og igen var turen sjov, tankevækkende og lærte mig nye ting om min by og mit land - tilsat en skøn omgang feminisme.
A empresa respondeu
En unik oplevelse venter på dig med Fruentimmerture gennem København's historie. Dyk ned i fortællingerne om stærke kvinder, fra fiskerpiger og glædespiger til historiske bedrifter, der har formet b... Ver mais
A empresa respondeu
Fruentimmerture tager dig med på byvandring rundt i det gamle København, hvis historie er mageløs og uden sidestykke. Og kender du ikke Københavns historie , så er det måske på tide? Den er jo trods alt en del af din DNA ;-) På mine byvandringer er der altid et særligt fokus på kvindernes historie, som ikke hidtil er blevet fortalt, så nu kan både mænd og kvinder spejle sig og der er dobbelt så meget at fortælle om på firmaturen, jubilæet, fødselsdagen, mandeaftenen, tøseturen, teambuilding dagen. Vi skræddersyer gerne private byvandringer og/eller du kan komme på åbne ture. Chek hjemmesiden Fruentimmerture.dk
Markvej 7, 2400, København NV, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gode og finurlige historier om historien
God formidler og dejligt at få nogle andre take på den Københavnske historie.

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Meget underholdende byvandring med masser af sjove historier og anderledes vinkler på både kendte og ukendte kvinder gennem tiden.

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Dorte er en gudsbenådet fortæller, og hun udvælger yderst interessante historier at dele. Mine fødselsdagsgæster var alle vildt begejstrede for "Blåstrømper, Rødstrømper og Netstrømper". Fruentimmerture rocks!!

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Vi (mor, far og jeg) har netop været på Dortes byvandring "Blåstrømpe, rødstrømper og netstrømper", og var alle super godt underholdt på hele turen, der var fyldt med spændende historie og sjove fortællinger.
Vi skal helt sikkert prøve nogle af hendes andre vandringer!
Tak for turen!

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Jeg var i lørdags med på en byvandring, “Farlige fruer og Frøkener” , som blev fortalt af Dorte Rud Persson ⭐️ Er sjældent blevet så godt “underholdt”, når det gælder fortælling af vores DK historie, Dorte vidste SÅ meget og fortalte det SÅ godt, til UG ⭐️

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Fantastisk inspirerende, lærerig og underholdende ture😊

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Super guide! Dorte er Inspirerende og skarp formidler, om historiske kvinder og barske levede liv. Sørger for at alle er med og man misser ikke et eneste ord af fortællingerne, uanset hvor man er på turen.

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Lørdag den 2. september 2023 var vi en gruppe på "Fruentimmertur". Det var en herlig, munter og informativ oplevelse leveret af Dorte Persson med alskens interessante historier. En oplevelse som kan anbefales på det varmeste.

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Vi bookede Dorthe til en byvandring - Fruentimmertur - ifb. med et sommer-arrangement på arbejde.
Det blev til en skøn byvandring med god formidling, interessante historier og en god portion humor!

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Så har vi igen været på tur. Handel, hor og hurlumhej. Masser af spændende historier og oven i et godt grin. Kan varmt anbefales

Skøn fortæller
Vidende fortæller med masser af krydderi
De 90 minutter fløj afsted.

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Dorte er super god til at formidle historier, med humor og et glimt i øjet.
Der var gode grin, der blev fortalt vildt spændende historier, og en af dem handlede om den måske første Me too hændelse.
Gør dig selv en tjeneste - book en tur med fruentimmer ture. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg tager en tur.

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Underholdende, indsigtsfuld og en passende snert af politisk ukorrekthed. Dorte er en superb fortæller, der formår at gøre den københavnske (kvinde)historie levende. Anbefales til alle, der har mod på at dykke ned heri.

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Vi var fem “fruentimmere” som havde fornøjelsen at deltage i turen d. 22.6. Det var interessant, underholdende og fyldt med spændende anekdoter. Kan varmt anbefales

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Har været på flere byvandringsture i København med flere forskellige historiker og fortællere. Men aldrig noget der har været så godt som idag. Dorthe som stod for turen, guidede os igennem “Farlige fruentimmere og frøkener” på allerbedste både vidende og humoristiske vis. Tager helt klart med på en af hendes andre ture snart👍👍🤩🤩 5 stjerner herfra

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Fantastisk byvandring og gode fortællinger

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Dorte er en fantastisk formidler og formidlede med varme og glimt i øjet. Jeg er vild med, at fokus er på kvinder gennem historien og det, som de som enkeltpersoner og som gruppe har bidraget til i vores historie - så vigtigt at det bliver videregivet, da det fylder så lidt i den publicerede og videregivne historie.
Jeg har allerede booket min næste vandring hos Dorte!

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.