Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Dårlig betjening

Meget ufleksibel betjening - take away er udsolgt for i aften - fredag klokken er 19. Andre tilfælde hvor vi er kommet forbi onsdag aften alt er booket og der gives ikke mulighed for alternativer de unge medarbejdere gør ikke meget for kunderne og musikken er meget høj i restauranten

13 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi besøgte Fru Geest og havde en…

Vi besøgte Fru Geest og havde en blandet oplevelse.

De unge medarbejdere var søde, venlige og imødekommende, og selve maden var god – den vil vi give en solid 7/10.

Desværre blev oplevelsen trukket væsentligt ned af servicen omkring stemningen i restauranten. Vi bad gentagende gange om at få dæmpet musikken i baggrunden, da den var alt for høj. Svaret var hver gang, at musikken “styres automatisk efter hvor mange mennesker der er i restauranten”. Det virkede meget ufleksibelt – især når vi var de eneste gæster på stedet.

Når man som gæst bliver afvist på den måde, føles det som dårlig service, uanset forklaringen. Det er ærgerligt, for lidt mere lydhørhed havde gjort oplevelsen markant bedre.

10 de dezembro de 2025

Dårlig pizza på Upstairs

Upstairs i Aabenraa laver italiensk mad, skriver de. Jeg fik serveret deres pizza bianco og blev vældig skuffet. Smagen på fyldet var god, men bunden var en gang sjask og kanterne delvist ubagte. Så kartoffelskiverne på pizzaen blev spist og resten sendt ud. Her kommer vi ikke igen.
(Caféen nedenunder, Fru Geest, plejer til gengæld at servere lækre retter)

5 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var forbi tilfældigt

Var forbi tilfældigt - og var nødt til at komme igen. Helt fantastisk sted. Skønne omgivelser, hygge, og duft af hjemmebag fra køkkenet. Har aldrig fået så gode drinks og aldrig nogensinde fået så god en club sandwich. Ubeskriveligt lækkert! Her bliver der kælet for tingene. Ærgrer os kun over bare at være turister, og ikke kunne besøge dette dejlige sted noget oftere!! De fortjener stor ros!!

3 de junho de 2023

Forfærdelig pizza

Forfærdelig pizza, den var brændt, og sjasket ind, hørt så meget godt om det, og så får man sådan en omgang, alt pizzaen røg i skraldespanden herhjemme, føj for den.. 119kr x2 det svineri, at leverer sådan en omgang.

Ifølge anmeldelserne, ser det ud som om i sagtens kan lave mad, men at det kun er hver 4-5 gang i rammer plet, det for ringe.

17 de fevereiro de 2023

Frugeest

Frugeest - Upstairs var ikke at træffe på tlf. så møder op i restauranten for at bestille 4 pizzaer. Der er ingen kunder at se i hele restauranten, men på trods af dette kan de ikke lave 4 pizzaer grundet travlhed.
Dårlig service og oplevelse.

2 de fevereiro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais