Misinformering
Jeg købte en Bedford J5 1958 på Klaravik, som var sat til salg af Fuglebjerg Autoophug. Den var beskrevet som godt kørende og i god stand. Jeg henter bilen og kører ca en kilometer, så begynder den at sprutte og hakke. Jeg ved det betyder at den ikke får tilsrækkeligt med benzin, derfor måtte jeg køre ca 100 kilometer hjem med 45-50 km i timen. 5 km før jeg var hjemme døde bilen, ingen strøm tilbage. Ved gennemgang af bilen, jeg er mekaniker, ser jeg at der ingen pakninger var mellem manifold og topstykke, dynamo er uvirksom, benzinslanger var så rådne at de lækkede benzin, hvorved sugeeffekten var meget begrænset. Strømfordeler havde nye dele som var monteret forkert, således at rotor var knækket. Det er mig en gåde at bilen overhovedet kunne køre. Alle fire bagdæk var slidt ned til ulovligt, benzinmåler samt temperaturmåler er uvirksomme. Jeg har kontaktet sælger, som har undladt at svare. Han virkede meget høflig og reel ved møde, men det var glemt såsnart papirer var underskrevet. Jeg må anbefale at man går i en stor bue udenom Fuglebjerg Autoophug, medmindre han godtgør mig min tid og reservedele. Hurtigt estimat, ca 8000kr.
15 de agosto de 2022
Avaliação não solicitada