Fuglsang InspireAvaliações

1. Escola de Educação para Adultos
  2. Life Coach

Fuglsang Inspire er et sted, hvor du kan lande. Måske er du ung og føler dig overvældet af forventninger, valg og tanker. Måske er du voksen og har mistet retning, energi eller troen på dig selv. Måske fungerer du udadtil – men indeni er der uro. Hos mig bliver du mødt uden diagnoser, uden analyser og uden at skulle “fikses”. Mit arbejde tager afsæt i forståelsen bag De 3 Principper – at vores oplevelse af livet skabes indefra gennem tanker, bevidsthed og livskraft. Når vi får øje på det, falder noget naturligt til ro. Klarhed opstår. Og vi begynder at mærke os selv igen. Mental sundhed er ikke noget, vi skal skabe. Den er allerede i os. Jeg ved det, fordi jeg selv søgte i mere end 25 år – og fandt hjem, da jeg opdagede, at det, jeg ledte efter, aldrig havde været væk.

Muito Bom

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

De 3 principper

Linda er en fantastisk formidler.Jeg var til hendes foredrag om de 3 principper,og hun har en helt særlig evne til at forklare tingene på en enkel og nærværende måde.

Hun kan med sin ro og mildhed gi en følelsen a større forståelse for de 3p ,og kunne mærke efter hvordan tingene falder mere på plads .
Og en større forståelse for mine tanker

Jeg kan varmt anbefale foredrag med Linda hvis man er nysgerrige på de 3 principper og personlig udvikling ♥️

1 de março de 2026

Workshop

Jeg har deltaget i en workshop hos Linda, hvor der var en kombination af meditativ saunagus og efterfølgende fordybelse, vidensdeling, indsigt i hvordan vi som mennesker konstant fyldes af indtryk og tanker: om det aktive valg i at tage styring over tanker og dermed følelser.
Jeg oplever Linda som en dygtig og meget behagelig facilitator der giver plads og ærligt deler egne erfaringer.

31 de janeiro de 2026