Bedrijf lijkt niet meer te bestaan. Probeer al sinds december 2025 een service afspraak te maken omdat eea niet goed gemonteerd is en opgelost moet worden. 0 reactie op mails, telefoon wordt niet... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Na twee uur wachten maar eens gebeld waar de adviseur blijft. Kreeg een heel verhaal te horen waar ik niets mee kan. Kan niets vertellen over de kwaliteit van de deuren, maar als een afspraak niet... Ver mais
Na mijn offerte aanvraag kreeg ik vrij snel een bericht met (wat later bleek*) een richtbedrag, met de melding dat de aanvraag is ontvangen en spoedig in behandeling wordt genomen. De offerte blee... Ver mais
In vergelijking met anderen wordt de hoofdprijs gevraagd. Ongetwijfeld is dit in verhouding met de kwaliteit die wordt geboden. Prijsverschil met 4 andere aanbieders is 250-780 euro.
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Na wat brainstormen heb ik uiteindelijk voor Garagedeur Nederland gekozen. Dit omdat wij vanuit het mooie Twente namelijk in heel Nederland werken. Het is vrij uniek dat je naast het advies en aankoop, ook de montage kunt laten verrichten door hetzelfde bedrijf. Dit betekent korte lijnen en duidelijke communicatie.
Informações de contato
Smitsbreeweg 4, 7581HE, Enschede, Holanda
- 053 478 89 57
- info@garagedeurnederland.nl
- garagedeurnederland.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
GARAGEDEUR NEDERLAND AANRADER
GARAGEDEUR NEDERLAND AANRADER
Dit is echt een aanrader. Na keuzes gemaakt op de site en telefonisch contact mooie garage deur uitgezocht. Snel een offerte gekregen. Navraag voor een snellere motor ook geen probleem en gelijk offerte aangepast. Zelf ingemeten en foto’s van de situatie gemaild daarna telefonisch besteld.
Na de afgesproken tijd is de deur ook helemaal compleet geleverd. Zelf geïnstalleerd en kreeg ook telefonisch goed advies toen er een vraag was. Ook had ik nog een klein probleempje en dat hebben ze ook prima kosteloos opgelost. Ik heb een prachtige deur voor een aantrekkelijke prijs.
Piet Schoenmakers Oosteind
Vakkundig bedrijf! Aanrader!
Vanaf het begin een accurate reactie op mijn offerte aanvraag. Direct antwoord op mijn vragen. Goede uitleg. Komen afspraken na. Zijn op de afgesproken tijd aanwezig. De deur is keurig geplaatst. Vakkundige mensen. Prijs - kwaliteit verhouding is goed. Eventuele nazorg is beschikbaar. Een bedrijf wat je kan vertrouwen. Aanrader dus!
Fred Dijkstra, Appelscha
Aanvraag ingediend voor het inmeten
Aanvraag ingediend voor het inmeten. Gebeurde dezelfde dag nog direct een scherp geprijsde offerte en 5 weken later zat de deur er al in. Top service totzover.
Toppie! Jos.
Afspraken netjes nagekomen en perfect gemonteerd!
Moeizame installatie, echter tevreden over oplossing
Fe verkoop was wat betreft snelheid, communicatie en kennis goed. De installatie verliep daarentegen moeizaam. Tot drie maal toe moesten ze terugkomen vanwege problemen bij het inmeten en installatie. De communicatie daarover was echter constructief en over de uiteindelijke oplossing zijn we tevreden.
Top bedrijf.
Zeer tevreden over de kwaliteit van de…
Zeer tevreden over de kwaliteit van de geïnstalleerde garagedeur. Installatie niet in 1x goed door een inmeetfout. (Kan gebeuren) Fout is zeer snel hersteld door snel schakelen, duidelijke communicatie en de gemaakte afspraak nakomen.
Kortom zeer tevreden en ga vooral zo door!
Uiterst tevreden
Ik ben erg in mijn nopjes met mijn nieuwe deur.
Een zeer mooie deur voor een erg aantrekkelijke prijs. Geen andere leverancier kwam er ook maar in de buurt.
Snel geleverd, minder dan 3 weken.
Goed gemonteerd door de jongens.
Top
Een firma waar je op kunt bouwen.
Een firma waar je nog het gevoel hebt dat je een klant bent. Komen netjes inmeten indien gewenst en je kunt gelijk je keuze maken voor type deur, kleur etc. Goede montage en vriendelijke monteur. Bij montage bleek er een heel klein deukje in te zitten vanaf de fabriek. Een dag later werd er gelijk naar gekeken en komt er een nieuw paneel. Kortom een firma waar je op kunt bouwen.

Resposta da Garagedeurnederland
Garagedeurnederland uitstekende keus en service
Snelle reactie met bijbehorende documentatie van offerte.
Afspraak voor inmeten garagedeur precies volgens afspraak.
Mooie prijsafspraak met (later) als extra op ons verzoek een gratis 2e handzender!!!!
Nette,snelle,schone montage ook zoals het hoort te zijn!!
Uitstekende reactie op aanvraag van extra controle en deskundige oplossing van (klein) probleempje.
Kortom:van harte aanbevolen.
Harde werkers en redelijk geprijsd.
Wat een topbedrijf is dit !
Wat een topbedrijf is dit !
Van offerte, tot beantwoorden van vragen, tot order, tot levering en facturering alles loopt perfect. De installatie van mijn prachtige grote garagedeur precies cf. afspraak binnen 1 dag geregeld door twee zeer professionele medewerkers. En tegen een prima prijs.
En ook de after-service is prima.
Alles helemaal top. Zeldzaam gewoon.
UItstekend bedrijf
UItstekend bedrijf, garagedeur gemonteerd, werkt perfect. ziet er fantastisch uit. vriendelijk. komen afspraken na. een dikke 10. zal ik zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen.
Super, een eerlijk verhaal, mag je lezen😊
Super, snel antwoord op al je vragen.
Meedenkend in oplossingen, een perfecte afwerking en service, komen stipt alle afspraken na, en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Met mijn 30 jarige bouwervaring zeker in deze tijd weinig bedrijven die zo goed
zijn.
Frans Belgers Groesbeek
Heel tevreden
Heel tevreden. Snel antwoord, vakkundige installatie en vriendelijk!
Echte aanrader!
Top product
Goed geholpen, goed product. Exact op tijd. Wel na inmeten door garagedeur.nl zelf nog wat moeten aanpassen aan muren. Maar afijn de deur paste wel.
TOP BEDRIJF
TOP BEDRIJF
Super aardige mensen.
Veel belangrijker: super deskundig!!
Ze plaatsten een top product.
Veel opties en goed advies.
Keurige gedetailleerde offerte.
Levertijd en plaatsing allemaal uitgevoerd volgens offerte.
Zeer nette prijs, zeer concurrerend
Prima prijs kwaliteit verhouding.

Resposta da Garagedeurnederland
Heel fijne ervaring met het bestellen…
Heel fijne ervaring met het bestellen en laten plaatsen van de nieuwe garagedeur. Een afspraak voor zowel het inmeten, als het uiteindelijk plaatsen was snel gemaakt en beide keren stipt nagekomen. De deur zit er nu heel netjes in - bedankt !

Aanrader!!
Zeer tevreden over uitleg en overleg vooraf gaand aan de gunning van de opdracht. Gaf mij het volste vertrouwen dat 't goed zat. Daar waar andere aanbieders niet eens het fatsoen hadden een aangevraagde offerte aan te bieden, reageerde Garagedeur Nederland direct op mijn vragen omtrent de aangeboden offerte, en corrigeerde de offerte direct tot aan mijn specifieke wensen. Inmeting en montage keurig op afspraak uitgevoerd. Heb er het volste vertrouwen in een goede keuze te hebben gemaakt met Garagdedeur Nederland.

Resposta da Garagedeurnederland
Een TOP bedrijf met prima service en kwaliteit!!
Een top bedrijf met prima service en kwaliteit! Bij een door mij zelf gemaakte foutieve berekening van de afmetingen van de garagedeur werd er gelijk in oplossingen gedacht ipv een probleem. Dit heeft mij een zeer goed gevoel gegeven. Ook de inbouw werd zeer vakkundig uitgevoerd!! Van mij alleen maar lof voor Garagedeur Nederland!!! Edwin Baars uit Westervoort