Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bedrijf lijkt niet meer te bestaan. Probeer al sinds december 2025 een service afspraak te maken omdat eea niet goed gemonteerd is en opgelost moet worden. 0 reactie op mails, telefoon wordt niet... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Na twee uur wachten maar eens gebeld waar de adviseur blijft. Kreeg een heel verhaal te horen waar ik niets mee kan. Kan niets vertellen over de kwaliteit van de deuren, maar als een afspraak niet... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Na mijn offerte aanvraag kreeg ik vrij snel een bericht met (wat later bleek*) een richtbedrag, met de melding dat de aanvraag is ontvangen en spoedig in behandeling wordt genomen. De offerte blee... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

In vergelijking met anderen wordt de hoofdprijs gevraagd. Ongetwijfeld is dit in verhouding met de kwaliteit die wordt geboden. Prijsverschil met 4 andere aanbieders is 250-780 euro.

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Portas de Garagem

Informação fornecida por fontes externas variadas

Na wat brainstormen heb ik uiteindelijk voor Garagedeur Nederland gekozen. Dit omdat wij vanuit het mooie Twente namelijk in heel Nederland werken. Het is vrij uniek dat je naast het advies en aankoop, ook de montage kunt laten verrichten door hetzelfde bedrijf. Dit betekent korte lijnen en duidelijke communicatie.

Informações de contato

2,2

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

54 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

2,2

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Uitstekende service !!!

Uitstekende service !!!

Van het opnemen van de maten, het advies geven in type deur tot het uiteindelijk plaatsen van de deur.

We zijn super blij met het eindresultaat!

Super gedaan

8 de agosto de 2019

Resposta da Garagedeurnederland

Dankjewel voor de mooie review. Veel plezier en vooral gemak gewenst met deze oplossing!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gister heeft garagedeurnederland mijn…

Gister heeft garagedeurnederland mijn nieuwe deur geplaatst, om negen uur ,volgens afspraak, begon Raymond en om twee uur gereed, alles opgeruimd en ook nog een ring telefoon geplaatst en aangesloten. Je hebt hier met een kundig bedrijf te maken die weet wat er doen staat en hun afspraak na komt zonder gezeur. Ook de prijs is heel redelijk, misschien wel te redelijk. Ik ben meer dan tevreden. Hugo Eggerding

6 de agosto de 2019

Hoi Hugo,
Bedankt voor de review en voor het in ons gestelde vertrouwen!
De 2e deur in het mooie Zandvoort en stiekem hopen we op meer natuurlijk in deze prachtige omgeving!
Groetjes Linda

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hadden er eerst een kanteldeur in…

We hadden er eerst een kanteldeur in ztten, als je die dicht deet maakte die heel veel lawaai, maar met deze nieuwe deur van Garagedeurnederland is het super.
En vakkudig geplaatst en afgewerkt, zonder problemen zo als het was afgesproken.
C.M.

27 de julho de 2019

Hoi Chris,
Bedankt voor de leuke review. Veel plezier met de nieuwe deur en we kijken uit naar de lekkere taart binnenkort!
Groetjes Linda

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt super blij met de garagedeur goede…

Echt super blij met de garagedeur goede kwaliteit en vakkundige montage zeker aan te bevelen

1 de julho de 2019

Resposta da Garagedeurnederland

Heel erg bedankt voor deze review en het leuke bericht. Veel plezier met de nieuwe deur en vooral als eerste klant die gebruik maakt van de Maveo app!

Mooi product

Mooi product. Vakkundige installatie. Vriendelijk & gezellig personeel.

25 de junho de 2019

Resposta da Garagedeurnederland

Bedankt voor je review. Vriendelijk en gezellig is geheel wederzijds! Bedankt voor de goeie muziek en tot gauw voor de puntjes op de i!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijk verhaal, goede service, mooi resultaat!

Na een lange zoektocht op internet en legio offertes variërend tussen € 3200 en € 1450, heb ik uiteindelijk gekozen voor Garagedeurnederland. De communicatie verliep vanaf het begin snel, professioneel en heel prettig, geen verkoop 'praatjes' maar duidelijke uitleg. De garagedeur is ondertussen geplaatst, top afgewerkt en de oude deur gedemonteerd en meegenomen (dit was meegenomen in de offerte), alles volgens afspraak. Ik ben erg tevreden, precies wat ik wilde, een deur van hele goede kwaliteit voor een hele goede prijs! Van harte aan te bevelen!

21 de junho de 2019

Hi Wendy,
Bedankt voor je leuke review en leuke mail. Heel veel plezier van je mooie deur in het heerlijke Zandvoort.
Groetjes!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele hoge kwaliteit en een hele goede…

Hele hoge kwaliteit en een hele goede service en prijs. Duidelijke afspraken en vakwerk bij de montage. Alles ook weer netjes opgeruimd. Geweldig gedaan heel erg bedankt. Alfons

17 de junho de 2019

Hoi Alfons,
Deze reviews, daar doen we het voor. En natuurlijk leuk om onze deuren ook in mijn geboorteplaats Amsterdam te mogen plaatsen! Heel veel plezier met de deuren!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige service van Garagedeur…

Geweldige service van Garagedeur Nederland!
Iets langere levertijd,maar wel een perfecte levering en zeer vakkundige plaatsing.
Trots op de nieuwe deur en de geweldige service!
Wat een top bedrijf!

17 de maio de 2019

Resposta da Garagedeurnederland

We hopen dat je schoonmoeder nog lang plezier mag hebben van de deur. Bedankt voor de leuke review !

Top bedrijf

Zeer tevreden met de garagedeur. Uitstekende kwaliteit en niks is teveel gevraagd.

9 de maio de 2019

Resposta da Garagedeurnederland

Bedankt voor deze mooie review en we wensen u heel veel plezier met uw garagedeur!

Vakkundige en snelle montage

Fijne communicatie en je kan snel met ze schakelen. We hadden een garagedeur met loopdeur besteld en zijn meer dan tevreden over het resultaat. Vakkundig en snel geïnstalleerd.

7 de maio de 2019

Resposta da Garagedeurnederland

Bedankt voor de review. De deur is dan ook een plaatje! Heel veel plezier ermee :)

Zeer tevreden over Garagedeur Nederland

Garagedeur Nederland heeft bij ons een elektrische sectionale garagedeur geplaatst en de vorige garagedeur verwijderd en meegenomen. De communicatie verliep snel en prettig, men was (klant)vriendelijk en de geleverde service was van uitstekende kwaliteit. We hebben er niets op aan te merken!

27 de abril de 2019

Hoi Anita,
Dankjewel voor jullie review. Veel plezier met de deur!

Goede en snelle service

Goede en snelle service! Vriendelijke medewerkers aan de telefoon en bij de installatie. Ben zeer tevreden over het product en ook nog geleverd tegen een zeer gunstige prijs.

20 de março de 2019

Beste Emil,
Bedankt voor deze mooie review. Het was een pittige klus, maar het eindresultaat is dan ook super!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie deur netjes en strak…

Mooie deur netjes en strak geïnstalleerd normale prys goede afhandeling, zeer tevreden
Zeer zeker aan te bevelen

13 de março de 2019

Resposta da Garagedeurnederland

Hartstikke bedankt voor deze mooie review! Heel veel plezier met jullie nieuwe deur en wie weet tot ziens!

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita