Jeg er blown away over Garbers kundeservice! Jeg købte et smukt ur på Garber.dk til min datter i konfirmationsgave for et år siden. For nyligt røg en af fjederstifterne af, og det viste sig, at... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Levering på under 24 timer - det er godt nok flot. Dog koster det alligevel en stjerne, at de så ikke har haft tid til at svare på den email jeg sendte på samme tid til deres kunde´service.
Helt fantastisk oplevelse med Garber Havde bestilt de smukkeste smykker som desværre aldrig nåede frem, da DAO ikke formåede at gøre deres arbejde ordentligt. Jeg genbestilte smykkerne, og uden at j... Ver mais
Mange sindssygt smukke smykker af virkelig fin kvalitet - er meget tilfreds! Mest af alt med en nem tilgængelig og super hjælpsom kundeservice - enorm vigtig faktor for især online shopping. Sto... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
GARBER er et dansk smykkebrand med fokus på et unikt og kvalitativt design. Hos GARBER designer vi smykker med fokus på de små detaljer. Alle skal have muligheden for, at udtrykke hvem de er - her er smykker en kæmpe udtryksform. Derfor har alle vores kollektioner været i gennem en lang designproces, hvor alt er tegnet og formet i hånden. Vi forsøger efter vores bedste evne at kreere unikke og minimalistiske designs, som I kan spejle jer i og udtrykke jeres personlighed i gennem.
Informações de contato
Rådhusstræde 4F ,1., 1466, København, Dinamarca
- 71965656
- kundeservice@garber.dk
- garber.dk
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Er rigtig glad for mit nye ur
Smukt og feminint ur jeg har ikke gået med ur i mange år men så jeg det er moderne igen og så faldt jeg lige over din side med de smukkeste ur jeg nogensinde har set og så tænkte jeg at jeg skulle købe et ur igennem din side hurtig levering god kvalitet jeg skal bare lige til urmageren i morgen og ha sat led på jeg ❤️ elsker mit nye ur og glæder mig til og få det på

Super flotte ure
Super flotte ure, og svært at vælge imellem dem. Men det lykkes til sidst at vælge et flot ur.
Fik det hurtigt tilsendt og dejligt med en hilsen i min mail.
Vi vender helt sikkert tilbage.

Rigtig god service
Rigtig god service. Hurtig levering. Fuld tilfredshed.

Resposta da Garber
Super service og hurtig levering
Bestilte torsdag formiddag og modtog fredag middag 👍👍 det er dælme service!

Hurtigt levering
Hurtigt levering, og et helt igennem fantastisk smukt ur rigere. Jeg ville klart anbefale garber og det bliver ikke sidste gang jeg handler smukke sager hos dem 🤩

Mega god kundeservice
Mega god kundeservice
Skrev til kunde service omkring noget forgyldning
Og fik hurtigt fra at det kostede 150kr hvilket jeg absolut ikke brokker mig over.
Fik guide til at sende og fik en min ring tilbage i mega god tilstand

Resposta da Garber
Det er svært at skrive en anmeldelse år…
Det er svært at skrive en anmeldelse år gaven ikke skal afleveres før d.17/4-22

Fantastisk butik
Fantastisk butik, men flotte smykker. Meget hurtig levering, flot og sikkert pakket ind. Og hvis man får behov, har de den mest fantastiske kundeservice, både når man taler med dem i telefon og over deres Chat, de er super søde og utrolig hjælpesomme. Deres kundeservice er helt i top.

Virkelig flotte smykker
Virkelig flotte smykker, hurtig levering og god service.

Resposta da Garber
Fik byttet en ørering der var gået i…
Fik byttet en ørering der var gået i stykker hurtigt og nemt

Resposta da Garber
Jeg vil klart anbefale dette firma.
Super smuk ring i virkelig god kvalitet. Hurtig og god kundeservice ved ombytning og gode adviseringer undervejs. Jeg vil klart anbefale dette firma.

Resposta da Garber
Min datter blev simpelthen så glad
Min datter blev simpelthen så glad, for gaven😍. Fra bestilling til modtagelse 2 dage💪Fantastisk🍀

Perfekt
Alting gik som forventet! Jeg er meget positivt overrasket over urets kvalitet og udseende - det er utrolig lux

Resposta da Garber
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.