Jeg er blown away over Garbers kundeservice! Jeg købte et smukt ur på Garber.dk til min datter i konfirmationsgave for et år siden. For nyligt røg en af fjederstifterne af, og det viste sig, at... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Levering på under 24 timer - det er godt nok flot. Dog koster det alligevel en stjerne, at de så ikke har haft tid til at svare på den email jeg sendte på samme tid til deres kunde´service.
Helt fantastisk oplevelse med Garber Havde bestilt de smukkeste smykker som desværre aldrig nåede frem, da DAO ikke formåede at gøre deres arbejde ordentligt. Jeg genbestilte smykkerne, og uden at j... Ver mais
Mange sindssygt smukke smykker af virkelig fin kvalitet - er meget tilfreds! Mest af alt med en nem tilgængelig og super hjælpsom kundeservice - enorm vigtig faktor for især online shopping. Sto... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
GARBER er et dansk smykkebrand med fokus på et unikt og kvalitativt design. Hos GARBER designer vi smykker med fokus på de små detaljer. Alle skal have muligheden for, at udtrykke hvem de er - her er smykker en kæmpe udtryksform. Derfor har alle vores kollektioner været i gennem en lang designproces, hvor alt er tegnet og formet i hånden. Vi forsøger efter vores bedste evne at kreere unikke og minimalistiske designs, som I kan spejle jer i og udtrykke jeres personlighed i gennem.
Informações de contato
Rådhusstræde 4F ,1., 1466, København, Dinamarca
- 71965656
- kundeservice@garber.dk
- garber.dk
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastiske flotte smykker
Fantastiske flotte smykker. Har købt både ure og smykker hos Garber og det er virkelig god kvalitet og god service.
God og hurtig service
God og hurtig service. Kunne dog godt mangle lidt mere struktur på hjemmesiden.
Netop modtaget en fin ring 🤩
Netop modtaget en fin ring 🤩
Hurtig levering 👍… måske for hurtig, for forsendelsesæsken var smurt ind i noget brun fedtet stads (cola 🤔) 😅 -Men det er nok nærmere DAO’ skyld
Elsker mine Garber smykker
Elsker mine Garber smykker. Altid hurtig levering og venlig service.
Virkelig flotte smykker og rigtig god…
Virkelig flotte smykker og rigtig god service.
Perfect delivery
Great selection, logical site design and perfect delivery. Got the ring I ordered online for my girlfriend within 24 hours after placing my order:))
Hurtig og fin levering.
Virkelig utilfreds…
Virkelig utilfreds…
Jeg modtager en ring i fødselsdagsgave i år (ca 2 måneder siden) og den har mistet guldbelægningen fuldstændig! Jeg tager den af hver gang jeg vasker fingre, men på trods af det er den slet ikke guld mere. Det er mega ærgeligt, for er ellers helt vildt med smykket

Resposta da Garber
Min datter købte et par øreringe hos…
Min datter købte et par øreringe hos Garber for en lille måneds tid siden og de er så smukke. Kundeservice er så hjælpsomme og imødekommende. Kan i den grad anbefales😊👍🏻

Kanon kundeservice.
Kanon kundeservice.
Modtog et par øreringe, hvorefter den ene ørestikker knækkede, pga. en fejl - hvorefter jeg er i kontakt med kundeservice, der sender mig et par nye øreringe.
Virkelig dejlig oplevelse.
Generelt kun positive ting at sige, om Victoria og hendes skønne team!
Er iøvrrigt super glad for mine øreringe, og alle de andre smykker - kæmpe anbefalelse!🥰

Resposta da Garber
Har handlet hos Garber to gange og er…
Har handlet hos Garber to gange og er virkelig tilfreds med deres kvalitet og service. Rigtig god oplevelse hver gang.

Alt var tilfredsstillende
Da det er en gave, kunne jeg godt have ønsket at den var pakket flot ind.

Resposta da Garber
Så flotte smykker og hurtig levering
Så flotte smykker og hurtig levering. Er rigtigt tilfreds😍

Flotte smykker
Flotte smykker, hurtig levering og god kundeservice. Dejligt med en personlig videohilsen efter købet.

Resposta da Garber
Virkelig god oplevelse at handle hos…
Virkelig god oplevelse at handle hos Garber. Hurtig levering og virkelig nogen smukke smykker jeg har fået.

Resposta da Garber
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.