Veja o que dizem as avaliações
Via internet een tuinpaviljoen besteld. Deze werd enkele dagen later bezorgd in twee goed ingepakte dozen. Bij controle bleken alle onderdelen aanwezig alsook een duidelijke handleiding voor de opb... Ver mais
Het bestellen en de levering verliep vlot. Ook de communicatie per mail was erg duidelijk. Bij het monteren van ons product merkte ik een kleine schade op en dit werd ook meteen goed opgelost. Goede... Ver mais
Ik had vooraf wat vragen over het product, die zij keurig beantwoord en ik kreeg ook vooraf de montagehandleiding om me goed te kunnen oriënteren. Vervolgens heb ik de betreffende deurluifel besteld e... Ver mais
Detalhes da empresa
Gardenway.nl is een van oorsprong Poolse webwinkel die online tuinbenodigdheden aanbiedt, zoals tuinmeubelen, kleine tuinarchitectuur of tuinkassen. We zijn actief sinds 2011 en groeien sindsdien gestaan. We waren een van de eerste webwinkels in de tuinsector. We zijn voortdurend op zoek nieuwe producten van hoge kwaliteit, waarvan we er nu met trots meer dan tienduizend aanbieden.
Informações de contato
Stępińska 22/30, 00-739, Warschau, Polônia
- info@gardenway.nl
- gardenway.nl
Respondeu a 77% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Waardeloze service ben vanaf 7 april…
Waardeloze service ben vanaf 7 april aan het wachten op zending twee dagen geleden zendig geannuleerd ben nog steeds op mijn geld aan het wachten...als je met hun belt kan niemand beslissen en verwijzen ze naar leverancier raar...
Superleuk tuinkastje voor een mooie…
Superleuk tuinkastje voor een mooie prijs. Al na 4 dagen in huis en een goede communicatie. Heel blij mee!!
Goed product .
Keurig netje geleverd en alles klopt
Keurig netje geleverd en alles klopt. Makkelijk op te bouwen en zeer stabiel.
Kwaliteit voor een goede prijs!
Goed geleverd en snel, maar vooral een kwaliteits product voor een goede prijs!
Echt een aanrader.
Geweldig product
Het bestellen ging makkelijk, snelle bezorging. Goed op de hoogte gehouden van de zending. Een stevige goede paviljoen. Alles was top
Goede ervaring
Goede ervaring
Fantastisch en correct
Fantastisch en correct uitgevoerd met de juiste mede dalingen.
Tot nu toe 1 ster.
Tot nu toe 1 ster.
Heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen.
Mooie tuinkast
Mooie tuinkast, makkelijk in elkaar te zetten en goede kwaliteit, een aanrader.
Tuinkas voor mijn vrouw der verjaardag…
Tuinkas voor mijn vrouw der verjaardag besteld, nadat het geleverd was bleek dat er in een van de twee dozen een verkeerd onderdeel zat . Gemaild en foto’s gestuurd na twee weken bericht ja was verkeerd gegaan magazijn gaat het oplossen. Nu bijna 4 weken verder is het magazijn het nog steeds aan het oplossen. Mijn vrouw is inmiddels jarig geweest en ik vrees dat we dit jaar nog geen groente uit eigen kas krijgen.
Probeer nu mijn geld terug te krijgen.
Wat een slechte service zeg pffffffff
Snelle service!
goede update zeer tevreden hoe dit…
goede update zeer tevreden hoe dit verlopen is. Ga zo door.
Ontbrekend artikel
Wij hebben een tuin paviljoen besteld, alleen kwam deze zonder frame binnen. Contact is moeilijk omdat het een Pools bedrijf is, alles moest via mail. Vaak kreeg je maar 1 mail per dag terug, had ook het idee we niet geloofd werden. De tent was ook heel snel €40 afgeprijsd. Na een week mailen is de tent kosteloos terug gehaald door de koerier
De tunnelkas is prima makkelijk om op…
De tunnelkas is prima makkelijk om op te bouwen de beschrijving is goed te volgen en te lezen maar de verpakking er omheen is waardeloos slecht verpakt de doos was helaas beschadigd en stuk maar alles was wel compleet ik vind voor de rest een aanrader
Niet alle onderdelen zijn geleverd
Niet alle onderdelen zijn geleverd, en als we willen bellen wordt de verbinding weggedrukt na 10 minuten. Weer opnieuw geprobeerd, weer wordt er weggedrukt. Zeer ontevreden.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.