Vi köpte Garden Point trädgårdsgunga i metall Valencia. Den är stabil och snygg ligg läget fungerar jätte bra. Dynorna är 10cm lite i minsta laget men helt ok Vi fick den snabbare än beräknad leve... Ver mais
Frakten tog lite längre tid men helt rimligt med tanke på sträckan. Paviljongen känns stabil men jag har ännu inte lagt på tak och väggar. Kvaliteten över förväntan och plättlätt beskrivning.
Allt bra. Lite strul med leveransen, fick ringa till Polen men blev trevligt bemött av en anställd där och då löste det sig samma dag. Liten klämskada på en ruta - växthus.
Gardenway.se är en av de första onlinebutikerna på den svenska marknaden som erbjuder trädgårdsutrustning online, såsom trädgårdsmöbler, mindre byggnader och växthus. Vi har funnits på marknaden sedan 2011 och fortsätter att växa. Vi är ständigt på jakt efter nya, noggrant utvalda produkter, och för närvarande erbjuder vi stolt över tiotusen av dem.
Stępińska 22/30, 00-739, Warszawa, Polônia
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Alldeles för otydliga monterings instruktioner. Tog väldigt lång tid att montera förrådet vilket drar ner betyget.
Beställde 2st paviljonger med ”hårt tak”. Materialet är av väldigt klen PVC och även lämnade stora skador vid leverans.

Resposta de Gardenway
Jag beställde fel först. Så jag ringde och ändrade. Trevligt bemött och inga som helst problem.
Köpt ett enklare tunnel växthus och är jättenöjd med varan.
Bara positivt
Stort sortiment, utmärkt service och snabb leverans! Kan varmt rekommendera Gardenway.
Leveransen kom i tid och kartongerna var hela. Har inte monterat ännu men det ser bra ut.
Inget fel på själva produkten eller bemötandet från kundtjänst på Gardenway, men leveransen av UPS var allt annat än problemfri. Det kom flera aviseringar som inte stämde med uppgifterna när jag försökte spåra paketet. Sedan stod det att paketet var uthämtad av en person som jag inte känner till. Efter mycket strul och flera telefonsamtal till UPS kundtjänst och ett telefonsamtal från mitt lokala Jetpak-kontor fick jag slutligen min produkt.
Bara p.g.a. budfirmans slarv tänker jag inte beställa från Gardenway igen, trots deras fina produkter.

Resposta de Gardenway
Ni får ingen femma för låsen till locket stämde inte så han fick borra nya hål annars var det bra.
Trädgårds gruppen blev som vi tänkt oss. Passar bra på en liten veranda.
Synd bara med transporten som gick fel men det löste ni bra.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.