Goede en snelle service. L besteld, maar toch iets te klein. In no time terug kunnen sturen, voor shop tegoed gekozen en op dezelfde dag dat ik terug stuurde mail met shoptegoed gekregen. Maat groter... Ver mais
Absolute top quality. In terms of fitting the chest size (female) is a little tight, but the pully is super comfortable to wear. I love the patterns, that really stand out. Customer service is of a... Ver mais
De bestelling kwam snel binnen. Na de bestelling gedaan te hebben, was er een kortingsactie waar deze pulleys ook onder vielen. Na een bericht met de klantenservice kregen wij zonder problemen de k... Ver mais
Super snel verzonden, mijn ski trolley was op Tijd binnen. Ben over de kwaliteit niet zo tevreden, de tas schuurt over de grond bij het slepen, de rits is niet zo degelijk en de wieltjes staan na 1 va... Ver mais
Zwart en grijs domineren de piste en de après-ski. Wintersport staat voor plezier, vrolijkheid en vrijheid. De vrolijkheid komt van de mensen. Gareth & Lucas maakt dit zichtbaar in de kleding. Opgewekte designs, unieke kleurenpaletten en kleding van hoge kwaliteit. De combinatie voor op de piste en in de après-ski. We gaan voor de beste wintersportervaring. Laat je zwarte, grijze of witte outfit in de kast hangen. Je kunt zoveel vrolijker voor de dag komen. Durf jezelf af te zetten tegen de witte piste en laat jezelf zien met de kleding van Gareth & Lucas. Of je nu de held van de piste of prins pils in de kroeg bent. Val op tijdens de wintersport en geniet van de totaalervaring.
Zutphenseweg 29D, 7418AH, Deventer, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Prachtige skipully, een mooi design en lekker te dragen. Top.

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Wat een leuk assortiment en goede kwaliteit.
Nog niet gebruikt, maar pasvorm is goed en voelt heel prettig aan.
Super blij met me aankoop.

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Service is goed, product is niet mijn ding. De stof is niet echt stretch genoeg, maar was wel een super leuk patroon. Jammer maar helaas

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Gareth & Lucas verkopen super, leuke skipully's. Fijne stof en ze blijven ook mooi na het wassen. Het damesmodel valt bij mij te strak uit, vandaar de keus genomen om het herenmodel te proberen, omdat ik de skipully's zo leuk vond.
En deze pasvorm past beter bij mij. Inmiddels al 3 leuke (heren) skipully's gekocht.
Al veel positieve reacties op de pistes gehad, dat ik zulke leuke, vrolijke skipully's aanhad.

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Nooit van dit merk gehoord, maar nadat ik alle tassen zo ongeveer langs had zien komen, leek deze skischoenentas de beste optie. Het bleek een uitstekende keuze! Ben er erg blij mee!

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Het was precies als verwacht en ging heel snel

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Fantastisch leuke pully! Mooi afgewerkt en zit heerlijk. Jammer dat er geen boordjes aan de mouwen zitten of dat de mouwen iets smaller zijn aan de onderkant.
Verder erg tevreden! Ga er vast nog es 1 kopen.

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Mega fijne pully. Lekkere wat stevigere stof en goede print.

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Mooie kwaliteit skipully’s 2 besteld en de volgende dag thuis (brievenbuspakket) Alles sluit mooi aan

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Twee kwalitatief mooie skipully’s met leuke print besteld, volgende dag de pully’s al in huis. Prima pasvorm, sluit mooi aan rondom heupen en halslijn.

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Top! Vind de stof heerlijk, en de patronen geweldig! Gelijk getest en mega blij! Alleen de mouwen zijn net iets te kort voor mij voor me duimin te steken.

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Pully en bandana besteld. Snelle levering en leuke goed zittende pully.

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Een goede ervaring met shoppen, want de verzending was razendsnel! Ik heb twee pully’s besteld, 1 met hartjes en 1 met bloemen, super toffe print. Normaal gesproken draag ik maat M en soms L. Omdat ik las dat de pully’s klein vallen, en ik er evt nog thermisch ondergoed onder wil doen, heb ik XL besteld. (Hou liever van iets ruimer dan te strak) De pully valt lang, iets wijd bij de armen en verder kan ik mezelf er goed in bewegen. Ideaal voor op de piste. Ben blij met de origine prints!

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Ben erg blij met mijn aankoop.
Maat klopte precies, ondanks geringe stretch. Advies is een maatje groter bestellen voor iets meer comfort.
TIP G&L: pully heeft een korte rits, een wat langere rits maakt het aan-/uittrekken waarschijnlijk iets makkelijker.

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Snelle levering. De pully vind ik rond de armen beetje los zitten. En er is niet heel veel stretch voor de rest.

Resposta da Gareth & Lucas B.V.
Snelle levering en hele mooie designs maar helaas viel de kleur in het echt anders uit. En de pasvorm klopt helemaal niet. Ik zit normaal tussen M en L in en heb voor de zekerheid L genomen. Relatief wijd bij de armen en veel te strak op de borst. Bovendien niet echt lekkere stretch in de stof. De stof is stug. Jammer want ik zag mezelf er al wel in lopen!