Jeg er alltid fornøyd med garnet jeg bestiller, men "førstipakkekø"gebyret på kr 29,- som automatisk legges til irriterer meg veldig! Ja, jeg kan klikke det bort, men det er fort gjort å overse.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har handlet hos dere i nettbutikken i over ett år. Prisene på garnet er greie, men jeg har aldri fått noen form for gratisprodukt, aldri mottatt tilbud om 100–200 kroner i rabatt eller grati... Ver mais
Var innom butikken i Haugesund. Ting som var på lager giddet ikke betjeningen å verken finne eller svare høflig på! Makan til sur og gretten kundeservice har jeg ikke sett på lenge. Var flere en... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Stort utvalg, lave priser og rask levering. Norges største garnbutikk på nett!
Informações de contato
Industrigata 25, 5537, Haugesund, Noruega
- https://www.garnius.no/kontaktskjema
- garnius.no
Respondeu a 65% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Topp behandling
Bestilte seks nøster til en genser og fikk garn fra ulike batcher og derfor ulik innfarging. Jeg har brukt Garnius i mamge år uten at det har skjedd før. Da jeg reklamerte var Garnius full av forståelse, dette skulle ikke ha skjedd og de sendte meg nye nøster uten kostnad. Jeg er superfornøyd! Vil absolutt anbefale dem.

Utsøkte varer,pålitelig levering😀
Levering fra Garnius har « gått som en klokke». Påliteligheten selv . Heia Posten! Nå ser jeg lyst på det neste kalenderåret med flere strikkeprosjekter, garn og oppskrifter! Det første prosjektet er Softie -skjerf, deretter en brun vest og så veske i deilig Bouclegarn 😃Heia Posten!

Elendig kundeservice
Fått for lite garn i 2 strikkepakker. Umulig å komme I kontakt med de. Begge gangene jeg har prøvd å bestille mer har jeg fått beskjed at det er tomt , men strikkepakkene går ann å bestille på nytt

Elendig kundeservice.
Elendig kundeservice.
Nytter ikke å ringe til dem, og det går flere dager før de svarer på mail.

Superfornøyd
Superfornøyd! Varer levert raskt, alt i orden.

Die Lieferung war super schnell
Die Lieferung war super schnell, und die Wolle entspricht genau der Beschreibung. Sie fühlt sich hochwertig an und lässt sich toll verarbeiten. Ich bin sehr zufrieden – alles super, gerne wieder!

Ekstremt dårlig handleopplevelse
La inn en ordre på garn som kom etter kort tid, men når pakken ble åpnet hadde jeg mottatt feil garn. Fylte ut skjema og fikk beskjed om at jeg skulle få tilsendt en ny pakke, dette er 2 uker siden og pakken har enda ikke blitt levert. Fatter ikke at det kan ta så lang tid å pakke orderen, skjønner at man kan ha mye å gjøre på lageret. Men når det er de som har gjort en feil forventer jeg nesten at de skal prioritere å sende pakken så fort som mulig. Er 3 uker siden jeg opprinnelig bestilte pakken. Det var ikke snakk om heller å få en redusert pris på bakgrunn av så dårlig handleopplevelse, eneste man blir tilbudt er gratis frakt på neste ordre, men jeg kommer ikke til å handle fra denne nettsiden igjen

Resposta de Garnius.no
Feil farge Jeg bestilte orange Karisma garn fra…
Jeg bestilte orange Karisma garn fra nettbutikken. Alle vet at fargene kan se litt annerledes ut på skjermen enn i virkeligheten. Men når fargen ser orange ut og heter orange, forventer jeg orange, og ikke rustbrun.

Resposta de Garnius.no
Ikke lurt å betale på forskudd, men feilen ble rettet opp
Jeg måtte ha garn levert hjemme siden jeg ikke hadde mulighet til å hente, og betalte ekstra for det. Men garnet ble levert på posten og jeg fikk ikke beskjed før dagen før det ble returnert. Så det rakk jeg ikke.
Siden har jeg forsøkt å få pengene tilbake, men ingenting kommer. Og fra kundeservice fikk jeg bare en «åh nei, varene kom i retur»-e-post. Jeg svarte men har ikke hørt noe siden. Det er snart to måneder siden…
Siden dette er saken oppklart og oppgjort. Alle kan gjøre feil, viktigst er å rette opp etterpå, og det er gjort. Så oppgraderer til noen flere stjerner :)

Resposta de Garnius.no
Tid fra bestilling til mottak
Garnius reklamerer med at de har svært rask forsendelse. Det stemmer absolutt ikke! Denne gangen tok det 9 dager fra jeg bestilte til jeg fikk beskjed om at pakken var kommet. Det er for dårlig!

Rask levering
Rask levering - raske å svare på mail. Jeg hadde i en liten periode en hikk up på nettsiden ved betaling. Garnius prøvde å hjelpe meg så godt de kunne.
Har bestilt mye garn og strikkepakker her og er veldig fornøyd med de

Resposta de Garnius.no
Har ikke oppskrift fra dere.
Veldig fornøyd. Gode priser og nydelige farger på garnet.

Nydelige farger
Enkelt, billig og raskt, kom i pakkeautomat etter bare noen dager! Jeg strikker bare hjerte-sokker, til hjelpearbeid i Ukraina, familie og venner. De kommer til å bli enda finere nå! Jeg kommer til å bestille mer, må bare strikke litt først!

Resposta de Garnius.no
Har kjøpt garn i mange år
Har kjøpt garn i mange år. Kvaliteten har vært god. Er kjempefornøyd med både kvalitet og service.

Resposta de Garnius.no
På to forskjellige bestillinger har jeg…
På to forskjellige bestillinger har jeg opplevd at jeg har fått en annen farge enn det jeg har bestilt. Jeg ville ha beigh og fikk grønn den ene gangen og hvit den andre gangen. Så dette var nok siste gangen jeg brukte garnius

Resposta de Garnius.no
Skulle kjøpe en dusk på fredag hos…
Skulle kjøpe en dusk på fredag hos lagerutsalget i haugesund. Di hadde ikke på lager og eg måtte hjem og bestille på nett fikk eg beskjed om i kassen. Di nektet og hjelpe med det i butikken. Dusken kostet 59 kr. Med frakt måtte eg betale 137kr på nett. Mandag morgen får eg melding om at pakken er klar til levering. Den er IKKE blitt sent ifra noen plass. Hovedlageret er jo der i Haugesund. Den er blitt hentet inne på Garnius sitt lager og pakket og lagt ved kassen vet butikken. Har altså betalt 78kr ekstra for at di skal gå bak på lager for og hente dusken og legge den ved kassen…
Damen i kassen på mandag var enda ufinere i munnen og skikkelig dårlig service. Snakket stygt til meg da jeg konfronterte henne om dette og andre kunder reagerte også. Jeg vet di pakker og sender til hele landet. Jeg vet di ikke kan informere alle om alt. Men di kan informere di som faktisk møter opp i fysisk butikk og spør om noe som står at dere har på lager, og være behjelpelige i det minste! Svært dårlig service! Hvis dere ikke har mulighet og hjelpe kunder i butikken og ber oss gå hjem og bestille på nett så lite som en ussel liten dusk dere har på lager, og klager på at dere ikke kan hjelpe og informere alle kunder. Kan dere legge ned hele butikken. Hva er vitsen med fysisk butikk når dere vil ha alt nettbasert uansett.

Gunstig pris,rask levering
Manglet litt garn til et strikkeprosjekt ..og fikk god hjelp fra Garnius. Garnet kom i posten raskt,og helt korrekte farger som jeg manglet. Tusen takk...jeg er superfornøyd med Garnius. Synes også prisen er gunstig.😊

Bestillte 10 knapper
Bestillte 10 knapper, kun 8 knapper kom frem!!! Knappene lå løs i en dårlig pakket eske, esken var skjevt pakket med bred tape som ikke ble tett, ingen tvil om at de 2 knappene har ramlet ut… Mvh. Rita Torunn Berg
Mobil: 91167188

Resposta de Garnius.no
Blir lurt til ekstra kostnader!
Bestilte garn til god pris. Fikk automatisk opp at det kostet 29,- for prioritert pakking. Noe jeg ikke var interessert i, og tok bort. Valgte så det gratis fraktalternativet som passet meg best, og betalte. Hadde handlet for over 699,- og skulle da kunne få gratis frakt. Reagerte ikke før etter jeg hadde betalt på at prisen hadde gått opp 29 + 109 kroner! 109,- i frakt og 29,- i prioritert sending. Sendte til kunderservice og forklarte at dette var ikke hva jeg ville ha, og hva jeg hadde valgt. Får svar at det er dette du har valgt. Ferdig med det. Det er jo vanskelig å bevise i ettertid, så da er jeg loppet for 138,- ekstra. Jeg mener sidene er konstruert for at det skal påløpe ekstra kostnader. Vær på vakt!!! Jeg føler meg grundig lurt!

Resposta de Garnius.no
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.