Jeg er alltid fornøyd med garnet jeg bestiller, men "førstipakkekø"gebyret på kr 29,- som automatisk legges til irriterer meg veldig! Ja, jeg kan klikke det bort, men det er fort gjort å overse.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har handlet hos dere i nettbutikken i over ett år. Prisene på garnet er greie, men jeg har aldri fått noen form for gratisprodukt, aldri mottatt tilbud om 100–200 kroner i rabatt eller grati... Ver mais
Var innom butikken i Haugesund. Ting som var på lager giddet ikke betjeningen å verken finne eller svare høflig på! Makan til sur og gretten kundeservice har jeg ikke sett på lenge. Var flere en... Ver mais
Bestilte seks nøster til en genser og fikk garn fra ulike batcher og derfor ulik innfarging. Jeg har brukt Garnius i mamge år uten at det har skjedd før. Da jeg reklamerte var Garnius full av forståel... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Stort utvalg, lave priser og rask levering. Norges største garnbutikk på nett!
Informações de contato
Industrigata 25, 5537, Haugesund, Noruega
- https://www.garnius.no/kontaktskjema
- garnius.no
Respondeu a 65% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rask levering av nydelig tråd
Rask levering av nydelig tråd. Så no er eg klar til å lage SOFTIE hetteskjerf. Plommeraud farge!

Empfehlungswert
Kann diesen Wollshop empfehlen. Habe eine Merino-Wolle zum echt günstigen Preis bestellt. Ehrlich gesagt habe ich eine Wolle in so toller Qualität gar nicht erwartet. Die Wolle ist super weich und lässt sich gut Häkeln.

Elendig kundeservice
Garnius er gode på tilbud - og skikkelig dårlig på kundeservice.
Heller mer og mer mot å boikotte dem og bruke f.eks. Strikkemekka og lokale garnbutikker i stedet.

Resposta de Garnius.no
Rask levering og god kundeservice
Rask levering da jeg bestilte pakken.
Da et av garnnøstene var full av knuter og tvinninger, samt tynnslitt, fikk jeg raskt et nytt nøste uten problem. Måtte heller ikke betale noe som helst 😊

Resposta de Garnius.no
Jeg har bestilt svært mye fra Garnius…
Jeg har bestilt svært mye fra Garnius de siste 8-9 årene etter at jeg begynte å strikke.. Bestilte mer garn senest for et par dager siden. Dette er godbutikken min! <3

Resposta de Garnius.no
Hvis du vil ha pakke i posten kjapt
Hvis du vil ha pakke i posten kjapt, så er ikke denne nettsiden å bestille fra. Jeg bestilte garnpakke 8 august. Denne bestillingen står enda til behandling på nettsiden deres. Nå er datoen bikket 19 august og tenker det hvertfall tar minimum 7-9 dager til jeg kanskje får pakken. Email er skrevet til kundeservice, og foreløbig ingen svar. Bestillinger på garn blir heretter en annen plass.

Manglene mønster
Hei
Jeg har bestilt en strikkepakke. Men er MEGET misfornøyd med at jeg ikke fikk med eller finner oppskrift

Resposta de Garnius.no
Dette er en oppfølging av min…
Dette er en oppfølging av min anmeldelse datert 5. juli og Garnius sitt svar 4. august.
Svaret fra Garnius viser hva som er problemet med kundeservicen - de tar ikke tak i det som er essensen i en tilbakemelding. De forutsetter i svaret at jeg er frustrert fordi jeg ikke fikk medhold i reklamasjonen. Utfallet av dette er fortsatt ukjent. Og det er absolutt ikke det jeg skriver i min anmeldelse. Uavhengig av svar på reklamasjonen så er min oppfatning av kunderservice at:
- de forstår rett og slett tilbakemeldinger som blir gitt
- de lyver og påstår ting som ikke er sant om produktene
- de mangler kunnskap om de produktene de selger
- de overser deler av mailer slik at du aldri får svar på alt du spør om - det svares kun på den delen som er beleilig for dem
- svartiden er kjempelang
Fortsatt ikke imponert over kundeservicen….

Resposta de Garnius.no
Babystrikk i kjølig bomulls- og bambusgarn
Hei, bestilte meir garn fordi eg endra meining om fargeval og fekk beskjed om at det skulle leverast 6. august. Det kom i dag, hurra! Rask ekspedering frå både Garnius og Posten, tusen takk.
Garnet eg strikkar med no heiter Cotton Bamboo Light og er eit veldig mjukt og godt garn å strikke med. Valde dette å prøve til babyplagg til sommarbruk. Spent på det ferdige resultatet når det skal takast i bruk.

Resposta de Garnius.no
Snabb leverans och bra nedsatt pris på…
Snabb leverans och bra nedsatt pris på garnet jag behövde.Nöjd!

Resposta de Garnius.no
Enkelt og greit og raskt
Enkelt og greit og raskt , grei service 🙋♀️

Resposta de Garnius.no
Har nå ventet over et halvt år på garn…
Har nå ventet over et halvt år på garn som er utsolgt til et prosjekt jeg har startet med.
Tre ganger har jeg fått nye datoer på at garnet kommer inn. Sist nå midten av juli. Det er ennå ikke kommet for salg. Dette garnet selges ingen andre steder. Dette er for dårleg

Resposta de Garnius.no
Fargen på garnet på bilde samsvarer…
Fargen på garnet på bilde samsvarer ikke i det hele tatt med garnet jeg fikk tilsendt. Bestilte drops babymerino farge 41 men ligner mest på farge 34. Veldig skuffende

Resposta de Garnius.no
Alle bør være obs på fargebildene
Alle bør være obs på fargebildene. Bestilte en genser som på ingen måte samsvarte med fargene på bildene vs garnet. De legger farger over de samme bildene, og hvor de i dette tilfelle hadde blandet to gensere i ulike farger sammen. Da jeg kontaktet kunderservice, så nektet de for alt feil, selv om de var enig i at det var en annen farge på bildet enn på garnet, hevdet deretter at det var mine enheter som medførte fargeforskjellene, gjorde ingen ting for å imøtekomme meg eller prøve å løse saken, var snarere frekk i tonen og avsluttet med at de skulle ha et retur-gebyr om jeg returnerte garnet.

Resposta de Garnius.no
Veldig fornøyd med garnet jeg har…
Veldig fornøyd med garnet jeg har bestilt ☺️

Rask levering
Rask levering, super fint godt garn Lima garn . Det skal jeg strikke mere av. Veldig fornøyd.

Resposta de Garnius.no
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.