Jeg er alltid fornøyd med garnet jeg bestiller, men "førstipakkekø"gebyret på kr 29,- som automatisk legges til irriterer meg veldig! Ja, jeg kan klikke det bort, men det er fort gjort å overse.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har handlet hos dere i nettbutikken i over ett år. Prisene på garnet er greie, men jeg har aldri fått noen form for gratisprodukt, aldri mottatt tilbud om 100–200 kroner i rabatt eller grati... Ver mais
Var innom butikken i Haugesund. Ting som var på lager giddet ikke betjeningen å verken finne eller svare høflig på! Makan til sur og gretten kundeservice har jeg ikke sett på lenge. Var flere en... Ver mais
Bestilte seks nøster til en genser og fikk garn fra ulike batcher og derfor ulik innfarging. Jeg har brukt Garnius i mamge år uten at det har skjedd før. Da jeg reklamerte var Garnius full av forståel... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Stort utvalg, lave priser og rask levering. Norges største garnbutikk på nett!
Informações de contato
Industrigata 25, 5537, Haugesund, Noruega
- https://www.garnius.no/kontaktskjema
- garnius.no
Respondeu a 65% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dårlig kundeservice
Ser det er flere som er misfornøyd med kundeservicen.
Jeg fikk ett nøste for lite. Ikke mulig å kontakte Garnius på mail eller tlf. Fylte ut kontaktskjema og sendte inn - 48 timers behandlingstid. Så chattet jeg med ei på chat - ingen hjelp å få der heller. Måtte etterbestille ett nøste da det var for lite i pakken som jeg tidligere hadde mottatt, betalte over 200,- kr for ett nøste. Å få hjelp er ikke mulig - så kommer nok ikke til å handle mer fra Garnius. Det finnes flere tilbydere der ute -
Jeg har handlet hos Garnius i flere år
Jeg har handlet hos Garnius i flere år. Her finner jeg et bredt utvalg, både av garn og oppskrifter. Fikk nytt lekkert garn i dag, og det aller beste er rask og grei levering.
Veldig fornøyd 😀
Veldig fornøyd 😀
Bestilte på nett i går formiddag. Fikk melding om pakke på vei fra Posten til postkasse. Ba om hensetting foran inngangsdøra. Fikk sms om pakken levert for 5 min siden og er nå i gang med mitt strikkeprosjekt for helgen.
👏👏👏
Jeg fikk et nøste for lite
Jeg fikk et nøste for lite. Ikke mulig å kontakte G. På mail eller tlf. Ble loset til kontaktskjema. Fylte ut dette, og fikk en NY mail om st jeg måtte fylle ut kontaktskjema. Så useriøst at det er ikke til å tro!
Veldig fornøyd!
Veldig fornøyd!
Rask levering!
Kommer helt sikkert til å bestille igjen😊🫶
Rask levering og god pris på garnet🙂
Kjøpte en garnpakke hvor tilleggsfargen…
Kjøpte en garnpakke hvor tilleggsfargen ikke var noe fin, prøvd å få tak i kundeservice, fikk til slutt et standardsvar om å returnere de to garnnøstene og bestille 2 nye. Men så lenge det er en garnpakke blir det vel ikke helt riktig prismessig. Har bestilt garn på strikkia før og fikk et lignende problem, der var det enkel kundeservice og de hjalp til med engang. Etter denne opplevelsen med Garnius er jeg utrygg på handle mer fra de. Merkelig at de ikke har et tlf nr og.
Fargene på garnet avviker stort fra…
Fargene på garnet avviker stort fra bilde på nettsiden. Det er veldig skuffende. : (
10/10!
Rask levering, god kundeservice og fine produkter! Anbefales
Null stress!
Nydelig kvalitetsgarn levert raskt og enkelt!
Lett å forstå nettsiden og bestille!
Flotte produkter
De har flotte produkter og rask levering, ikke minst rimelige priser.
Anbefales
Rask levering, rimelige på pris, gode tilbud, poengsamling så man kan kjøpe oppskrifter og god kundeservice. Anbefales!
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice! Garnet tok flere uker å få levert, selv etter gjentatte henvendelser var det ingen beklagelse eller forsøk på å finne en løsning, og ikke engang villig til å trekke fra frakt! Bestiller aldri igjen derfra!
Dårlig kundeservice og lang pakketid
Brukte over en uke på å pakke og sende varen. Dårlig/frekk kundeservice.
Lynrask levering kan du bare glemme!!!
Lynrask levering kan du bare glemme!!!!
Så treg levering har jeg aldri opplevd!
Over 14 dager levering blir for dumt!
Rask levering, god service
Rask levering. Fekk veldig god hjelp med tanke på å leite etter rett partinummer på garn, avvente ordre, for deretter å få den levert. Berre positive opplevingar.
Er imponert over hvor raskt jeg fikk…
Er imponert over hvor raskt jeg fikk varene. God pris og flott garn
Utrolig dårlig kundeservice.
Utrolig dårlig kundeservice.
Bra garn
Bra garn, billiga erbjudanden, snabb leverans, har köpt flera gånger o köpt med beskrivningar som stämde bra,
Godt garn- dårlig på frakt
Godt garn, normal rask levering, skuffet over leveransemuligheter særlig fordi jeg ikke fikk fri frakt når jeg handlet langt over annonsert grense og ikke kunne jeg få levert hjem, men valgte gamle posten norge som leverandør og kunne da bestille helt hjem til meg og betale ekstra for det. Velger Garnius igjen om tilbudet er godt, men nå kommer frakten inn i prisen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.