Jeg er alltid fornøyd med garnet jeg bestiller, men "førstipakkekø"gebyret på kr 29,- som automatisk legges til irriterer meg veldig! Ja, jeg kan klikke det bort, men det er fort gjort å overse.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har handlet hos dere i nettbutikken i over ett år. Prisene på garnet er greie, men jeg har aldri fått noen form for gratisprodukt, aldri mottatt tilbud om 100–200 kroner i rabatt eller grati... Ver mais
Var innom butikken i Haugesund. Ting som var på lager giddet ikke betjeningen å verken finne eller svare høflig på! Makan til sur og gretten kundeservice har jeg ikke sett på lenge. Var flere en... Ver mais
Bestilte seks nøster til en genser og fikk garn fra ulike batcher og derfor ulik innfarging. Jeg har brukt Garnius i mamge år uten at det har skjedd før. Da jeg reklamerte var Garnius full av forståel... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Stort utvalg, lave priser og rask levering. Norges største garnbutikk på nett!
Informações de contato
Industrigata 25, 5537, Haugesund, Noruega
- https://www.garnius.no/kontaktskjema
- garnius.no
Respondeu a 65% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lett og handle, men vanskelig å returnere.
Med få enkle tastetrykk er bestillingen i boks. Skal du returnere er det helt håpløst. Har prøvd så mange ganger å få retur nr, men de svarer aldri og chatten fungerer ikke. Varen er betalt og det er 30 dager returrett så nå er jeg redd for at tiden løper ut for å få sendt strikkepakken tilbake.

Resposta de Garnius.no
1. Bestellung
Ich habe zum 1. Mal bei Garnius meine Dropswolle bestellt. Die Lieferung hat etwas länger gedauert als bei Bestellung bei einem Onlinehändler in Deutschland. Heute ist das Paket gekommen und alles ist so geliefert worden wie ich es bestellt hatte. Ich habe mich für Garnius entschieden, weil ich dort auch das Zubehör bekommen habe was ich in Deutschland nicht bekommen hätte. Bestelle gerne wieder hier.

Resposta de Garnius.no
Ekstremt dårlig kundebehandling.
Mønster ble oppgradert i forhold til mengde garn. Ergo fikk jeg for lite garn da jeg bestilte før oppgradering.
Dette skulle da bevises. Faktura kontra mønster beviser vel det. Nå mangler jeg en halv arm og genseren er skrotet.
Dog skal det være sagt at det er forskjell på hvem du treffer ved henvendelse til Garnius.
Uproft
Har handlet her mange ganger, og det har gått enkelt og greit, ellers hadde det blitt en stjerne, men nå når jeg for første gang returnerer varer går ikke ting like greit, returen var hos Garnius 2. Januar, og de har enda ikke behandlet returen og kreditert summen for de returnerte varene.
Det er umulig å få tak i folk,de svarer ikke på epost og chatte virker ikke.
Vi får se om jeg vil handle noe mer her, det er hvertfall uaktuelt frem til jeg får igjen pengene mine.
Vi får se om je
Lite tilgjengelig kundeservice
Lite tilgjengelig kundeservice, må sende kontaktskjema for hver henvendelse. Tar minst en uke før svar kommer og svarer ikke på det det blir spurt om. Chat er ikke åpen som det står på nettsiden, og ingen telefon for kontakt. Kan ikke anbefales!
Stjeler fra forbrukerne?
Jeg fikk ikke garnet til strikkepakken jeg bestilte. Kundebehandlingen var først lite imøtekommende.
Etter en oppklaring i hendelsesforløpet, forstod kundeservicen hva som måtte rettes opp. Og rett etter denne oppklaringen, fikk jeg varsel i Posten-appen om at det er en pakke på vei.
Alt i alt: God service, men mulighet til å snakke over telefon kunne gjort prosessen smidigere.
Rask levering og fine priser
Elendig kundeservice og dårlig system.
Elendig kundeservice og dårlig system.
Bestilte herfra for første gang og betalte ekstra en avgift for hurtig håndtering av min ordre, da jeg var ivrig for å komme i gang med prosjektet. Samme dagen som ordre ble plassert mottok jeg en mail om at pakken var sendt og var utrolig positiv, men så feil kan man ta.
Etter 6 dager uten at ordre mitt fikk noen oppdateringer på sporingen tok jeg kontakt. Der fikk jeg høre at det kunne ta lenger tid enn de 2-4 som de opplyser om på sin nettside før pakken blir sendt grunnet jul. Jeg viste min forståelse men etter ytterligere 3 dager uten info tok jeg kontakt igjen. Svaret jeg mottok var svært lite informativt og kundeservice gadd ikke så mye som å sjekke hvor pakken min var. Jeg fortsatte å etterspørre denne, og nå, 12 virkedager etter ordre er plassert, blir jeg informert om at pakken min dessverre er borte - og at noen av produktene jeg bestilte er utsolgt så de får jeg enkelt og greit ikke.
Fullstendig håpløst, anbefaler ingen å handle her.
Dårlig service
Dårlig service, umulig å få kontakt med kundesenter
At kundene ikke får kontakt ved spørsmål
1: En butikk som kunder ikke får kontakt med. Svarer ikke på henvendelser.HOLD DERE UNNA DENNE BUTIKKEN!
2:Ved bestilling blir det automatisk lagt til kr 29 (noe som heter prioritert osv) Dette må kunden velge vekk hvis man ikke ønsker det.Selvfølgelig skal det være motsatt: DET ER KUNDEN SOM
SKAL VELGE det hvis man vil ha det!! På denne måten lures kundene .
Nul stjerne hvis jeg kunne.
Nul stjerne hvis jeg kunne.
Bestilte den 25 december, betalt 20 kr for hurtigt forsendelse, hvilket man ikke kan vælge fra!
Venter stadig, det er ikke sende endnu!Handler ikke det igen.
Jeg har mottatt feil farge
Jeg har mottatt feil farge! Det er andre gangen at jeg får ikke svar. Jeg har betalt engang 200kr for retur. Denne gangen trenger jeg å bli hørt. Jeg venter fortsatt på et ansvarlig svar. De trekker på Klarna 80kr ved retur anmeldelsen, pluss tilegnelsen ved Posten.
Igjen? Nei! Takk!
Veldig fornøyd.
Veldig fornøyd, rask levering og har alltid fått det jeg har bestilt. 😃👍
Rask og god service
Rask levering, god service.
Bestilt mye der, rask levering, alltid fornøyd. God service om det er noe. I den siste pakken var det feil i mønsteret, så jeg fikk et nøste for lite i forhold til oppskriften. De svarte i løpet av et par timer, og sendte et nøste til med det samme.
Habe heute mein Päckchen bekommen und…
Habe heute mein Päckchen bekommen und Drops- Wolle ist wunderbar.
Bra kvalitet
Bra kvalitet, billig, enkelt og oversiktlig, rask levering, ingen tull👍🏻
Fikk ikke det jeg bestilte
Fikk ikke det jeg bestilte. Jeg returnerte varene og fikk beskjed om at korrekte varer skulle sendes omgående. Den sendingen viste seg også å være mangelfull da den ene mønsterfargen manglet( 2 nøster).
Aldri mer Garnius
Jeg bestilte en damegenser Pie. Pakka kom. Først fikk jeg heklenål istedenfor for strikkepinne. Etter å ha strikket en stund oppdager jeg at oppskriften er feil. Måtte tekke opp en del på ermet for å rette opp feil. Fikk riktig oppskrift på E-post.nå viser det seg at jeg har fått et nøste for lite av en farge og en for mye av en annen. Har prøvd på alle måter å få kontskt, men ettersom jeg ikke har kundenummer er det umulig. Blir nok ikke genser i julegave til jul. Skammelig kundebehandling!
Så fornøyd med garnpakkene mine
Så fornøyd med garnpakkene mine. Og så fint lagt opp i pakkene.
Gleder meg til å begynne å strikke!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.